Kunst en cultuur in Nunspeet

Collectie-Gemeente-Nunspeet1Bent u een echte kunst- en cultuurliefhebber? Ook dan is er in Nunspeet meer dan genoeg te beleven.

De combinatie van oude, hedendaagse en moderne elementen zorgt voor veel diversiteit en laat goed zien hoe bijzonder de culturele kant van Nunspeet is.

 

Noord-Veluws Museum

Middenin het centrum van Nunspeet treft u het Noord-Veluws Museum aan. Als kunstenaarsdorp heeft Nunspeet een rijke traditie aan bekende schilders. Kom de wisselende collecties bekijken en ontdek zelf de rijke historie die Nunspeet u te bieden heeft. Bekijk de prachtige schilderijen maar ervaar ook de verhalen over de schilders.

Veluvine Nunspeet

Breng een bezoek aan dit culturele centrum en u wordt gegarandeerd verrast door alle bruisende activiteiten. Er worden regelmatig voorstellingen op het gebied van beeldende kunst, dans, film, muziek en theater georganiseerd. Ook ontmoet u hier zeer enthousiaste vrijwilligers en dorpelingen die u graag meer vertellen over de omgeving.

Sitemap | © Villa Vennendal

Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.