Lieve gast, 

Helaas is in de laatste persconferentie een 'avondlockdown' aangekondigd. Tussen 17.00 uur en 05.00 uur moeten wij het restaurant en de andere openbare ruimtes in onze Villa sluiten. Ondanks dat wij geen diner voor u kunnen verzorgen, bent u alsnog van harte welkom voor een overnachting inclusief ontbijt, een heerlijke lunch, High Tea of een gezellige borrel in één van onze sfeervolle ruimtes. Het zwembad en de sauna zijn geopend tot 17.00 uur. 

We willen u erop wijzen dat al onze gasten in het bezit dienen te zijn van een Corona toegangsbewijs (vaccinatiebewijs, herstelbewijs of een negatief testbewijs) en deze te laten zien bij aankomst in het hotel. Dit mag middels een papieren bewijs of de CoronaCheck app. Indien u geen geldig Corona toegangsbewijs heeft, mogen wij u helaas niet verwelkomen in het hotel. Daarnaast houden we ons aan de 1,5 meter afstand en zijn mondkapjes weer verplicht bij verplaatsing in het hotel. 

Ondanks deze aangescherpte maatregelen, zijn we blij dat we onze gasten nog kunnen ontvangen! We blijven juist nu goed oog houden voor de hygiëne en uiteraard doen wij er alles aan om uw bezoek zo prettig en veilig mogelijk te laten verlopen. Zo kunt u genieten van een heerlijk en ontspannen verblijf, midden in de bossen.

Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met onze receptie via 0341-261016 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Van harte welkom in Villa Vennendal! 

Naar de kamers

  website4

 

 

Aanbiedingen

Sitemap | © Villa Vennendal

Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.