Teambuilding op de Veluwe bij Villa Vennendal

Vergaderlocatie op de VeluweBij teambuilding draait het om samenwerken, vertrouwen, groepsdynamiek maar uiteraard ook gezelligheid. En dat kan een ware uitdaging zijn. Villa Vennendal kan u helpen bij het organiseren van een teambuildingsactiviteit.

Ons hotel is gelegen op een landgoed midden in het bos op de Veluwe, de ideale locatie voor een activiteit waar het draait om teambuilding of een aangename onderbreking van een vergadering, cursus of zakelijke bijeenkomst.

 

Enkele succesvolle activiteiten

 • Wandelen door de natuur: “Bomen in het bos”
  Stap vanuit het hotel direct het bos in voor een verfrissende wandeling mét of zonder begeleiding van onze boswachter. Wij bieden meerdere wandelroutes door het bos, over de heide of de zandverstuiving van diverse afstanden.
 • Mindfulness: “Aandachtsoefening in het groen”
  Een ontspannende activiteit (onder begeleiding) op het landgoed waarbij u de rust van het bos ervaart. U hoort de vogels fluiten en ruikt de frisse boslucht. Kom even helemaal tot rust en geniet van de groene omgeving.
 • Teambuilding: “Samen schapen drijven”
  Landgoedhotel Villa Vennendal is hoofdsponsor van Schaapskudde Elspeet en Vierhouten. Onder begeleiding gaat u op ons landgoed als team aan de slag om schapen te drijven. Hierbij draait het om samenwerken en communiceren met de dieren en met uw collega’s. Een verrassende activiteit als het gaat om teambuilding.

De voordelen van Villa Vennendal:

 • Centraal in het land gelegen op de Veluwe
 • Gelegen nabij de A28 en Centraal Station Nunspeet
 • Unieke locatie in een bosrijke omgeving
 • Gratis parkeermogelijkheid
 • Diverse buitenactiviteiten
 • Mogelijkheid om te overnachten
 • Ongekende gastvrijheid

Ontspannende afsluiting van een teambuilding activiteit

Na een gezellig en leerzaam groepsuitje is het leuk om samen nog even na te praten onder het genot van een hapje en een drankje. Daarom staat het gastvrije team van Villa Vennendal in Nunspeet voor u klaar om er voor te zorgen dat het u aan niets ontbreekt. Reserveer een smakelijke lunch, diner, high tea of kleine versnapering en kijk terug op een succesvolle dag. En na een lange dag nog helemaal naar huis rijden is niet nodig, u kunt uiteraard ook overnachten in een van onze comfortabele hotelkamers.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Vraag een offerte aanNeem contact opDownload onze brochure

Arrangementen

Zakelijketen

De diverse zakelijke arrangementen vormen een passend aanbod voor vergaderingen, trainingen of bedrijfsfeesten in elke samenstelling.

 

Lees meer

Sitemap | © Villa Vennendal | Design & realisatie TenZer

Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.