Hotel Villa Vennendal is wel in voor een feestje!

feestlocatie nunspeetVilla Vennendal nodigt u van harte uit om uw feest of partij op het prachtige landgoed op de Veluwe te vieren!

Met een grote verscheidenheid aan ruimtes zijn er meer dan genoeg mogelijkheden om een onvergetelijk feest te organiseren.

Of u nu plaats neemt in het Restaurant, de Huisbar, de Salon, de Wintertuin, Dinnerbar ‘de Oldtimer’ of onze Pagodetent op het landgoed, overal kunt u genieten van onze gastvrijheid gecombineerd met de heerlijkste drankjes en gerechten.

Vier uw feest op de Veluwe

De medewerkers van Villa Vennendal verzorgen al vele jaren met veel liefde allerlei uiteenlopende feesten. Met onze ervaring dragen wij bij aan een succesvolle en vlekkeloos verlopen dag of avond.

U kunt bij ons terecht voor een besloten feest, een uitgebreide receptie of het vieren van een jubileum. Intieme feestjes kunnen al gevierd worden vanaf 10 personen. Bij grotere evenementen is er plaats voor maximaal 300 mensen.

Unieke locatie voor het vieren van een uniek feest

unieke feestlocatie in nunspeetUniek is onze pagodetent op landgoed Zonneheuvel. De pagodetent is voorzien van een vlondervloer en sfeerverlichting door middel van kroonluchters. Buiten branden de vuurkorven voor de optimale sfeer. Bij slecht weer voorspellingen zal er, in overleg met u, gezorgd worden voor een alternatieve ruimte in het hotel. Zo bent u gegarandeerd van een succesvol feest.

De locatie voor autoliefhebbers

Voor liefhebbers van klassieke auto's is Dinnerbar 'de Oldtimer' de uitgelezen plek om bij elkaar te komen. Het is ingericht in de sfeer van een garage uit de jaren 30 met een sfeervolle bar, waar barbecues of grillbuffetten worden geserveerd op open vuur.

Diverse (rally)routes over de Veluwe leiden u van en naar Landgoedhotel Villa Vennendal. Over bosrijke wegen langs de heidevelden en over smalle dijkjes langs de IJssel. Met bijvoorbeeld een rust bij één van de statige Veluwse kastelen, een 'palingstop' in Elburg of een kijkje bij de schaapskooi in Elspeet. Er zijn verschillende arrangementen voor Oldtimerclubs of groepen autoliefhebbers.

Heeft u speciale wensen? Ons enthousiaste receptieteam staat u graag te woord!

Sitemap | © Villa Vennendal | Design & realisatie TenZer

Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.