‘Thuis in het grote huis’; een familieroman over het heerlijke Villa Vennendal vol fantastische verhalen!

Wanneer de grootouders van auteur Frédérique van der Vleuten-Jung in 1943 noodgedwongen Amsterdam verlaten voor de Veluwe start het intrigerende verhaal van Villa Vennendal.

De schrijfster, die op dit moment landgoedhotel Villa Vennendal runt met haar man, weet de lezer mee te nemen op de reis van vallen en opstaan van drie generaties van haar familie. Tussen de muren wordt alles op alles gezet om van de villa een prachtig viersterren hotel te maken. Als lezer wandel je als het ware door de geschiedenis gedurende een periode van zo’n 70 jaar.

Nostalgie om van te smullen! Het boek is te koop in de receptie van het hotel voor € 15,00 of te bestellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (inclusief verzendkosten € 18,95 per stuk). 

Boek website

Sitemap | © Villa Vennendal

Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.