Werken bij Villa Vennendal

Kom jij ons familiebedrijf versterken?

Sluit je bij ons aan en werk mee aan een fantastische beleving bij onze gasten! Van receptioniste, medewerker bediening tot Zelfstandig werkende kok: de gemiddelde leeftijd is laag, maar is er voldoende ervaring. Ons motto luidt dan ook: 'werken als één familie'. Dit familiegevoel ervaart u als gast van het hotel maar ook als medewerker. Het leukste? De huiselijke sfeer, een tweede huis op de Veluwe, voor onze gasten maar ook voor onze medewerkers. Onze gasten geven ons keer op keer een mooie waardering.

Werken in een schitterend pand op een unieke locatie. De nostalgische sfeer van de villa is behouden en toch in een hedendaags jasje gezet. Je proeft en beleeft een vleugje vroeger op de Veluwe. Het hotel ligt op steenworp afstand van de A28 en het NS station Nunspeet en is al ruim 80 jaar in de familie. Een zeer rijke geschiedenis. Nostalgie met een knipoog op de Veluwe. 

Oprechte, persoonlijke aandacht, gezelligheid op zijn tijd in huiselijke sferen en een prettige communicatie onderling zijn kernwaarden waar wij veel waarde aan hechten. Wil jij ook bijdragen aan en onderdeel uitmaken van dit fijne familigevoel? Neem dan snel contact met ons op.

''Samen met jou team realiseer je de allermooiste beleving voor onze gasten''