Uitstekende faciliteiten in hotel Villa Vennendal op de Veluwe

Lobby10Tijdens uw verblijf in Landgoedhotel Villa Vennendal ontbreekt het u aan niets. Onze uitgebreide faciliteiten zorgen voor comfort en maken uw vakantie of weekendje weg nog aangenamer.

Plaats genoeg voor gastvrijheid

Of u nu plaats neemt in het Restaurant, de Huisbar, de Salon, de Wintertuin, Dinnerbar ‘de Oldtimer’ of in de Pagodetent op het landgoed, overal kunt u genieten van onze gastvrijheid gecombineerd met de heerlijkste drankjes en gerechten. 

Roomservice

Wilt u liever op uw kamer een maaltijd gebruiken of een drankje drinken, dan is dat uiteraard mogelijk. Ons team is ten alle tijden beschikbaar om u in uw kamer te voorzien van een heerlijk drankje of hapje. Wanneer u liever 's ochtends wilt uitslapen dan hoeft u geen ontbijt te missen, we komen het dan graag even bij u brengen. Het heet niet voor niets roomservice.

Ontspannen in het zwembad en de sauna

In het tropische binnenbad van landgoedhotel Villa Vennendal kunt u een baantje trekken, even ronddobberen of ontspannen op de luxe ligbedden terwijl u uitkijkt op de groene tuin van het hotel. De echte saunaliefhebbers kunnen helemaal ontspannen in de sauna van het hotel. Voor de sauna is gepaste kleding verplicht. Indien u gebruik wenst te maken van de sauna kunt u een muntje halen op de receptie. Uiteraard is het gebruik van de sauna geheel gratis.

Sportief: wandelen, fietsen of tennissen

Villa Vennendal is de perfecte uitvalsbasis om één van de mooiste Nederlandse landschappen te ontdekken. Verken de Veluwe al wandelend, u loopt vanuit het hotel zo de bossen in. Of maak een mooie fietstocht door de prachtige omgeving. Fietsen kunt u bij ons huren: zowel dames-, heren-, kinder- als electrische fietsen zijn op verzoek beschikbaar. U hoeft ons enkel een seintje te geven en wij zorgen dat de gewenste fiets voor u klaar staat. Onze tip? In de bibliotheek liggen diverse fiets- en wandelroutes gratis voor u klaar.

Hotel Villa Vennendal beschikt over een eigen verharde tennisbaan tussen de bomen. Wanneer u hiervan gebruik wenst te maken kunt u eventueel ballen en rackets lenen bij de receptie.

Voor de liefhebbers is er een jeu de boules baan midden op het landgoed.

Gratis Wifi in het hele hotel

Of u nu even uw e-mail wilt checken, online de krant wilt lezen of social media wilt bekijken, het is allemaal mogelijk met het gratis Wifi-netwerk. In het gehele hotel is een uitstekende verbinding zodat u altijd en overal online kunt zijn. Bij de receptie kunt u een wachtwoord halen voor het netwerk.

Boeken lenen en internet gebruiken in de bibliotheek

Het hotel beschikt over een eigen bibliotheek. Hier kunt u boeken, tijdschriften en actuele kranten lezen of lenen. In de bibliotheek is een computer aanwezig met gratis internet die u kunt gebruiken om bijvoorbeeld extra informatie op te zoeken over de omgeving. Bent u op zoek naar een leuke wandelroute? Deze kunt u uitzoeken en meenemen uit onze uitgebreide map met wandelroutes.

Gratis parkeren voor het hotel

Op het landgoed beschikken wij over voldoende parkeergelegenheid. Voor het hotel is een grote parkeerplaats beschikbaar, maar ook bij onze Lodges en de vergaderruimtes kunt u makkelijk parkeren. Wij bieden ook een valet parkeerservice aan. Indien u hier gebruik van wenst te maken, kunt u dit aangeven bij de receptie. 

Station Nunspeet

Mocht u met het openbaar vervoer komen dan bent u op slechts 5 minuten loopafstand verwijderd van het station van Nunspeet.
Op verzoek is gratis shuttlebus service beschikbaar, wij vernemen dit graag tijdig. 

Aanbiedingen

Sitemap | © Villa Vennendal | Design & realisatie TenZer