Frisse start en nieuwe energie

Allereerst natuurlijk een fantastisch, gezond en gezellig 2016 gewenst!

Tja, opeens zijn de feestdagen voorbij en is het nieuwe jaar weer begonnen. En dan is het altijd even wat rustiger in het hotel. Maar stilzitten? Nee hoor. Wij zijn het nieuwe jaar fris begonnen; de kerstbomen de deur uit gedaan, de honderden ballen weer naar zolder gebracht, de plafonds in de verschillende ruimtes afgesopt en opnieuw geschilderd, de gordijnen gewassen, de ramen gelapt en de vloeren hebben een extra poetsbeurt gekregen! Dat is even doorbijten na een zeer drukke tijd. Maar het is ook heel gezellig. De Keukenbrigade staat de koelcel te poetsen, de Bediening en Technische Dienst staan op steigers te verven, de Huishouding is druk met wasmachines in en uitladen en ondertussen zorgen we goed voor onszelf met verse koppen koffie, gebakken eieren tussen de middag en de radio op tien! En hoe heerlijk is het dan als alles weer schoon en fris is!

Ondertussen mogen de gasten hier geen last van hebben, dus die hebben we gezellig laten dineren in de Wintertuin en bij de open haard in de Huisbar. Ook weer eens wat anders. En heel relaxed. We ontvingen ondanks het geploeter een geweldige quote op het enquêteformulier dat onze gasten kunnen invullen: “ Ik ben 84 jaar. Als ik jong was zou ik graag bij u in dienst willen zijn. Ik vind jullie geweldig!”

U snapt, dat vinden wij natuurlijk weer fantastisch! En dan heb je direct weer energie voor nieuwe plannen. Alles natuurlijk passend binnen ons concept “Nostalgie met een knipoog op de Veluwe”. Er wordt druk gebroed door het Salesteam op nieuwe arrangementen voor onze ‘leisure-gasten’: ‘ Zullen we een leuk landenthema doen deze zomer, gaan we weer op pad met onze huisboswachters Ko en Corrie, wat doen we voor (live) muziek?’

En we denken na over hoe we U uit de directe omgeving vaker kunnen ontmoeten! Er zijn al wekelijks originele, romantische en thema-bruiloften gepland bij ons als officiële trouwlocatie, en ook voor de (buiten)feestjes en partijen weet u ons gelukkig te vinden. Maar wist u dat we een geweldige ‘Sweet Table’ hebben ontwikkeld met allerlei zoetigheden als taartjes en cupcakes in prachtige pasteltinten? Super als u iets te bijzonders vieren heeft. En binnenkort kunt u bij ons genieten van een mini-High Tea met huisgemaakte taarten en verse sandwiches, voor een schappelijke prijs natuurlijk. Misschien leuk om eens een keer te proberen in de cosy Wintertuin? Of kom een keer ‘Raad de Plaat’ spelen (de Pubquiz maar dan anders); nostalgische songs raden in teams, met vrienden of familie, heerlijk bij de haard in onze Huisbar. Echt hilarisch en origineel! Binnenkort meer hierover…

Plannen genoeg dus... En wilt u gewoon even tussendoor bij ons langskomen? Lekker een hapje eten? Een borrel drinken in onze Huisbar? Kan gewoon hoor, kom gerust eens binnenlopen! Van harte welkom!!

Sitemap | © Villa Vennendal | Design & realisatie TenZer

Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.