Medewerkers spoelkeuken m/v

Kleine wasjes, grote wasjes... Ben jij op zoek naar een leuke en afwisselende baan? In de spoelkeuken ben jij verantwoordelijk voor het schone servies waar vervolgens door de kok weer mooie toonaangevende borden worden opgemaakt voor onze gasten. Als medewerker spoelkeuken ben jij dus een hele belangrijke spin in ons web! Werk je netjes, snel en ben je altijd vrolijk? Dan zoeken we jou om ons team in de spoelkeuken te versterken!

De functiebeschrijving:

De allerbelangrijkste taak is het verzorgen van de vaatwas met behulp van onze professionele machines. Naast de afwas in de spoelkeuken, verricht je allerhande opruim- en schoonmaakwerkzaamheden binnen Villa Vennendal. 

Functie eisen:
◊ De werktijden kunnen in de ochtend, middag of avond zijn; alles gaat in overleg volgens rooster. Nachtwerk wordt het zeker niet.
◊ Werken in de weekenden en feestdagen zijn uiteraard ook geen probleem voor jou.
◊ Het aantal uren per week kunnen wisselend zijn, dit is afhankelijk van de drukte in ons hotel.
◊ Het aantal uren dat je gaat werken is volledig in overleg met jouw. Wil jij graag parttime of fulltime werken? Het kan allemaal.

Wat bieden wij jou:

  • Een salaris passend bij de functie (conform horeca cao).
  • Flexibel rooster en werktijden, je werkt in wisseldiensten.
  • Opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden i.o.;
  • Werken bij een schitterend Landgoedhotel gelegen in een prachtige bosrijke omgeving.

Nog vragen na het lezen van onze vacature? Bel ons op: 0341-261016 

Come join the family…
Ben jij geïnteresseerd? Stel je dan aan ons voor door nu te solliciteren! Stuur je motivatie/CV naar Elisa Piekaar (Hotelmanager) via elisa@villavennendal.nl. Wij maken graag kennis met jou!