Teatime

‘Make tea, not war’ aldus Monty Python enige tijd geleden. Na de schrik van het afgelopen weekend in Parijs en alle andere trieste gebeurtenissen in de wereld is dat misschien wel een adagium waar we (letterlijk) gehoor aan moeten geven.

De schrik kwam voor mij zelfs heel dichtbij toen mijn ouders 2 straten verwijderd van Theater Bataclan ternauwernood konden ontsnappen aan de gruwelijkheden in prachtstad Parijs.
Het is een vreemde gewaarwording dat het leven in en om het hotel de volgende dag gewoon weer verder gaat. Letterlijk ‘tea’ maken; een ‘High Tea’ welteverstaan voor onze gasten. En er stonden 80 Pietjes en een Sinterklaas op de stoep! Pietjes die in no time het hotel op stelten zetten en onze gasten vermaakten met grappen en grollen. Die de kinderen in Nunspeet en omgeving een fijne, vrolijke dag hebben gegeven.

En ja, dat is ook denk ik het beste wat we kunnen doen. Niet onze angst laten regeren, maar de dag plukken en vieren, elke dag opnieuw! Drink samen een kop thee en neem een moment om even afstand te nemen, te genieten van het leven en elkaar. Leun achterover, ontspan en geniet van de geluiden, geuren en smaken. Laat verschillen ons niet scheiden, maar zoek wat ons samen bindt. In ons hotel vind u altijd een warm welkom en wordt de thee met liefde voor u gezet!

 

Sitemap | © Villa Vennendal | Design & realisatie TenZer

Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.