Landgoedhotel Villa Vennendal

De Veluwe staat bekend als één van de mooiste gebieden van Nederland en dat is geheel terecht. De natuur is schitterend en daar ligt Villa Vennendal midden in! Wanneer u ons hotel uitwandelt staat u namelijk direct in de Veluwse bossen. 

De veelzijdige omgeving van het hotel biedt alles voor een ontspannen verblijf. U kunt uren wandelen en fietsen en genieten van de prachtige natuur, maar u kunt er ook voor kiezen om een dagje uit te gaan. Op steenworp afstand liggen de gezellige steden Apeldoorn, Zwolle, Elburg en Harderwijk waar u kunt winkelen of een terrasje kunt pakken langs het water. Golf liefhebbers kunnen hun hart ophalen op de schitterende greens van de 27-holes golfbaan 'Het Rijk van Nunspeet' welke op loopafstand is van het hotel.

Hotel Villa Vennendal is door de unieke ligging nabij het NS station van Nunspeet en de A28 uitstekend bereikbaar. U kunt kosteloos gebruikmaken van ruime parkeergelegenheden. Op slechts enkele minuten loopafstand van het hotel ligt het gezellige centrum van Nunspeet waar u kunt winkelen, een terrasje kunt pakken of een museum kunt bezoeken.