Yes, I do!

Uit een onderzoek van de Universiteit van Chicago blijkt dat getrouwde mensen minder vatbaar zijn voor stress dan singles. Getrouwde mannen leven langer dan vrijgezelle mannen omdat hun vrouwen hen sneller naar de dokter sturen. Dat blijkt uit een studie van de Universiteit van Surrey. Getrouwde mannen zouden ook fitter zijn dan singles! Dus heren…….

Er vinden gemiddeld 200 huwelijken per dag plaats in Nederland (ten opzichte van China is dit bijna niets; hier trouwen gemiddeld 26.000 bruidsparen elke dag!!). Trouwen is de laatste jaren weer steeds populairder geworden, sterker nog: het is weer helemaal in om te trouwen. De afgelopen jaren vonden koppels dat niet meer zo nodig en dat had natuurlijk te maken met de economische crisis. Maar nu, sinds dit jaar, lijkt er sprake van een ware hausse! Althans, dat merken wij bij Villa Vennendal. En ja, Nunspeet is ook een mooie gemeente. Om te wonen, te werken, te recreëren... maar ook zeker om te trouwen!

Steeds meer speelt de locatie bij een bruiloft een zeer belangrijke rol. De keuze van de locatie is een essentieel onderdeel van het plannen van jullie bruiloft. De locatie bepaalt eigenlijk de sfeer van de trouwdag en daarmee hoe de dag eruit komt te zien. De trouwlocatie moet passen bij de stijl die jullie voor ogen hebben voor de bruiloft. Trouwen op een boot matcht bijvoorbeeld niet zo lekker met een sprookjesthema, dan kun je misschien beter kiezen voor een kasteel. Een relaxte bruiloft in een chic restaurant? Gaat ook niet helemaal met elkaar... Denk eerst rustig na over welke sfeer jullie willen creëren met jullie bruiloft en zoek daar dan de perfecte trouwlocatie bij.

Als jullie streven naar echte romantiek is het een goed idee om te kiezen voor een mooi en sprookjesachtig landgoedhotel zoals Villa Vennendal. Ons hotel is gelegen op een 5 hectare groot landgoed met fraai aangelegde tuinen, eeuwenoude bomen, romantische bruggetjes en vennen; de perfecte plek om een romantische trouwdag te vieren! En Landgoed hotel Villa Vennendal is nu ook een officiële trouwlocatie in Nunspeet!

Willen jullie de ceremonie in de Wintertuin met glazen dak en gigantische kroonluchter of in de Lentezaal met openslaande deuren naar het landgoed? Na het officiële gedeelte in de sfeervol en romantisch ingerichte trouwzaal bieden we de mogelijkheid van een grootse receptie met bruidstaart en champagnetoren in de mooie Zomerzaal, een romantisch diner of (thema) buffet in de Wintertuin met glazen dak, een spetterend feest in de nieuw ingerichte zalen met echte bomen of bij mooi weer een geweldig tuinfeest op het landgoed met uitzicht op de Engelse landschapstuin, compleet met Pagodetent en vuurkorven. Hoe romantisch willen jullie het hebben?!

Boeken jullie de bruiloft bij ons? Dan krijgen jullie gratis de beschikking over een eigen bruidshuis met ligbad en sfeervol ingerichte huiskamer met open haard. ’s Ochtends serveren wij een ontbijt op bed met bubbels! Voor gasten die van ver komen en wensen te overnachten is er natuurlijk voldoende hotelaccommodatie.

Elke keer weer als er een prachtige bruid onze sfeervolle lobby in komt lopen krijg ik tranen in mijn ogen. Het blijft bijzonder om ‘de mooiste dag’ te organiseren. En zo creëren we wederom mooie momenten en dierbare persoonlijke herinneringen! Yes, we do!

Sitemap | © Villa Vennendal | Design & realisatie TenZer

Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.