Trouwen op een unieke trouwlocatie in Nunspeet

trouwlocatie nunspeetLandgoed hotel Villa Vennendal is nu ook een officiële trouwlocatie in Nunspeet!

Wilt u de ceremonie in de Wintertuin met glazen dak en gigantische kroonluchter of in de Lentezaal met openslaande deuren naar het landgoed?

Het hotel is gelegen op een 5 hectare groot landgoed met fraai aangelegde tuinen, eeuwenoude bomen, romantische bruggetjes en vennen; de perfecte plek om uw romantische trouwdag te vieren!

 

De mooiste trouwlocatie van Nunspeet

De mogelijkheden zijn bijna eindeloos op onze trouwlocatie in Nunspeet. Deze mooie dag kan al beginnen door het bruidspaar met een unieke Oldtimer trouwauto met chauffeur op te halen. Na het officiële gedeelte in de sfeervol en romantisch ingerichte trouwzaal bieden we de mogelijkheid van een grootse receptie met bruidstaart en champagnetoren in de mooie Zomerzaal, een romantisch diner of (thema) buffet in de Wintertuin met glazen dak, een spetterend feest in de Herfstzalen of bij mooi weer een geweldig tuinfeest op het landgoed met uitzicht op de Engelse landschapstuin, compleet met Pagodetent en vuurkorven.

Sluit uw dag af met een overnachting in hotel Villa Vennendal

Er zijn een aantal prachtige ruimtes die aangepast kunnen worden aan het aantal gasten; zowel voor kleine gezelschappen als voor grote feesten tot maximaal driehonderd personen. Het bruidspaar heeft de beschikking over een eigen bruidshuis met ligbad en sfeervol ingerichte huiskamer met open haard. ’s Ochtends serveren wij een ontbijt op bed met bubbels! Voor gasten die van ver komen en wensen te overnachten is er voldoende hotelaccommodatie.

Heeft u speciale wensen voor uw bruiloft? Onze enthousiaste weddingplanner staat u graag te woord!

Een droomhuwelijk bij Villa Vennendal

Neem contact op voor meer informatie

Sitemap | © Villa Vennendal | Design & realisatie TenZer