Wild van de Veluwe

Bent u ook wild van de Veluwe? Kom dan de Veluwe ontdekken met deze onvergetelijke wildbeleving. Proef en beleef de Veluwe!

Dit arrangement biedt u een unieke fietsroute door één van de grootste en mooiste natuurgebieden van Nederland. Er zijn veel verschillende soorten landschappen, zoals stuifzandgebieden, heuvels, bossen en heidevelden. 

Met de Wilde Zwijnenroute komt u langs mooie stukken verschillende natuur, herinneringen aan WOII en mooie landhuizen. De route voert over het Eibertjespad en gaat door een rustig stuk bos waardoor deze tocht zeer geschikt is voor het zien van wild. U fietst door de leefgebieden van de wilde zwijnen, en ziet vele wroetsporen en zoelplaatsen.

Wij willen u niet alleen de pracht van de Veluwe laten zien, wij willen het u ook laten proeven. In ons hotel wordt op de eerste avond een 3-gangen wilddiner voor u bereid en de tweede avond serveren wij een 3-gangen keuzediner. Ook staat er een Veluws Bockbiertje van Hertbier voor u klaar. Nuttig deze aan onze gezellige bar of bij het knisperende haardvuur.

De prijzen zijn op basis van 2 personen op een Cosy kamer en op basis van beschikbaarheid. 
Voor de vrijdag en zaterdag berekenen wij een weekendtoeslag van € 5,00 p.p.p.n.

Geldig van oktober t/m 23 december 2023

Reserveer dit arrangement Terug naar het overzicht

3-daags arrangement € 175,00 vanaf prijs p.p.

◊ Veluws Bockbiertje van Hertbier 
◊ 2x overnachting
◊ 2x uitgebreid ontbijtbuffet
◊ 1x 3-gangen Wild diner
◊ 1x 3-gangen keuze diner
◊ Fietsroute 'Wilde zwijnen'
◊ Gratis gebruik zwembad en sauna

Geldig van oktober t/m 23 december 2023

Wilde zwijnen op de Veluwe bij hotel Villa Vennendal