Creative Digital Marketeer

16- 24 uur per week

Villa Vennendal is een uniek 4 sterren hotel, waar onthaasten en gastvrijheid op nummer 1 staan. De manier waarop wij ons onderscheiden is de fantastische locatie, de sfeervolle ambiance en vooral onze gepassioneerde en uitermate gastvriendelijke medewerkers. Het echte verschil maak jij namelijk als gemotiveerde medewerker. Onze grootste wens is dat gasten die het hotel verlaten een mooie en warme herinnering met zich mee dragen van een paar dagen ontspannen of vergaderen op de Veluwe. Bij Villa Vennendal werken ongeveer 60 toegewijde mensen die dag in dag uit bezig zijn om onze gasten een fantastische ervaring te bieden. 

Functiebeschrijving
Binnen deze rol als Digital Marketeer in ons enthousiaste team draag je zorg voor het uitbreiden en in stand houden van de naamsbekendheid van Landgoedhotel Villa Vennendal en haar diensten, faciliteiten en arrangementen bij gedefinieerde doelgroepen.

Je bent verantwoordelijk voor het bedenken en uitwerken van de concepten en ideeën voor al onze huidige marketingkanalen en eventuele nieuwe. Jij helpt ons om onze online positie verder te verstevigen. Als Digital Marketeer / E-Commerce specialist ben jij op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen in het digitale landschap en weet je deze ontwikkelingen te vertalen naar nieuwe oplossingen voor ons unieke hotel en breng jij online marketing bij ons tot een hoger niveau. Je helpt mee aan het verbeteren en uitbreiden van zowel inspirerende en informatieve arrangementen voor onze hotelgasten en je bouwt mee aan betere vindbaarheid in Google en op de Socials met als doel de online gastervaring te vergroten.

Je houdt je bezig met het bedenken van nieuwe frisse arrangementen en boort de doelgroep aan middels e-mailmarketing, Social media, SEO en SEA. Iedere dag worden campagnes opgezet, verbeterd en geoptimaliseerd door jou.

Met deze positie bieden we jou de kans om creativiteit en kennis over (online) marketing en communicatie vanuit je opleiding en praktijkervaring te brengen bij een origineel en authentiek viersterrenhotel in een interessante en groeiende markt. We willen je de ruimte bieden om onze online strategie verder uit te breiden en echt te verbeteren en de fijne kneepjes van online marketing, inclusief social media marketing in praktijk te brengen. Wij staan open voor de inbreng van je eigen ideeën en zien uit naar jouw bijdrage hierin.

Belangrijkste verantwoordelijkheden en taken

◊    Content creëren en schrijven, inplannen en plaatsen op sociale media;
◊    Inzetten, monitoren en terugkoppelen van de resultaten van online campagnes;
◊    E-mailmarketing en uitbreiden adressenbestand;
◊    Fotograferen en filmpjes maken voor de website en sociale media;
◊    Bijhouden van de website;
◊    Meedenken over en monitoren van Google campagnes.


Functie eisen en competenties

◊    Opleiding op HBO-niveau bij voorkeur op gebied van online/digital marketing
◊    Bij voorkeur ervaring met Digital Marketing in toerisme en/of hotelwereld;
◊    Gastvrije instelling, service gericht en vooral heel creatief;
◊    Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
◊    Goede tekstschrijver;
◊    Ervaring met onlinemarketing in het algemeen en SEA, Social Advertising & SEO in het bijzonder.

Je kunt je ontplooien in een veelzijdige functie binnen ons enthousiaste hotelteam. Je ontvangt een salaris conform het KHN-Arbeidsvoorwaardenreglement (functie C 7.1, Marketing & Communicatie) en krijgt ruimte voor eigen initiatief binnen een professioneel familiebedrijf.

Ben jij de creatieve, kundige en energieke online expert die wij zoeken? Wij maken heel graag kennis met je! 

Solliciteren