Lieve gast,

Na wekenlang poetsen, klussen, wachten, dromen, hopen en plannen maken mogen wij u eindelijk weer ontvangen in onze Villa! Vanzelfsprekend houden we hierbij rekening met de RIVM richtlijnen en het protocol zoals opgesteld door de Koninklijke Horeca Nederland, zodat u met een gerust hart bij ons kunt verblijven!

Het ontbijt en diner serveren wij zoals normaliter in ons restaurant. Alle tafels staan op ruime afstand van elkaar en door met u een tijd af te spreken voorkomen we dat er te veel gasten op het zelfde moment in dezelfde ruimte aanwezig zijn. Bereid u er vast op voor dat u uitsluitend een tafel mag delen als u uit hetzelfde huishouden komt.

Een aantal aandachtspunten om rekening mee te houden: 

- Wij spreken graag vast een tijd met u af voor het diner. U kunt aan tafel om 17.30 uur of 19.30 uur.
- Indien mogelijk stellen wij het op prijs dat u uw hotelreservering vooraf voldoet zodat het aantal betaalhandelingen in het hotel minimaal zijn.
- Voorafgaand aan uw verblijf zijn wij verplicht om een controlegesprek met u te voeren om in te schatten of er gezondheidsrisico’s zijn zoals: Bent u verkouden en/of heeft u griepklachten? Kunt u alle vragen met ‘nee’ antwoorden dan kunnen wij u ontvangen!
- De kamers zijn op de dag van aankomst vanaf 15.00 uur beschikbaar. Hierin kan geen uitzondering worden gemaakt.
- In verband met de hygiëne maatregelen is het niet mogelijk om ter plaatse van kamer te wisselen. Speciale verzoeken met betrekking tot uw kamer vernemen wij graag vooraf van u.
- We willen u erop attenderen dat onze accommodatie in verband met de huidige situatie op dit moment niet toegankelijk is voor rolstoelen, rollators en/of scootmobiels. 

Uiteraard doen wij er alles aan om het risico voor u en onze medewerkers te minimaliseren, zodat u kunt genieten van een prettig en ontspannen verblijf, midden in de bossen.
 
Wij zijn er klaar voor om u te ontvangen en zien uw graag in onze villa! 

Met gastvrije groet,

Team Landgoedhotel Villa Vennendal

IMG 8847 klein

Aanbiedingen

Sitemap | © Villa Vennendal | Design & realisatie TenZer

Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.