Hotel Villa Vennendal is wel in voor een feestje!

feestlocatie nunspeetVilla Vennendal nodigt u van harte uit om uw feest of partij op het prachtige landgoed op de Veluwe te vieren! Met een grote verscheidenheid aan ruimtes zijn er meer dan genoeg mogelijkheden om een onvergetelijk feest te organiseren.


Vier uw feest op de Veluwe

Bent u op zoek naar een mooie en bijzonder locatie om bijvoorbeeld een feestje, verjaardag, reünie, bedrijfsuitje, receptie of jubileum te organiseren? Hotel Villa Vennendal is de perfecte locatie! Door jarenlange ervaring in het begeleiden van alle mogelijke feesten en partijen maken wij uw feestelijke dag onvergetelijk. De gezellige ambiance en uitstekende catering dragen bij aan een perfecte invulling. U kunt bij ons uw receptie, feest of jubileum laten verzorgen; intiem vanaf tien personen of groots tot 250 personen. Om volledig aan uw wensen te kunnen voldoen vullen wij graag samen met u de dag in. U bent van harte welkom om onze prachtige locatie te komen bezichtingen onder het genot van een kopje koffie/thee! 

Neem contact op voor meer informatie

Sitemap | © Villa Vennendal | Design & realisatie TenZer

Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.