Trouwlocatie op de Veluwe 

Trouwlocatie op de Veluwe gezocht? Aan de rand van de Veluwe, midden in het bos, ligt het romantische Landgoedhotel Villa Vennendal. Het 4-sterren hotel is gelegen op een sprookjesachtig landgoed met prachtige tuinen, eeuwenoude bomen, idyllische vennen en is de perfecte trouwlocatie voor een onvergetelijke huwelijksdag!

Landgoedhotel Villa Vennendal biedt alle mogelijkheden onder één dak. De officiële huwelijksvoltrekking kan plaatsvinden in de prachtige Wintertuin met glazen dak en gigantische kroonluchter of bij mooi weer in de Villa tuin. 

In onze sfeervolle Bistro kunnen jullie toosten met een glaasje bubbels, lekkere cocktail of een alcohol vrije variant. Voor het diner zijn diverse verrassende mogelijkheden. Om volledig aan jullie wensen te kunnen voldoen, vullen wij die inhoud graag samen met jullie in. 

Sluit de dag vervolgens af met een gezellige receptie of een spetterend feest in één van onze sfeervolle zalen. Het hotel biedt ruimte voor een gezelschap tot 250 personen.

Ook een droombruiloft op onze trouwlocatie op de Veluwe?

Jullie kunnen bij ons rekenen op persoonlijke begeleiding in de aanloop naar de trouwdag, een gastvrije service en aandacht voor details. Onze enthousiaste weddingplanner staat jullie graag te woord!

Trouwencollage

Neem contact op voor meer informatie

Sitemap | © Villa Vennendal

Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.