Werken bij Villa Vennendal

Welkom op de vacaturepagina van Villa Vennendal, wat leuk dat je een carrière overweegt in ons prachtige hotel!

Villa Vennendal dankt haar succes aan haar medewerkers. Een bedrijf vol blije mensen waar eenieder op zijn of haar plek zit. Zowel voor als achter de schermen. Wij vinden gastvrijheid en service gerichtheid het allerbelangrijkst binnen ons hotel/ restaurant. Niet alleen richting onze gasten maar ook naar onze medewerkers. Dat betekent dat wij buitengewoon collegiaal zijn en oprechte aandacht voor elkaar heel erg belangrijk vinden.

Waar zijn we naar op zoek?
Iemand die de kunst begrijpt om mensen blij te maken. Iemand die plezier uitstraalt en die het leuk vindt een relatie op te bouwen en oprechte interesse in mensen toont. Zo zitten wij namelijk ook in elkaar. Bij Villa Vennendal is de ervaring van gasten het allerbelangrijkste en als jij de ambitie hebt om onze gasten super tevreden te maken en daar ook je energie uit haalt, dan heb je dezelfde ambitie als wij. Graag drinken wij dan een kop koffie of thee met je, om elkaar beter te leren kennen. 

Iemand die enthousiast is, gemotiveerd is en een proactieve houding aanneemt des te meer! Jij bent jezelf! Want jij bent gastvrij, attent, collegiaal en houdt van eten en drinken. Je bent flexibel en vindt het geen probleem dat je zowel doordeweeks als in het weekend ingepland kunt worden. Je hebt er enorm veel zin in om het samen met ons tot een succes te maken!