Lieve gast,

Door de maatregelen omtrend het Corona virus zijn ons hotel en restaurant uitsluitend geopend voor onze hotelgasten. Wat zijn we blij dat we u veilig mogen blijven ontvangen! Vanzelfsprekend houden we hierbij rekening met de RIVM richtlijnen en het protocol zoals opgesteld door de Koninklijke Horeca Nederland, zodat u met een gerust hart bij ons kunt verblijven. 

De Veluwe heeft natuurlijk heel veel te bieden! U kunt er op uit met de fiets of wandel direct vanuit het hotel de Veluwse bossen in. Wij verzorgen tevens een heerlijke lunch in ons restaurant of heerlijke lunchpakketten voor onderweg. Weer terug van het uitstapje, kunt u onder het genot van een hapje en een drankje genieten in één van onze gezellige ruimtes. 

Het ontbijt en diner serveren wij zoals normaliter in ons restaurant. Alle tafels staan op ruime afstand van elkaar en door met u een tijd af te spreken voorkomen we dat er te veel gasten op het zelfde moment in dezelfde ruimte aanwezig zijn. Bereidt u er vast op voor dat u met maximaal twee personen een tafel mag delen, mits uw huishouden uit meer personen staat. 

Verkoop, schenken en nuttigen van alcohol mag tot uiterlijk 20.00 uur. Daarna schenken wij enkel nog non-alcoholische drankjes of u kunt nog een kopje koffie of thee nuttigen. Alle openbare ruimtes sluiten om 22.00 uur.

Ons tropische binnenzwembad met sauna en solarium zijn dagelijks geopend van 07.00 - 22.00 uur. U kunt een tijdsblok van 1 uur reserveren per dag. Per uur zijn er maximaal 4 personen in de ruimte toegestaan. Wees er tijdig bij, want vol is vol!  

Let op: 

  • Heeft u verkoudheidsklachten (hoesten en/of benauwdheid) en/of koorts of bent u in aanraking geweest met een Corona-patiënt dan kunnen wij u helaas niet verwelkomen in ons hotel.
  • Behoort u tot een kwetsbare doelgroep? Dan adviseren wij u om niet naar ons hotel te komen.
  • We willen u erop attenderen dat onze accommodatie in verband met de huidige situatie op dit moment niet toegankelijk is voor rolstoelen, rollators en/of scootmobiels. 

Wij vragen graag uw aandacht voor het volgende:

  • Voor uw en onze veiligheid verzoeken wij u dringend een mondmasker te dragen bij verplaatsing in onze openbare ruimtes en gangen.
  • Indien mogelijk stellen wij het op prijs dat u uw hotelreservering vooraf voldoet zodat het aantal betaalhandelingen in het hotel minimaal zijn.
  • Voorafgaand aan uw verblijf zijn wij verplicht om een controlegesprek met u te voeren om in te schatten of er gezondheidsrisico’s zijn zoals: Bent u verkouden en/of heeft u griepklachten? Kunt u alle vragen met ‘nee’ antwoorden dan kunnen wij u ontvangen!
  • De kamers zijn op de dag van aankomst vanaf 15.00 uur beschikbaar. Hierin kan geen uitzondering worden gemaakt.
  • In verband met de hygiëne maatregelen is het niet mogelijk om ter plaatse van kamer te wisselen. Speciale verzoeken met betrekking tot uw kamer vernemen wij graag vooraf van u.
  • Verblijft u meer dan één nacht in ons hotel? Dan krijgt u dagelijks schone handdoeken, maar uw kamer wordt niet tussentijds schoongemaakt. Mocht u hier absoluut wel behoefte aan hebben dan kunt u dit doorgeven bij de receptie. 

Uiteraard doen wij er alles aan om het risico voor u en onze medewerkers te minimaliseren, zodat u kunt genieten van een prettig en ontspannen verblijf, midden in de bossen. Wij hopen u snel te mogen ontvangen in de villa!

Met gastvrije groet, Team Landgoedhotel Villa Vennendal

Welkom

Aanbiedingen

Sitemap | © Villa Vennendal | Design & realisatie TenZer

Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.