Trouwlocatie op de Veluwe? Bij Villa Vennendal trouwt u op een prachtig landgoed in Nunspeet 

trouwlocatie veluweTrouwlocatie op de Veluwe gezocht? Aan de rand van de Veluwe, midden in het bos, ligt het romantische Landgoedhotel Villa Vennendal. Het 4-sterren hotel is gelegen op een sprookjesachtig landgoed met prachtige tuinen, eeuwenoude bomen, idyllische vennen en is de perfecte trouwlocatie voor een onvergetelijke huwelijksdag!

Vele mogelijkheden onder één dak? Uiteraard op trouwlocatie Villa Vennendal op de Veluwe

Landgoedhotel Villa Vennendal biedt alle mogelijkheden onder één dak. De officiële huwelijksvoltrekking kan plaatsvinden in de prachtige Wintertuin met glazen dak en gigantische kroonluchter of bij mooi weer buiten in de tuin. In onze Serre kunnen jullie toosten met een glaasje bubbels of lekkere cocktail. Voor het diner zijn diverse verrassende mogelijkheden. Om volledig aan jullie wensen te kunnen voldoen, vullen wij die inhoud graag samen met jullie in. Sluit de dag vervolgens af met een gezellige receptie of spetterend feest in één van onze sfeervolle zalen. Het hotel biedt ruimte voor een gezelschap tot 300 personen.

Ook een droombruiloft op onze trouwlocatie op de Veluwe?

Jullie kunnen bij ons rekenen op persoonlijke begeleiding in de aanloop naar de trouwdag, een gastvrije service en aandacht voor details. Onze enthousiaste weddingplanner staat jullie graag te woord! Ook een droomhuwelijk beleven op onze trouwlocatie op de Veluwe, neem dan contact met ons op.

Neem contact op voor meer informatie

Sitemap | © Villa Vennendal | Design & realisatie TenZer

Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.