Nieuws

Blokhut

18 december 2023

In onze moderne wereld, waar technologie en snelheid de boventoon voeren, verlangen velen naar een ontsnapping naar de rust en eenvoud van de natuur. En wat zou een betere manier zijn om dit te bereiken dan een verblijf in een gezellige blokhut op de Veluwe? Dit idyllische toevluchtsoord biedt niet alleen een adembenemende omgeving, maar ook een onvergetelijke ervaring van sereniteit en verbondenheid met de natuur.

Verder lezen

Trouwlocatie

23 september 2023

Jouw trouwdag, jullie trouwdag, misschien wel de mooiste dag van je leven. Maar alvorens je deze dag gaat beleven, gaan er nog een aantal stappen aan vooraf. Wat doe je aan, de bruidstaart, de ringen, een bruidsboeket en ...dé Trouwlocatie. De trouwlocatie moet namelijk perfect zijn voor de mooiste dag van je leven. Hoe kies je nu de perfecte locatie? Lees de 5 tips die Villa Vennendal je geeft. 

Verder lezen

Wandelroute

10 augustus 2023

Villa Vennendal heeft De Veluwe aan haar voeten met haar adembenemende natuur in het hart van Nederland. Gevarieerde landschappen, eeuwenoude bossen en overvloedige fauna biedt dit gebied een toevluchtsoord voor zowel liefhebbers van de natuur als ook avonturiers.

 

Verder lezen
Blijf op de hoogte!

Wees als eerste op de hoogte van nieuws, aanbiedingen en seizoenspecials.

Open Toptrouwlocatie Route! Aanmelden Route x

Kom op zondag 14 april!

Bekijk, voel de sfeer en proef van onze fantastische trouwlocatie.

NU AANMELDEN