Informatie over de vergaderruimtes van Villa Vennendal in Nunspeet

Landgoedhotel Villa Vennendal is de ideale locatie voor een geslaagde vergadering, training, cursus of bedrijfsfeest. Of u nu op zoek bent naar een vergaderruimte voor een kleine groep van 5 personen of voor een congres met 200 personen, hotel Villa Vennendal in Nunspeet heeft altijd een passende vergaderruimte voor u.

Multifunctionele vergaderruimtes geschikt voor kleine en grote groepen

Hotel Villa Vennendal beschikt over een aantal vergaderzalen. Deze vergaderzalen zijn door het inzetten van flexibele wanden multifunctioneel. Of u nu met een kleine of een grote groep bent, wij zorgen dat de vergaderruimte passend is.

In de vergaderruimtes zijn meerdere vergaderopstellingen mogelijk. Voor een vergadering adviseren wij een blokvorm of u-vorm, maar voor een cursus of training is een theater- of cabaret opstelling misschien meer gewenst. Op basis van uw wensen zorgen wij voor een passende vergaderruimte en opstelling.

Inspirerend vergaderen in het groen

De vergaderzalen kenmerken zich doordat ‘buiten’ naar binnen is gehaald. Berkenbomen, gekapt op het landgoed, staan in de ruimtes zodat u binnen kunt ‘vergaderen in het bos’. De diverse zalen zijn van alle gemakken voorzien en beschikken over veel daglicht, uitzicht op de natuur en zijn sfeervol ingericht met comfortabele meubelen. 

Mocht u speciale wensen hebben dan kunt u dat vooraf met ons bespreken. Wij zorgen ervoor dat de gewenste faciliteiten voor een succesvolle meeting aanwezig zijn in de vergaderzaal.

zakelijk informatie

Faciliteiten in de vergaderzaal

  • Flip-over
  • Beamer en scherm
  • Conference box
  • Naamkaartjes
  • Kladblokjes en pennen
  • Telefoon
  • Koelkastje met frisdranken
  • Gratis Wi-Fi
  • Verduisteringsgordijnen

Aanvullende mogelijkheden

Heeft u naast een beamer nog extra apparatuur nodig? Dit regelen wij graag voor u. Kleine geluidsinstallaties en microfoons verhuren wij op onze locatie. Als u extra of andere apparatuur wenst te gebruiken dan kunnen wij dit voor u inhuren. De prijzen hiervoor zijn op aanvraag te verkijgen. Daarnaast is het ook mogelijk om gebruik te maken van een sub zaal, diverse activiteiten, extra lunch of diner, een afsluitende borrel in de bar of een (voor)overnachting. 

Zaalindeling Landgoedhotel Villa Vennendal

Onderstaand ziet u weergegeven wat de oppervlakte en capaciteit van de verschillende vergaderzalen zijn. Wilt u meer weten over de mogelijkheden, neem dan vrijblijvend met ons contact op.

Vraag een offerte aanNeem contact opDownload onze brochure

 

zaalindeling

Sitemap | © Villa Vennendal | Design & realisatie TenZer

Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.