Vennendal en haar medewerkers

Villa Vennendal dankt haar succes aan haar medewerkers, daar ben ik van overtuigd. Dus het is voor ons altijd van het grootste belang wie we gaan aannemen. Als we de juiste medewerker werven, valt namelijk alles op zijn plek: blije en tevreden gasten, goede aanbevelingen/referenties en continue groei van ons hotel. Het echte verschil maakt de gepassioneerde medewerker!
Als gastheer of gastvrouw pur sang geef je onze gasten een beleving die zij nooit zullen vergeten en leg je ze compleet in de watten. Je bedient met plezier tijdens onze diners, adviseert vakkundig en met liefde over ons assortiment, je bent een enthousiast teamlid en bent nooit beroerd om je handen uit de mouwen te steken. Blije gasten geven jou vleugels.

Je krijgt bij Villa Vennendal het gevoel van vroeger en dat proef je ook in onze keuken: nostalgische gerechten in een jasje van nu. Als zelfstandig werkend kok bedenk en serveer je dagverse- en zoveel mogelijk regionale producten. We vinden het leuk als je meedenkt met Chefkok Charo Blaauw en het team. En we houden allemaal van lekker eten, dus wij willen allemaal ‘proefkonijn’ zijn!
Als receptie medewerk(st)er ben je het visitekaartje van het hotel. Je bent een enthousiaste en gastvrije persoonlijkheid en je zet graag nét dat extra stapje voor onze gasten. Je hebt een proactieve houding en zorgt dat de gasten een onvergetelijk verblijf hebben en zich thuis voelen bij ons! Je gaat glimmen als ze tevreden en ontspannen na een paar dagen weer afscheid nemen.

Daarom zijn we kritisch in ons aannamebeleid. En oprecht geïnteresseerd in de mens achter de sollicitant! Het is waarschijnlijk nu wel duidelijk waar we naar op zoek zijn…
Iemand die niet alleen werkt om geld te verdienen. Iemand die de kunst verstaat om mensen blij te maken. Iemand die plezier uitstraalt. Die het leuk vindt een relatie op te bouwen en tevens oprechte interesse in mensen heeft. Zo zitten wij namelijk ook in elkaar. Bij Villa Vennendal is de ervaring van gasten het allerbelangrijkste en als jij de ambitie hebt om onze gasten super tevreden te maken en daar ook je energie uit haalt, dan heb je dezelfde ambitie als wij. En dan willen we je heel graag verwelkomen in ons team!

Veel succes in je zoektocht naar een leuke baan, ik hoop je snel te ontmoeten!

Met gastvriendelijke groet,
Frederique van der Vleuten-Jung
Villa Vennendal (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Sitemap | © Villa Vennendal | Design & realisatie TenZer

Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.