Omgeving Landgoedhotel Villa Vennendal

Landgoedhotel Villa Vennendal wordt omgeven door de bijzondere natuur van de Veluwe. Dichte bossen worden afgewisseld met uitgestrekte zandvlaktes en mooie vennetjes. Door de diversiteit leent deze prachtige omgeving zich perfect voor allerlei leuke activiteiten.

Ontdek de Veluwe

Er zijn bijvoorbeeld veel mooie routes beschikbaar die u zowel te fiets als lopend af kunt leggen. De routes variëren van grootte zodat er altijd een route is die bij u past. Laat u verrassen door de vele spectaculaire vergezichten. Vergeet tijdens het wandelen of fietsen ook niet goed op uw omgeving te letten; het zou zomaar kunnen dat u een wild zwijn of een hert tegenkomt!

Kunst en Cultuur in Nunspeet

Nunspeet kent een rijke kunst- en cultuursector. In het centrum van Nunspeet treft u een museum waar alles kunt lezen over de Veluwse kunstenaars en diverse expedities en schilderijen bewonderen.

Wilt u een cultureel avondje uit? Breng dan een bezoek aan Veluvine, hèt culturele centrum van Nunspeet. Hier bruist het van de bijzondere activiteiten en voorstellingen.

Uitstapjes in Gelderland

Daarnaast kunt u in de omgeving van Villa Vennendal ook veel leuke uitstapjes ondernemen. Zo liggen pretparken als Julianatoren, Walibi en Avonturenpark Hellendoorn allemaal op slechts een uur rijden. Voor elke leeftijdscategorie en gezinssamenstelling zijn er mogelijkheden!

Sla uw slag op de golfbaan

In Nunspeet ligt een van de mooiste golfbanen van Nederland. Met 27-holes, een afwisselend landschap en een green in topconditie kunt u zich hier uren vermaken. De wuivende rietkragen, mooie vennetjes en prachtige vergezichten zorgen voor een uiterst sfeervolle championship course.

Sitemap | © Villa Vennendal

Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.