Landgoedhotel Villa Vennendal

De Veluwe staat bekend als één van de mooiste gebieden van Nederland en dat is geheel terecht. De natuur is werkelijk prachtig en daar ligt Villa Vennendal midden in! Wanneer u ons hotel uitwandelt staat u direct in de Veluwse bossen. 

De veelzijdige omgeving van het hotel biedt alles voor een ontspannen verblijf. U kunt uren wandelen en fietsen en genieten van de prachtige natuur, maar u kunt er ook voor kiezen om een dagje uit te gaan. Op steenworp afstand liggen de gezellige steden Apeldoorn, Zwolle, Elburg en Harderwijk waar u kunt winkelen of een terrasje kunt pakken aan het water. Golf liefhebbers kunnen hun hart ophalen op de schitterende greens van de 27-holes golfbaan 'Het Rijk van Nunspeet' op loopafstand van het hotel.

Hotel Villa Vennendal is door de unieke ligging nabij het NS station van Nunspeet en de A28 voor iedereen uitstekend bereikbaar. Voor het hotel is ruime gratis parkeergelegenheid aanwezig. Op slechts enkele minuten loopafstand ligt het gezellige centrum van Nunspeet waar u kunt winkelen, een terrasje pakken of een museum bezoeken.