Gastbeoordelingen

Villa Vennendal scoort gemiddeld een 8.2 uit 2269 beoordelingen.
Ligging 8.9
Service 8.5
Prijs / kwaliteit 8.0
Eten 8.3
Kamers 7.4
Zwembad 7.5
Hygiëne 8.2

Een duidelijke aanrader voor mensen die van sfeer

Hotel voelt als een warme deken, gezellige kamers, erg sfeervolle louncheruimte, persoonlijke bediening, lekker eten en geweldige omgeving
Op vakantie geweest met partner 16-3-2020

Aangenaam, vriendelijk, en proper hotel

De restaurant bediening is zeer vriendelijk, de kamer was heel proper, wel een beetje een kleine badkamer.
Op vakantie geweest met partner 11-3-2020

Super gezellig hotel

Wat een fijn hotel, Prima bedden, fijne douche.. Super vriendelijk personeel. Prima keuken, wijn etc. Kamers een beetje te licht, qua deur en gordijnen. Maar zeker voor herhaling vatbaar!
Op vakantie geweest met partner 10-3-2020

Gedateerd, behelpen maar wel schoon

De kamers zijn erg klein met flinke kieren in de kamerdeur. Een véél te kleine badkamer waarin je nauwelijks de ruimte hebt om je fatsoenlijk te draaien of keren. Bed was behoorlijk hard. De parelhoen bij het diner was nog half rauw. Gelukkig maar één nacht verbleven. Zeker géén 4 sterren!
Op vakantie geweest met partner 6-3-2020

Heerlijk!

Fijn en rustig hotel, perfecte ligging. Vlakbij de snelweg, aan de rand van het bos en op loopafstand van het winkeldorp. Goed eten, vriendelijk en vrolijk personeel.
Op vakantie geweest met partner 4-3-2020

Vriendelijk hotel

Vriendelijke ontvangst en best gemoedelijke sfeer. Jammer dat de kamer voorzien was van twee eenpersoonsbedden ipv een tweepersoons bed. Bedden schuiven te gemakkelijk uit elkaar. Niet fijn en voor ons reden niet terug te komen. Ontbijt was goed maar eenvoudig. Geen gebakken eitjes, geen karnemelk en geen volkoren crackers om wat te noemen. Wel zo prettig voor gasten die koolhydraatarm willen eten.
Op vakantie geweest met partner 29-2-2020

Sfeervol

Goed en vriendelijk ontvangen mooie entree met gezellige zitjes. Leuke bar waar je 'savonds nog lekker kunt na zitten met een bier of wijntje ,parkeerplaats wat krap maar dat komt ook door hoe ruim men parkeerd. Aan de overzijde groot parkeer terrein met voldoende plek
Op vakantie geweest met partner 29-2-2020

Prachtige plek met koud zwembad

Het hotel is werkelijk prachtig gelegen en enorm sfeervol ingericht. Het ontbijt is heerlijk en de vele open haarden erg plezierig. Helaas is het zwembad erg koud waardoor wij en veel andere gasten er geen plezier aan konden beleven. Dit vonden wij jammer omdat het zwembad voor ons belangrijk was voor de hotelkeuze. We hebben dit bij de receptie gemeld. Ze hebben dit toen nagekeken en gaven aan dat dit hun standaard temperatuur is.
Op vakantie geweest met partner 24-2-2020

Fantastisch

Fijne ontvangst. Goed verzorgde ontbijt. Keurige schone kamers.
Op vakantie geweest met partner 14-2-2020

We waren voor een nacht, maar de ontvangst was top

Wij hadden een programma en waren helaas te kort om van het zwembad te kunnen genieten. Hebben dus geen min punten kunnen ontdekken,
Op vakantie geweest met partner 13-2-2020

Vergader oase

ontzettend fijne oase voor zowel ontspanning als zakelijk. Goede verzorgde en prettige vergaderzalen en zaaltjes, midden in natuur.
Op vakantie geweest met partner 11-2-2020

Zeker voor herhaling vatbaar!

Het is een charmant en klassiek hotel, de kamer waarin ik verbleef was schoon en comfortabel, niet per se heel groot of luxe (bijv geen waterkoker of minibar). De medewerkers zijn erg vriendelijk en gastvrij, wat mij betreft een fijne balans tussen aandacht krijgen en met rust gelaten worden. Het ontbijt was lekker uitgebreid en het diner was goed en gevarieerd met verse vis, groenten en salade. Het zwembad was aangenaam, echter in dezelfde ruimte met de sauna dus in de sauna is badkleding verplicht. De locatie is simpelweg super: 5 minuten lopen van het station en je loopt vanuit het hotel zo de bossen in.
Op vakantie geweest met partner 23-1-2020

Vennendal ademt geschiedenis en nostalgie, perfect

Villa Vennendal is een perfecte locatie voor een geweldige nostalgische ervaring. Het eten is geweldig, de bediening eveneens.
Op vakantie geweest met partner 19-1-2020

Prijs kwaliteit zeker in orde!

Alles in orde! Tevreden over de service, comfortabele kamer en extra maaltijd die ik kon bestellen!
Op vakantie geweest met partner 15-1-2020

Verwennerij!

Voor de tweede keer bij Villa Vennendal. Genoten van het heerlijke eten, de service en de prachtige omgeving. Ik kom zeker terug!
Op vakantie geweest met partner 14-1-2020

Fijn hotel

Fijne dagen gehad. Mooie kamer. Genoten van de sauna en zwembad. Lekker ontbijt en diner. Zeer vriendelijk personeel
Op vakantie geweest met partner 8-1-2020

Fantastisch!!

Wat een fantastisch hotel. Je wordt er zeer vriendelijk ontvangen en het personeel is zeer vriendelijk en gastvrij. De kamers zijn netjes, schoon en van alle gemakken voorzien. Het ontbijt is zeer uitgebreid. Het hotel is zeker aan te bevelen.
Op vakantie geweest met partner 4-1-2020

Een aanrader!

Wij waren een week rond de Kerst in het hotel. Wij hebben genoten van ons verblijf. Sfeer, accommodatie, keuken en personeel was top! Een aanrader om de Kerst in dit hotel door te brengen. Prima prijs/kwaliteit verhouding.
Op vakantie geweest met partner 2-1-2020

Perfect Midwinterarrangement na de Kerstdagen

Voor de vierde keer terug bij Landgoedhotel Villa Vennendal. Wij kiezen altijd voor een lodge in het bos, direct achter het hotel. De lodge is sfeervol ingericht en van alle gemakken voorzien. De ligging is verder geweldig. Vriendelijk personeel, goed verzorgde diners, die zeer luxe worden gepresenteerd door de bediening en 's ochtends een heerlijk ontbijtbuffet met volop keuze. Vanuit het hotel kan je mooie wandelingen maken. Voor de start van sommige wandelingen in de buurt heb je wellicht de auto nodig. Zoals de Bergeltroute, de Margaretha wandelroute of de Noorderheide wandeling. Na afloop lekker genieten van een borrelplankje bij de open haard of een drankje in de huisbar. Zoals ze zelf in hun brochure aangeven: "De Villa: Uw Tweede Thuis". Zo voelt het voor ons wel een beetje thuiskomen onderhand, na de vierde keer. ;-)
Op vakantie geweest met partner 29-12-2019

Fantastisch!!!

Net terug van een geweldig kerstfeest, geweldige sfeer. Heerlijk eten en wat een leuk en hulpvaardig personeel!!! Niets was teveel, de bediening was echt top. Bedankt voor een geweldige kerst!!!
Op vakantie geweest met partner 28-12-2019

Zeer aanbevolen!

Hotel en lodges zien er verzorgd uit. Personeel is zeer behulpzaam. Het eten, zeker met de kerstdagen, voortreffelijk.
Op vakantie geweest met partner 28-12-2019

Goed, wel veel mensen en daardoor druk

Het kerstarrangement is behoorlijk compleet. Lekker eten, goede prijs kwaliteit verhouding. We verbleven beiden in een eenpersoonskamer. Groter dan ik dacht, alleen de badkamer was erg klein. De douche was amper groot genoeg om er in te kunnen, de kraan ronduit gevaarlijk. Als je beweegt kom je tegen de handel en wordt het heel heet. Wel lekker veel water uit die douche! Goed bed, lekker schoon en vriendelijk personeel. Door het grote aantal gasten vond ik het in de dinerzaal erg luidruchtig. Het hotel is erg gehorig. Doordat de meesten vroeg naar bed gaan, heb ik daar toch geen last van gehad.
Op vakantie geweest met partner 27-12-2019

Super fijn en gezellig hotel

Super sfeervol autenthiek hotel. Goede keuken, zeker het 5 gangen kerstmenu. De romantische kamer met open haard super leuk. Het is wst gedateerd, maar dat heeft juist zijn charmes. Het enige minpuntje voor een 4 sterren hotel: geen make-up spiegel, de grote spiegel in de badkamer is getint glas. En de spiegel in de kamer zelf is oke, maar geen juiste verlichting. Wij komen zeker terug. En de bediening is Top !
Op vakantie geweest met partner 27-12-2019

Geweldig hotel en vriendelijk en behulpzame medewe

Een uitstekend hotel met prima voorzieningen. Medewerkers die oog en oor Hebben voor hun gasten.!
Op vakantie geweest met partner 25-12-2019

Prima, gaan zeker nog eens terug.

Goed bereikbaar. De toegang was voor ons echter wel wat moeilijk te vinden. Toen wij s,nachts vanuit Elspeet terug kwamen heeft een behulpzame politieauto, die op de weg achter ons stond, ons naar het toegangshek gebracht.
Op vakantie geweest met partner 23-12-2019

Fantastisch, nostalgisch en perfect personeel

Dat je terecht komt in een ambiance van volstrekte vriendelijkheid en gastvrijheid
Op vakantie geweest met partner 22-12-2019

Geweldig,gelukkig niet zo,n modern hotel....

Een fijn en mooi,gezellig goed hotel.Heerlijk gegeten
Op vakantie geweest met partner 21-12-2019

Fantastisch

Een nostalgisch hotel met de gemakken die je aan een modern hotel mag stellen. Vriendelijk personeel en mooie complete kamers. Mooi gelegen aan rand van de bossen en toch tegenover het treinstation. Slechts 3 minuten lopen van het gezellige centrum van Nunspeet. Van harte aanbevolen.
Op vakantie geweest met partner 20-12-2019

Fantastisch

Fijn verblijf met kleinkind zeer vriendelijk personeel prachtige omgeving ontbijt en diner prima
Op vakantie geweest met oudere kinderen 17-12-2019

Zeer goed.

Het is een leuk hotel, in een bosrijk landschap goed gegeten, kamers waren netjes, personeel vriendelijk. Voor herhaling vatbaar.
Op vakantie geweest met partner 27-11-2019

Voor herhaling vatbaar

Warm en gezellig hotel, nostalgisch ingericht mag ook in zo'n oud gebouw. Vriendelijk personeel en prachtige locatie. Badkamer is heel klein en weinig plaats voor je spullen. Dus dat is wel behelpen ( kamer 5) De wandeling met de boswachter is zeer aan te raden (ook voor kinderen.
Op vakantie geweest met partner 25-11-2019

Fantastisch gaan zeker nog een keer

Prima prijs kwaliteit .erg genoten.oud gebouw waardoor kamers ook na renovatie erg gehorig
Op vakantie geweest met partner 24-11-2019

Fantastisch

We hebben onlangs ons 25 jarig huwelijksfeest gevierd in Villa Vennendal en het was uitstekend verzorgd! TOP! Gezellige bar en het dinerbuffet was geweldig en van uitstekende kwaliteit. Personeel ook heel vriendelijk.Een prima sfeervolle lokatie voor een goed en gezellig feest!
Op vakantie geweest met partner 24-11-2019

Heel sfeervol alleen jammer van de kamer

heel sfeervol hotel in een hele mooie omgeving. alleen de romantische kamer die wij hadden is niet meer van deze tijd. enkel glas en ontzettend gehorig vanuit de kamer erboven. volgens mij gewoon een houten vloer.
Op vakantie geweest met partner 23-11-2019

Je blijft hier terugkomen

In een prachtige omgeving gelegen hotel. Zeker niet het aller modernste hotel maar een geweldige ambiance, fijne sfeer en geweldig personeel.
Op vakantie geweest met partner 21-11-2019

Helemaal geweldig!

Een fantastisch hotel! Ouderwetse charme, maar wel met alle moderne comfort. Het personeel was heel vriendelijk en behulpzaam. Het eten voortreffelijk! In één woord: Geweldig!!! Wij gaan er zeker nog een keer naar terug
Op vakantie geweest met partner 21-11-2019

Geweldig

Wij hebben 4 dagen doorgebracht in Villa Dennendal Het is een geweldig hotel De kamer was schoon en netjes ,De badkamer iets te klein.Maar verder was alles aanwezig De bedden waren erg goed .Wij hebben in ieder geval goed geslapen.Misschien komt door de omgeving van het hotel, die is fantastisch om te wandelen.Het eten was voortreffelijk,evenals het ontbijt Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam Wij zullen zeker nog eens terugkomen
Op vakantie geweest met partner 20-11-2019

Geweldig!

Fantastische keuken en keurige kamers!
Op vakantie geweest met partner 19-11-2019

Gezellig, knus hotel aan de rand van het bos.

Vier nachten geboekt in het hotel. De ligging is aan de rand van Nunspeet en toch midden in het bos. Het is een leuk knus hotel. Wij waren in het najaar en de openhaard stond aan. De sfeer in het hotel is gemoedelijk en gezellig. Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Wij gaan graag in het voorjaar nog eens terug.
Op vakantie geweest met partner 19-11-2019

Prima in alle opzichten!

Prachtige ligging van het hotel, fijne schone kamer . Vlotte vriendelijke bediening, lekker gegeten. Werkelijk heerlijke dagen gehad! Een aanrader!
Op vakantie geweest met partner 17-11-2019

Voor herhaling vatbaar.

Met onze dochter een weekend geweest, heerlijk gegeten, mooie boswandeling met Corry en Ko gemaakt. Een gezellig familiehotel, heerlijk bij de open haard 's-avonds met een drankje. Vriendelijke bediening. Het is ons prima bevallen met ons drietjes.
Op vakantie geweest met oudere kinderen 17-11-2019

Fantastisch

Een hotel met een gezicht, zeer vriendelijk en behulpzaam personeel, nette kamers en prima eten (ook wordt er heel goed rekening gehouden met diëten e.d.).
Op vakantie geweest met partner 15-11-2019

We zijn verwend in Vennendal.

Het is een oud hotel met goed gemoderniseerde ietwat kleine kamers. Prima bed, goede tv en goede badkamer. Alles heerlijk fris en gezellig ingericht. Van receptie, restaurant tot schoonmaak- allemaal uiterst vriendelijk en correct personeel. Heerlijk ontbijt en prima driegangenmenu. Dit alles voor een leuke arrangementsprijs waardoor we graag een volgend keer weer terug zullen komen. De bossen waarde zo inloopt het bezoekerscentrum van de Veluwe en het gezellige dorp met station allemaal om de hoek.
Op vakantie geweest met partner 12-11-2019

Heerlijk.

Een heerlijk hotel in een prachtige omgeving. Een prima keuken en gastvrij personeel. De kamer die wij hadden was wat aan de krappe kant met een kleine badkamer. Helaas geen thermostaat kraan. We hebben verder heerlijk genoten vooral van de gelegenheid om met Ko de boswachter een heerlijke tocht in het bos te maken.
Op vakantie geweest met partner 7-11-2019

Niet voor herhaling vatbaar

Beetje gedateerd. Douche met douchegordijn, niet van deze tijd. erg krap. Hele kleine tv met slecht beeld. Eten was redelijk.
Op vakantie geweest met partner 1-11-2019

Een tweede thuis.

Tot nu toe logeerde ik er ongeveer vijf keer. Telkens voelde ik dat ik welkom ben. Het personeel is geweldig. De sfeer is ontspannen. Ik slaap er goed. En dat is veelzeggend. En ik houd van het, oude, gebouw met die vele doorkijkjes. Ik beveel dit hotel van harte aan!
Op vakantie geweest met partner 30-10-2019

Prima prijs-kwaliteit . Prachtige ligging

We zijn drie nachten in Villa Dennendal geweest. Wij hebben genoten van een arrangement. De prijs- kwaliteitsverhouding was prima. De accommodatie was prima, het ontbijt voldoende en de drie gangen diners waren smakelijk. De kamers zijn eenvoudig en goede bedden. De sauna was niet erg warm; wellicht een tip deze bij voldoende bezetting op tijd aan te zetten. Een aandachtspunt vonden wij de slechte bediening in de bar. Een goede barman/vrouw zal de bar zeker gezelliger maken en jullie omzet vergroten!
Op vakantie geweest met partner 28-10-2019

Prima verblijf!

Sfeervol en heerlijk eten
Op vakantie geweest met partner 28-10-2019

Mooie locatie slechte prijs / kwaliteit

Ik was met kinderen 2 nachten in herfstvakantie. Leuk hotel mooie locatie. Aardige bediening. Hotel-hond Pip is lief!! Kamers wel erg gedateerd - zeer eenvoudig ontbijt en diner - en betalen voor karaf water vind ik ongekend slecht
Op vakantie geweest met oudere kinderen 26-10-2019

Goed maar oudbollig

Prima service, goed eten. Hotel heeft een aparte sfeer door de niet samenhangende iets oudbollig ingericht . Alles is aan elkaar gebouwd, waardoor je via diverse gangetjes kunt lopen, waardoor je het idee hebt door een doolhof te lopen. Badkamer zou een opknapbeurt mogen gebruiken. Maar alles was wel zeer schoon.
Op vakantie geweest met partner 24-10-2019

Aanbiedingen

Sitemap | © Villa Vennendal | Design & realisatie TenZer

Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.