3-daags familie arrangement bij Hotel Villa Vennendal

 • 2 x Overnachting
 • 2 x Uitgebreid ontbijtbuffet
 • 2 x 3-gangen verrassingsdiner van de chef
 • Keuze uit 2 van de volgende activiteiten*: 
  - GPS Natuurtocht
  - Auto Puzzeltocht
  - Wandeling met de boswachter
  - Tandem tocht 
 • Gebruik van tropisch binnenbad met sauna en solarium
 • Gratis wandel- en fietsroutes  

De prijs is op aanvraag beschikbaar en is afhankelijk van de gekozen activiteiten. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met onze receptie via 0341-261016 of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

* Scroll naar beneden voor meer informatie over de activiteiten! 

Familiearrangement website

 

In het kort

Kom met de hele familie, grootouders, kinderen en kleinkinderen een paar dagen de Veluwe ontdekken!

Naast 2 overnachtingen met ontbijtbuffet serveren wij beide avonden een 3-gangen verrassingsdiner van de chef. Bij het arrangement hebben jullie de keuze uit 2 activiteiten die het beste bij de familie passen. Wij hebben alvast een aantal leuke mogelijkheden voor jullie uitgezocht. Een prettig en ontspannen verblijf, midden in de bossen. Genieten met drie generaties bij Villa Vennendal!  

De activiteiten waar jullie uit kunnen kiezen zijn: 

 • GPS Natuurtocht
  Met behulp van een GPS en coördinaten ga je samen met de familie op pad voor een mooie tocht door de bossen tegenover de villa. Iedere coördinaat die je moet opzoeken brengt je bij een nieuwe opdracht die je samen met je familie uitvoert. De oplossing van deze opdracht geeft toegang tot de volgende coördinaat en op deze manier kun je de tocht volledig afleggen. De laatste coördinaat brengt je bij de ware schat van deze tocht... Lukt het jou en je familie om de cijfercode te kraken en de schat te openen? Vergeet ondertussen niet te genieten van de prachtige natuur! 

 • Auto Puzzeltocht
  Onze receptionistes hebben persoonlijk voor jullie een puzzeltocht gemaakt op een bestaande autoroute van de ANWB. Deze route voert over de Noord-Veluwe door een mooi natuurgebied waarin bossen, heide en zandverstuivingen en belangrijke rol vervullen. Ontdek de Veluwe vanuit de auto, wanneer jullie zelf willen, zonder de auto uit te hoeven. De puzzeltocht is zo gemaakt, dat er voor iedereen in de auto iets te doen is. Een leuke activiteit voor het hele gezin! Op vele punten langs de route zijn ook aantrekkelijke wandelmogelijkheden en er zijn leuke bezieningswaardigheden die de moeite waard zijn om even uit te stappen zoals de tuinen van Paleis het Loo, de waterburcht Cannenburch in Vaassen of het middeleeuwse vestingstadje Elburg. 

 • Wandeling met de boswachter
  De enorm uitgestrekte natuur op de Veluwe leent zich uitstekend voor mooie wandelingen over open heidevelden, zandverstuivingen en indrukwekkende bossen met hun dieren. Er is ontzettend veel te zien en ontdekken op de Veluwe. Ga op pad met de boswachter die jullie graag al het moois van de Veluwe laat zien, waar jullie met de uitgestippelde wandelroutes waarschijnlijk niet langskomen! 

 • Tandem tocht 
  Ga met een tandem op ontdekkingstocht over de Veluwe, één van de gezelligste manieren om te fietsen met de familie. Wij hebben verschillende routes voor jullie uitgestippeld, variërend in afstand. Ga richting de heide's, bossen, het Veluwemeer of neem een kijkje bij het Verscholen Dorp in Vierhouten. Het fietsen op een tandem zal in het begin even wennen zijn, maar dit brengt veel plezier met zich mee. Degene voorop stuurt en remt en degene achterop kan de weg wijzen, een leuke uitdaging dus!  

Uiteraard zijn er nog veel meer leuke activiteiten die in de omgeving te doen zijn. Wij denken graag met jullie mee en kunnen het arrangement helemaal voor jullie familie op maat maken. Neem contact op met de receptie via 0341-261016 of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Aanbiedingen

Sitemap | © Villa Vennendal

Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.