Gastbeoordelingen

Villa Vennendal scoort gemiddeld een 8.3 uit 1974 beoordelingen.
Ligging 9.0
Service 8.7
Prijs / kwaliteit 8.2
Eten 8.3
Kamers 7.5
Zwembad 7.6
Hygiëne 8.4

Heel goed en mooie omgeving

Mooi hotel en leuke voorzieningen
Op vakantie geweest met partner 19-8-2018

Fantastisch

Vriendelijk en behulpzaam personeel. Uitstekende ligging om de omgeving te verkennen. Op loopafstand van het station. Goed eten. Kamer en bed waren uitstekend. Iets comfortabelere zitstoelen op de kamer zou fijn geweest zijn maar dat mag de pret niet drukken. Verder was alles prima in orde en verzorgd. Alles bij elkaar een fantastische midweek gehad in Villa Vennendal en een verblijf hier is zeker aan te bevelen.
Op vakantie geweest met partner 24-9-2018

Een heerlijk ontspannend verblijf.

Vergeet de wandelschoenen en/of de fietsuitrusting niet.
Op vakantie geweest met partner 24-9-2018

Geweldig

na het diner kun naar de bar gaan voor koffie of een afzakkertje moet je wel geduld hebben er is want er bijna geen bediening
Op vakantie geweest met partner 23-9-2018

Prachtig, komen zeker terug!

Prachtige lokatie in een authentieke stijl en een steenworp vanaf station en centrum. Het ontbijt was prima en het diner was voortreffelijk!! Jammer dat er geen koffie en thee faciliteiten op de kamer waren, je moet alsmaar de portemonnee trekken want ook eigen meegebrachte consumptie en etenswaren op de kamer is niet toegestaan.
Op vakantie geweest met partner 22-9-2018

Niet bijzonder

Aardige mensen. Ontbijt voor een groot 4 sterren hotel had veel beter gekund, Thee drinken uit een koffiekopje, roomboter van de grote hoop brrrr. Geen goede kwaliteit jus orange. enz. enz. Weer een suite geboekt voor 3 personen en waar sliepen wij in een twee persoons kamer met een bed erbij. Brrrrr.
Op vakantie geweest met oudere kinderen 22-9-2018

Bij mooi weer aangenaam hotel en komen zeker terug

Mooi hotel ,iets veroudert maar dat heeft ook zijn charme.Te weinig licht in de badkamer (kamer 63)Lekker eten,vriendelijke bediening.Prachtige ligging voor fietsers en wandelaars.De bar is onderbemand en het duurt te lang om iets te drinken.Ook de keuze van dranken is te beperkt en het serveren van sommige dranken (Ricard) laat veel te wensen over. We hadden een zeer aangenaam verblijf en zouden zeker terugkomen (naar kamer 63)
Op vakantie geweest met partner 22-9-2018

Omgeving is top zo aan de rand van Nunspeet.

Wij zaten in lodge 78. Deze was bijzonder sleets en zeker geen 4 sterren hotel waardig. Deze lodge heeft een kitchenette maar de totale keukenuitrusting bestond uit 3 theelepels en 4 kopjes van voetbalkantine kwaliteit. En hoewel er electrische kookplaat aanwezig is ontbreekt zelfs het kleinste pannetje om een ei te koken. De moderne digitale tv heeft een beeldkwaliteit waar men zich in de jaren 60 nog voor zou hebben geschaamd. Over het hotel zelf kan ik dus in dit verband geen oordeel vellen, naar aan het ontbijt mankeerde niets.
Op vakantie geweest met partner 20-9-2018

Mooi hotel op prachtige locatie .

prachtig hotel op een hele mooie locatie. nette kamer met prima ontbijt.en sávonds ook heel lekker gegeten.zeer vriendelijk ontvangen door receptie medewerkster. ook zeer vriendelijke bediening bij diner.als ik dan -puntje mag noemen.... er is een hele mooie sfeervolle bar . het hotel was bommetjevol en het was prachtig weer .dus ook in de avond veel mensen in de bar.. maar geen personeel achter de bar . soms 20 minuten geen bediening te zien … jammer
Op vakantie geweest met partner 20-9-2018

Nog wel voor herhaling vatbaar.

Ik vraag om een rustige kamer,krijg ik een kamer tegenover de trap en lift en bovendien het lawaai vd treinen.
Op vakantie geweest met partner 20-9-2018

Super

Alles was dik in orde. Goed ontbijt het avond eten was zeer lekkeren aanrader
Op vakantie geweest met partner 19-9-2018

.prima voor herhaling vatbaar.

Alles is goed, fijn personeel. Lekker uitgebreid ontbijt heerlijk diner. Prettige kamers en de omgeving is geweldig.
Op vakantie geweest met partner 19-9-2018

Fantastisch

Prachtig hotel , mooie kamer ,lekker eten en vriendelijke bediening
Op vakantie geweest met partner 17-9-2018

Fantastich

Een geweldig verblijf zowel het personeel als ontbijt als diner zalig.
Op vakantie geweest met partner 17-9-2018

Leuk hotel

leuk hotel, leuke kamer, was beetje koud op de kamer maar snel extra deken gekregen wel jammer dat het zakje met vuil naast de voordeur is blijven liggen ook na dat we dat hadden gemeld .
Op vakantie geweest met partner 16-9-2018

Fan-tas-tisch!

Bij Villa Vennendal is het steeds weer genieten, we hebben eens uitgerekend hoe lang we er al komen en dat is 3x per jaar en al 15 jaar lang! En steeds is het weer een verwennerij van de bovenste plank! Het personeel is ontzettend gedreven, het eten is top! Kamers zijn schoon en ruiken heerlijk fris. 2 dingetjes wat ik zou willen adviseren: 1) de badkamers aan de buitenzijde (51 t/m 64) eruit slopen en inloopdouchen realiseren. 2) De Ierse pub een vast iemand neerzetten s' avonds, het duurt te lang om de mensen die daar vertoeven te voorzien van drank en hapje. De mensen lopen weg omdat het te lang duurt. Verder blijven we komen, binnenkort alweer.
Op vakantie geweest met partner 16-9-2018

Prima vakantieweek, om terug te komen in dit hotel

Fantastisch hotel, prima verzorging, aardige mensen, uitstekend ontbijt alsmede het diner. In de badkamer van de eenpersoonskamer is nog een douchegordijn. Niet prettig met douchen (waait alle kanten op).
Op vakantie geweest met partner 15-9-2018

Voor herhaling vatbaar.

De ligging van de lodge is geweldig een en al rust. Goed uitgebreid ontbijt en avonddiner smaakvol. Goed verlichte overdekte fietsenstalling met oplaadpunten.
Op vakantie geweest met partner 14-9-2018

Wij vonden het goed maar hen kan altijd beter

Het is prima .wel een paar punten de bar moet volgens mij s,middag om ongeveer 4 uur bezet zijn met een bar man of vrouw aangezien er dan mensen binnen komen lopen die voor het eten even een drankje willen nuttige voor de rest was eten prima personeel vriendelijk kamers iets minder gehorig . De Buitenzitjes erg klein een paar andere stoelen zou al een verbetering zijn
Op vakantie geweest met partner 14-9-2018

Gezellig hotel in een mooie omgeving.

Ligt op loopafstand van station en centrum Nunspeet.
Op vakantie geweest met partner 14-9-2018

Voor herhaling vatbaar.

we vonden de kamer erg gezellig maar vrij klein …. hotel super mooi !!!
Op vakantie geweest met partner 13-9-2018

Zeer goed en een aanrader

Een fijn hotel met zeer vriendelijke bediening. Mooie schone kamer en een mooie omgeving
Op vakantie geweest met partner 10-9-2018

Mooi gebied om te wandelen en te fietsen

Mooi gebied om te wandelen en te fietsen
Op vakantie geweest met partner 7-9-2018

Gezellig familie hotel

Leuk famille hotel, vriendelijke mensen en leuke gezellige sfeer. Wij waren hier met meteen baby van 11 maanden en ze hadden het baby bedje keurig opgemaakt in de ruime kamer gezet. Het hotel ziet er gezellig uit, onze kamer was wel wat gedateerd en helaas was onze kamer wel erg muf en vochtig. De bedden waren wel wat doorgezakt en het avond eten was redelijk. Al met al was de prijs/kwaliteit prima, alleen hoop ik wel dat ze iets aan de ventilatie gaan doen in de kamers vanwege de vochtigheid.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 7-9-2018

Fantastisch

Prijs/kwaliteit zeer goed Lekker en verzorgd eten.
Op vakantie geweest met partner 6-9-2018

Wij komen beslist nog terug. Toppie

Wij vonden eigenlijk alles goed, alleen op de badkamer het gemis van een stopcontact, verder een fijne kamer, goed bed mooie T V, gewoon goed
Op vakantie geweest met partner 5-9-2018

Aanrader

Zeer lekker eten . Toch 2 opmerkingen : temperatuur in zwembad is nogal hoog en de afzuiging is s’ nachts hoorbaar. Zeker een aanrader , waren reeds daar en komen zeker nog terug .
Op vakantie geweest met partner 5-9-2018

Prima. Voor herhaling vatbaar

Niet goed: Te weinig licht op de badkamer voor het scheren.
Op vakantie geweest met partner 5-9-2018

Leuke ervaring in fijne omgeving

Na 3 overnachtingen bij Villa Vennendal Nunspeet geven wij graag onze beoordeling: Prachtig Hotel in Victoriaanse stijl met heerlijk geweldig zwembad, tennisbaan, tuin, vijvertje etc. Maar de Service vonden wij niet zo. Kregen bijv. een gesmolten DameBlanche zonder lepel. Badkamer onhandig, geen privacy. Snel Damp. Je staat in de kijk bij een open raam. Een douchegordijn was prettig geweest. Geen Airco in restaurant, was heet daarbinnen. Ik zag vliegen op de schalen vh broodbeleg. Geen gaas voor het raam, had last van muggen s'avonds. Ruimte rondom bed 30 cm. We deelden 1 kast met z'n drieën.
Op vakantie geweest met partner 4-9-2018

GOED !

Prima hotel, prijs kwaliteit oke!
Op vakantie geweest met oudere kinderen 2-9-2018

Smerig6

Wij zaten in de logé het buitenhuisje Boek dit aub nooit het was zo smerig in de badkamer was alles schimmel en het twee persoon bed heeft 1 matras terwijl ik daar nog over had gebeld en er volgens hun 2 x 1matras op zou liggen overal vloerbedekking gatver ontbijt verder prima maar eenvoudig ik ben niet gaan douchen zo smerig dus einde verhaal ik boek hier nooit meer
Op vakantie geweest met partner 1-9-2018

Fantastisch

Wij hebben genoten wij hadden een bruiloft die op deze prachtige locatie zeer goed tot zijn recht kwam . Na het grote feest [zeer goed verzorgd] een heerlijk nachtje geslapen in een ruime schone kamer met een heerlijk bed s" morgens een goed ontbijt villa Vennendal is aan te bevelen
Op vakantie geweest met partner 1-9-2018

Prima Hotel in een mooie omgeving.

Leuk Hotel prima gelegen tussen de diverse natuurgebieden en vlakbij het OV. Het personeel is jong en erg vriendelijk. Het Diner was prima alleen door de drukte wat rommelig geserveerd b.v. Op de eerste avond kwam het voorgerecht gelijk met het hoofdgerecht. Maar de kwaliteit is prima. Wel een tip voor de bar misschien vast personeel, dat is handiger het is nu een duiventil en soms moet je wat lang wachten. Het ontbijt is prima. En de kamer die ik had was ook goed met een prima bed. Het bonnetjes systeem is ook wat omslachtig, misschien kan dat ook veranderd worden.
Op vakantie geweest met partner 31-8-2018

Gewoon een heerlijk verblijf.

Erg vriendelijk bij aankomst. Mooie ligging van het hotel. Kamer was goed prima bedden. Alleen het instappen in het bad was te hoog en glad. Wij komen zeker terug.
Op vakantie geweest met partner 31-8-2018

Mooie ligging, helaas achter het station.

Leuk hotel, vriendelijk personeel, maar geen 4 sterren waardig. Ontbijt eenvoudig, pistolets en croissants smaakten naar "spek". Waarschijnlijk in zelfde oven bereid. Verder weinig variatie in brood en beleg. "Spaanse" zanger bij Spaanse avond vond het leuk om Nederlandse smartlappen te zingen. Vonden wij niet leuk. Buffet werd op deze avond slecht bijgevuld. Vrijdagavond wel lekker gegeten. Kamers knus en gezellig, maar zeer weinig kastruimte. Langer dan een weekendverblijf is daardoor niet mogelijk. Kamers zijn ook zeer gehorig. Overlast van treinstation in de achtertuin.
Op vakantie geweest met partner 31-8-2018

Gezellig hotel

Een mooi hotel met vriendelijk personeel. Het ligt op loopafstand van het station en het centrum van Nunspeet en je loopt ook zo het bos in of op de fiets de Veluwe in. Fietsverhuur is aanwezig.
Op vakantie geweest met partner 28-8-2018

Ik zou het hotelarrangement niet meer aanbevelen.

Gezellig hotel waar we al meer dan 10 jaar komen. Deze keer was het echter slecht gesteld met de diners, echt minimale porties en de kwaliteit is flink teruggelopen. Wat voorheen altijd goed was, zeker voor qua prijs is deze keer ver onder de maat. We hoorden ook meer ontevreden gasten.
Op vakantie geweest met partner 27-8-2018

Kom zeker nog een keer terug.basis logie/ontbijt

Hotel op mooie locatie in Nunspeet. Gewone kamer zonder koelkastje, en geen koffie of thee apparaat. Zeker geen luxe kamers zoals op het bord voor op de parkeerplaats wordt vermeld. Ontbijt was goed. Diner was matig kleine seniorenporties veel sla en weinig aardappel variatie, een bolletje zure puree. half portie vis. alles in kleine hoeveelheden. De spaanse avond was meer uitgebreid. Weinig smaak aan de droge paella met heel klein beetje kip en vis. Advies aan het hotel zet het diner over in een lopend buffet, dan is er meer keuzes voor de gast. Noteer het dagelijks gebruik van de gast op kamer nummer en laat hem op het eind van de dag de bon aftekenen, dit voorkomt dat je na elke bestelling weer een ander bonnetje krijg. Kamers waren schoon, bediening was vriendelijk
Op vakantie geweest met partner 27-8-2018

Ontspanning

Schoon zwembad. Goede bedden. Voldoende handdoeken. Mooie omgeving.
Op vakantie geweest met oudere kinderen 25-8-2018

Prima locatie, wel werk maken van genoemde details

Een mooie locatie. Kamer was schoon. Maar er is in de badkamer nauwelijks ruimte om iets neer te zetten (toilettassen) Eten was goed, wat karig met groente. Wel jammer dat de gangen elkaar vliegensvlug opvolgden en je niet even kon genieten van wat net gegeten was. Hotel pretendeert rookvrij te zijn, handhaaf dan. Onder onze kamer waren ze aan het roken op een terrasje en de rook ging dus onze kamer in (kamer 66). Ook personeel rookte buiten op weg naar hun werkzaamheden in keuken oid. We hebben er een mooi weekend gehad.
Op vakantie geweest met partner 21-8-2018

Karig ontbijt, gedateerde kamer.

Matig/karig ontbijt en slecht dat er in de welkomstfolder staat dat het niet de bedoeling is dat je in de kamer je eigen eten/drinken nuttigt. Verder verouderde kamers met douche in bad. Schoonmaak komt je kamer zomaar binnen, nergens een ‘niet storen’ bordje. Ik raad het niet aan.
Op vakantie geweest met partner 20-8-2018

Mooie Villa in mooie omgeving een aanrader!!

Het waren een paar mooie dagen vriendelijk personeel alles nettjes verzorgd schone kamers,echt een aanrader en we gaanzeker nog eens terug . Een puntje s’avonds in het gezellig uitziend café moest wel heel erg lang wachten voor de bediening om iets te drinken !
Op vakantie geweest met partner 18-8-2018

Gaan zeker nog een keer

fantastische service....Prachtig hotel...In sommige kamers douchen in bad, dat is voor ouderen onhandig
Op vakantie geweest met oudere kinderen 16-8-2018

Teleurstellend en niet aan te raden!

Diner was lopende band werk. Geen tijd tussen gangen en zeer beperkte keuze. Geen keus in zitplek. Tafel met naam er groot op stond klaar. Geen 4 sterren waard. Vriendelijk personeel, maar de eigenaar weet duidelijk niet hoe gastvrijheid werkt. Teleurstellend.
Op vakantie geweest met partner 12-8-2018

Prima hotel

Mooi oud hotel , alles prima verzorgd, fijn verblijf gehad
Op vakantie geweest met partner 9-8-2018

Best OK, enkele aandachtspunten

Zeer fijn diner, ontbijt eerder eenvoudig, maar OK. Vriendelijk personeel. Heel warme periode, kamer was ook heel warm, en ook klein, badkamer ook klein, alles was wel netjes;
Op vakantie geweest met partner 8-8-2018

Een aanrader

Mooi hotel prachtig gelegen in bos, vriendelijk personeel, lekker eten, keurige kamers
Op vakantie geweest met partner 8-8-2018

Redelijk hotel

Het hotel heeft een ideale ligging in het centrum. Hotel ziet er chique uit, maar is van binnen zeer verouderd. Prijs kwaliteit ligt niet in verhouding. Zeker niet qua ontbijt...zeer mager en basic. Kaas waren zemen plakjes, fruit uit blik, jus d'orange uit een pak, erg onhandig opgesteld. (Mensen moesten bijvoorbeeld steeds zoeken naar bestek en borden.) Het ontbijt is vaak overweldigend, hier zeker niet, terwijl de prijs er niet naar is. Verder vriendelijk personeel en mooie entree en redelijk goede hygiëne. Zwembad is zeer klein en warm/benauwd. Stelt niet veel voor. ("Tropisch Zwembad?") Al met al alleen qua ligging een aanrader.
Op vakantie geweest met partner 8-8-2018

Een feest om er te zijn

Prima hotel; zeer gastvrij; mooi gelegen
Op vakantie geweest met partner 8-8-2018

Sfeervol hotel met een prachtige ligging in bos.

Prachtige locatie. Vervlogen tijden komen hier weer tot leven.
Op vakantie geweest met partner 7-8-2018

Aanbiedingen

Sitemap | © Villa Vennendal | Design & realisatie TenZer

Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.