Gastbeoordelingen

Villa Vennendal scoort gemiddeld een 8.2 uit 2136 beoordelingen.
Ligging 8.9
Service 8.6
Prijs / kwaliteit 8.1
Eten 8.3
Kamers 7.5
Zwembad 7.5
Hygiëne 8.3

Fijn gastvrij verblijf. Goede prijs/kwaliteit

Mooi gelegen hotel met heel veel verschillende ruimtes zodat je rustig kunt zitten of ergens waar wat meer reuring is. Gezellig ingericht met in veel ruimtes een piano of vleugel Super vriendelijk personeel, mooie goed onderhouden tuin, lekker eten. Kamers en hotel schoon. Hotelgasten zijn over het algemeen wel 50-plus. Tijdens ons verblijf was er een bruiloft maar hebben we totaal geen (geluids)overlast van ervaren. Op loopafstand van het dorp Nunspeet.
Op vakantie geweest met partner 20-5-2019

Kan beter

Laatste kamer geboekt,was romantische kamer dus duurder in prijs. Het was een kale kamer wel met open haard een bosje rozen met een fles wijn had wel leuk geweest.
Op vakantie geweest met partner 19-5-2019

Fantastisch

Het hotel ligt in mooie omgeving. Zeer vriendelijk personeel. Het ontbijt is prima, genoeg keus. Met half pension is het dagmenu avonds echt n aanrader.
Op vakantie geweest met partner 13-5-2019

Geweldig!

geweldige omgeving zeer mooi hotel met geweldig ontbijt,fietsen gehuurd perfect geregeld allemaal. Komen in de toekomst zeker nog eens terug.
Op vakantie geweest met partner 10-5-2019

Fantastisch

Prachtige omgeving met vele mogelijkheden voor fietsers, wandelaars en liefhebbers van kunst. De kamers waren goed en schoon, het eten heerlijk en de bediening en ander personeel buitengewoon vriendelijk en beleeft!
Op vakantie geweest met partner 8-5-2019

Voor herhaling vatbaar. Aanrader voor deze prijs.

Prachtige omgeving voor wandelen en fietsen. Iedereen even vriendelijk . Wel wat verouderd hotel maar dit heeft ook zijn charme. Ontbijt en diner in het restaurant prima ondanks er twee volledige groepen per bus op bezoek waren ging alles vlotjes. Kamers netjes en proper. Klein negatief puntje : eitjes en spek bij ontbijt waren koud.
Op vakantie geweest met partner 8-5-2019

Geweldig

Heerlijk rustig midden in de natuur en op loop afstand van Nunspeet centrum, ook goed met het openbaar vervoer te bereiken.
Op vakantie geweest met partner 7-5-2019

Fantastisch! In een woord

Eten super!! Kamers niet groot maar smaakvol ingericht en zeer schoon == vriendelijk personeel met een groep van 45 pers was alles super goed geregeld goed ontbijt zelfs kon de groep om 6=30 ontbijten = geweldige service alles was aanwezig voor het geld top = en een gezellig hotel een absolute aanrader
Op vakantie geweest met partner 6-5-2019

We komen zeker nog eens terug.

Vriendelijk personeel. Mooie accommodatie en fijn zwembadje. Kamer was wel wat gehorig, maar heel schoon.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 3-5-2019

We gaan hier zeker weer naar toe!!

Het is een knus hotel, wat verouderd, maar hierdoor ook heel gezellig, kleine slaapkamer maar netjes en een super kleine douche
Op vakantie geweest met partner 30-4-2019

Fantastisch

een prachtige omgeving om te wandelen en te fietsen
Op vakantie geweest met partner 26-4-2019

Het waren 2 fantastische dagen.

Een heerlijk comfortabel hotel voor zowel ouderen als jonge mensen. Die combinatie is uitstekend. Voor ieder wat wils.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 9-4-2019

Super Geweldig.

De Veluwe is zowiezo geweldig verveelt nooit. En zeker niet als je te gast bent in Villa Vennendal. Een geweldig verblijf gehad. Zou er zeker nog meer keren heen gaan. Een aanrader voor een ieder die naar Nunspeet gaat. Vandaaruit kan je alle kanten op. Het heeft ons Hart gestolen dat is zeker. Zie uit naar de volgende keer. En heerlijk Gegeten in het gezellige Restaurant we zaten in de serre erg gezellig. Vr Gr Fred en Yvonne Melchers.
Op vakantie geweest met partner 8-4-2019

Zeker voor herhaling vatbaar

Kamer was inderdaad niet al te groot, maar schoon en alles aanwezig. Alleen de drempel naar de badkamer is lastig door de lichte verhoging. Personeel was geweldig aardig en behulpzaam. Eten, zowel ontbijt als diner lekker, verzorgd.
Op vakantie geweest met partner 8-4-2019

Zie bovenstaand

Kamer voor drie personen was klein en gehorig. Kamer ook erg eenvoudig voor 4*
Op vakantie geweest met partner 7-4-2019

Verblijf was prima en voor herhaling vatbaar

Prima, overigens wel 2 klachten: diner op zaterdag had als voorgerecht iets vissigs. Wij eten geen vis; alternatief was er niet. We bestelden iets a-la-carte dat goedkoper was dan het voorgerecht; toch moesten we daarvoor extra betalen. Klacht 2 betreft de planning in het restaurant; die is chaotisch ze delen maar wat uit.
Op vakantie geweest met partner 7-4-2019

Voor een goede nachtrust sla je dit hotel over.

Schappelijke prijs voor overnachting + ontbijt Houdt hierbij wel rekening met: te harde bedden, gehorige kamers, te warme temperatuur door het gehele hotel. Hotel heeft zijn authenticiteit weten te behouden en daardoor zijn charme. Voor ons was dit in ieder geval een eenmalige ervaring.
Op vakantie geweest met partner 7-4-2019

Geweldige omgeving en vele manieren om je te verma

Gezellig fam hotel met super goeie service!
Op vakantie geweest met partner 5-4-2019

Voor herhaling vatbaar!

Een fantastische locatie met zeer vriendelijk en gastvrij personeel.Het gebouw is ook echt een oud landgoed en daarom zo indrukwekkend. We zullen daar ongetwijfeld wel weer eens naar toe gaan.
Op vakantie geweest met partner 4-4-2019

Super

Heerlijk knus hotel, aanrader ook het menu in het restaurant.
Op vakantie geweest met partner 28-3-2019

Zeker voor herhaling vatbaar

Wij waren met z'n 5en en hadden een Sunny Sunday arrangement, 2 nachten incl. ontbijt en menu van de chef. Werkelijk fantastisch! Prima ontbijtbuffet, heerlijk drie-gangendiner! 's middags gezellig bij de open haard gezeten met een heerlijk drankje. Bediening erg vriendelijk. Omgeving prachtig om te wandelen of te fietsen. Nunspeet is een gezellig dorp.
Op vakantie geweest met partner 27-3-2019

Geweldig verblijf voor herhaling vatbaar

Ik heb heerlijke dagen gehad. Hotel is heel erg gezellig aan gekleed. Mooie kamers, lekker ontbijt, fijn zwembad, sfeervolle serre, vriendelijk personeel, goede bedden, comfortabele zitjes in het barretje. Gunstige ligging op loopafstand bij station, in centrum, in het bos. In zomer nog verblijf geboekt met 2 personen meer, weet zeker dat we het dan ook weer heel erg fijn zullen hebben.
Op vakantie geweest met partner 26-3-2019

Heel goed een echte aanrader

hebben een fantastisch verblijf gehad heel vriendelijk personeel en lekker ontbijt en diner was heel goed . kunnen het zeker aanbevelen.we komen zeker terug
Op vakantie geweest met partner 25-3-2019

Prima hotel, leuk verblijf, wel verbeterpunten.

Prima verblijf. Vriendelijk personeel. Voor mij gemiddeld een 8. Enkel aandachtspuntjes. - vloer van de harde vloerbedekking in de kamer was niet schoon; - afdekking van de gangvloerbedekking op de 1e verdieping tbv onderhoud zat niet goed vast, waardoor struikelgevaar; - de pistolets bij het ontbijt waren oudbakken. Taai en droog.
Op vakantie geweest met partner 25-3-2019

Karakter hotel

Leuk karakterhotel met veel aandacht voor details in de aankleding. In ieder hoekje is iets nieuws te ontdekken. Ligging is mooi tussen bos en dorp zodat je alle kanten op kunt op loopafstand. Dichtbij de spoorweg maar geen last van gehad. Kamers zijn leuk ingericht ze zijn wel erg gehorig en de twee eenpersoons bedden schuiven erg uitelkaar. Bedden zelf zijn lekker zacht en beddengoed heerlijk fris. Ontbijt netjes voor een kort verblijf maar voor de sterren wat beperkt. De mensen van het hotel zijn enorm attent en gastvrij; van de receptie tot de schoonmaakmedewerkers . Heerlijk verblijf gehad.
Op vakantie geweest met partner 19-3-2019

Goed en netjes

Goed ontvangst, bediening, eten, sfeer. Echter op badkamer geen geen haakjes of stang om badlinnen te drogen, zeer slechte afzuiging , gevolg na douche beurt raam/deur openen om vochtige lucht te verwijderen. Zwembad, vergaande glorie.
Op vakantie geweest met partner 11-3-2019

Fantastisch

Een heerlijk verblijf. Zeer dicht bij het centrum. De ontvangst was zeer hartelijk. De kamer netjes, wel wat verouderd. Het diner was echt zeer goed, net zoals het ontbijt. De bediening was echt héél erg hartelijk. Niets op aan te merken.
Op vakantie geweest met partner 11-3-2019

Nooit meer, schandalig!

Je moet geen comfort verwachten als je hier naar toe gaat. Prijs/kwaliteitsverhouding is echt belachelijk. Er is geen koffiezetapparaat, geen minibar, extreem kleine tv, extreem gehorig, kamers zijn vergane glorie, douches zijn nog met een douchegordijn.. De lift is bespottelijk, je past er nauwelijks in en krijgt er claustrofobie van. Ontbijt is middelmatig, fruit is gewoon uit een blik en geen verse sap, de eieren waren niet te eten. Krijg je ook nog een blaadje mee dat je niet eten/drinken mag consumeren op de kamer..Ik weet het niet hoor maar als je op hotel gaat verwacht je wel comfort en geen gevangenis gevoel. Dit nooit meer! Enige positieve is de omgeving. Personeel is ook echt niet geïnteresseerd in het geven van een warm welkom gevoel of informatie. Ze moeten er maar zelf een keer gaan slapen, weten ze ook is hoe het is voor de gasten.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 10-3-2019

Voor herhaling vatbaar

Fantastisch hotel met vriendelijk personeel en een prima keuken, koffie en vooral cappucino kan beter.Badkamer wat aan de kleine kant. We gaan zeker nog eens terug maar dan in de zomer.
Op vakantie geweest met partner 7-3-2019

Uitstekend verblijf in een prachtige omgeving

Prachtig gelegen hotel met liefst 5 ha. grond. Zeer gastvrij, van receptie, bedienend personeel tot de huishoudelijke dienst. Prima ontbijt en diner. Goede kamer en bedden ! Wel erg dicht bij het N.S.Station. Gelukkig hadden wij een kamer gevraagd, zo ver mogelijk van het spoor !
Op vakantie geweest met partner 5-3-2019

Romantisch en sfeervol hotel

Gezellig sfeervol hotel. Kamers goed maar oud en klein. Krappe badkamer zonder ventilatie. Alles wel schoon en netjes. Het zeer goede eten in het restaurant maakt veel goed en daar hebben we dan ook erg van genoten. We waren er voor de tweede keer nu. Centrum Nunspeet is wel leuk, zeker op donderdagochtend, dan is er een grote gezellige markt.
Op vakantie geweest met partner 1-3-2019

Genoten van schone kamer en gezellige zitjes

Prima ontvangst en genoten van heerlijk eten
Op vakantie geweest met partner 1-3-2019

Goed eten , kamer ok, het is te warm

Goed Hotel met vriendelijk personeel,ontbijt uitgebreid en diner was smakelijk. Kamers ,de gerenoveerde zijn ruim en bedden goed , leuk zwembad. In het hotel eetgedeelte en de bar is het benauwd en te warm waarschijnlijk voor de oudere gasten. In de Bar is geen personeel,moesten de drankjes bestellen in de keuken.
Op vakantie geweest met partner 28-2-2019

Hotel redelijk, service minder

Leuk gelegen hotel. Met klein zwembad en sauna. Kamer was ook met verwarming voluit niet goed warm te krijgen in januari. Wij moesten onverhoopt 's nachts vertrekken vanwege ziekenhuisopname familielid. Het vooraf bij de overnachting betaalde ontbijt dus niet genuttigd. Kregen nog wel een rekening nagestuurd voor paar genuttigde drankjes. Niet erg coulant gebaar.
Op vakantie geweest met oudere kinderen 25-2-2019

Gezellig hotel waar je waar krijgt voor je geld!!

Fijn hotel , gastvrij en gezellige ambiance. Goed eten en waar voor je geld. Kamers schoon met kleine badkamer. Daar moet je je niet teveel van voorstellen. Maar de rest maakt heel veel goed. Ik kan het van harte aanbevelen!!
Op vakantie geweest met partner 21-2-2019

Niet nog een keer

Dit weekend was het in de bar en het restaurant veel te warm. Op vrijdag rond 17.00 slechte bezetting van de bar. Mensen zaten ruim 20 minuten te wachten voordat ze iets konden bestellen. Wordt niet altijd adequaat gereageerd op een melding.
Op vakantie geweest met partner 19-2-2019

Gastvrijheid ver onder de maat!

receptiepersoneel ongeinterresseerd. Stonden 5 min. voor de balie terwijl ze gewoon doorgingen met elkaar en werkzaamheden. Pas na de opmerking of we onzichtbaar waren werden we geholpen. In de bar was geen personeel te vinden, moesten zelf op zoek. Wegens ziekte 1 dag eerder weg, maar bij afrekening geen enkele vorm van empathie. Op de vraag of ook de laatste dag in rekening werd gebracht volgde een eenvoudig "ja".
Op vakantie geweest met partner 19-2-2019

Nooit meer

Het hotel is vooral favoriet bij ouderen. De temperatuur is hierop ingesteld. Hier is niet aan te ontsnappen en vreselijk. Bar sluit vroeg omdat het erg gehorig is. Kamers dito en dicht bij het spoor. Personeel vriendelijk. Eenmalig bezoek
Op vakantie geweest met partner 14-2-2019

Fantastisch

Het was heerlijk in villa Vennendal! Lekker eten, heerlijke wijntjes, goede bedden, lekker sfeertje, mooie omgeving, verassend veel winkels en een mooie theatervoorstelling gezien! voor herhaling vatbaar.
Op vakantie geweest met partner 13-2-2019

Slechte bedden

De kamer was klein. Stoel kapot, vloerbedekking gescheurd en zeer slechte bedden. Extra dekens zijn ook niet aanwezig.
Op vakantie geweest met partner 11-2-2019

Een prachtig sfeervol hotel, een aanrader!

Ik had een "Valentijn in de villa" geboekt en dit kan ik iedereen aanraden! want Villa Vennendal is een prachtig sfeervol hotel met zeer vriendelijk personeel en heerlijk eten. Het ligt in een prachtige omgeving en voor mensen zonder auto, vlak bij het station. De "wijnbar"is erg gezellig, waar je ook een kopje koffie kunt drinken of een boek kunt lezen bij de open haard. Er is een bibliotheek waar je boeken kunt lenen en wandel en fietsroutes kunt vinden. Van het zwembad en de sauna hebben we geen gebruik gemaakt maar het zag er allemaal verzorgt uit. Kortom een echte aanrader!
Op vakantie geweest met partner 11-2-2019

Lodge accomodatie top. Restaurant kan beter....

Verbleven in een lodge. Was erg leuk en goed verzorgd. Restaurant minder. Maaltijden beetje fantasieloos en voor kannetje water moest worden betaald, ondanks bestelling van dure wijnen van ons. Buffet bij ontbijt te weinig personeel. Moest 2x iemand zoeken om wat bij te vullen.
Op vakantie geweest met partner 5-2-2019

Geweldig

Prima hotel, vriendelijk en behulpzaam personeel
Op vakantie geweest met partner 4-2-2019

Gemiddeld hotel, leuk voor 1 nachtje

Kamer was prima en schoon bed en kussen goed. Badkamer groot genoeg. Veel mogelijkheden voor een gezellig zitje in de hal en bar. Dichtbij het bos en goed bereikbaar, ook met trein. · Kamer was zéér gehorig, zeker als boven- of naaste buren naar wc gingen of douchten. Moeilijk douchen zonder scherm zodat badkamer erg nat werd. Personeel erg zakelijk, niet heel gastvrij. In restaurant alles strak georganiseerd, iedere keer nieuw bonnetje bij nieuwe bestelling (papierverspilling, waarom niet 1 bon aan einde diner). Bij receptie geen info over wandelingen maar moesten in boek in bibliotheek gaan kijken. Vis (dorade) van dagmenu en specialiteit vd dag was al op........
Op vakantie geweest met partner 4-2-2019

We komen hier zeker terug.

prachtige ligging. centraal maar rustig. Verrassende inrichting. Heerlijk ontbijtbuffet.
Op vakantie geweest met partner 4-2-2019

Precies zoals we verwacht hadden, heerlijk!

Wij hadden wat te vieren en dachten dat Hotel Vennendal zeker een geschikte locatie zou zijn voor een verblijf van twee nachten.
Op vakantie geweest met partner 3-2-2019

Dit hotel is z'n sterren waard.

Met 7 (schoon-) zussen een uitje. Op advies van de receptioniste slapen we in twee lodges. Helemaal goed. Genoeg ruimte om met z'n zevenen in één lodge een gezellige avond te hebben. Na een heerlijk diner in het restaurant gedeelte. Goed ontbijt de volgende ochtend. Een mooi oud, sfeervol hotel met zeer vriendelijk personeel. Je voelt je als gast erg welkom. Op dit moment worden er kamers opgeknapt. Daar hebben we geen last van gehad. Verblijf voor herhaling vatbaar.
Op vakantie geweest met partner 2-2-2019

Nooit meer

Bij ontvangst werd ons direct verteld dat wij het fantastisch zouden hebben. Ik heb daar op gereageerd dat wij dat na twee dagen wel zouden laten weten. Het hotel heeft een mooie ligging zo in de bossen, vlak bij de golfbaan en Nunspeet. Met alle sneeuw had het een idelisch gezicht. Binnen mag er wel eens een upgrade plaats vinden om aan de vier sterren te kunnen voldoen. Een lift uit 1975 is wel eens aan vervanging toe, zeer krap om met een koffer twee personen en op krukken in plaats te kunnen nemen. De kamer was sober ingericht, geen verwarming in de badkamer, verlichting minimaal, tv klein en zeer beperkt in kanaal keuze, en als je een kanaal hebt dan ook sneeuw. Dit is niet meer van deze tijd waar er tv-kanalen via internet worden aangeboden. Dan naar bed, en koud!!! Geen extra dekens meer aanwezig! Deze waren inmiddels al uitgegeven aan gasten. Gelukkig stond er een elektrische radiator op de gang dus deze maar naar binnen gehaald
Op vakantie geweest met partner 29-1-2019

Een adres om terug te komen en on zeker aan te

Ons verblijf in hotel villa vennendal was geweldig. Niets anders dan lof, het hotel was een warm welkom, gezellige ruimtes, knusse kamer en het ontbijtbuffet als zowel het diner was vorstelijk. Het personeel was ook ontzettend aardig. Dus wat ons betreft een dikke 10.
Op vakantie geweest met partner 29-1-2019

Goed verzorgd

Het hotel is zeer gemakkelijk bereikbaar. De omgeving is prachtig (bossen) en Zwolle is dichtbij met musea, historische binnenstad. Het hotel heeft een fijn verwarmd zwembadje. Het personeel is bijzonder vriendelijk en gedienstig en doet er alles aan om het je naar de zin te maken. De bedden zijn prima. Het eten is zeer goed en smakelijk en men houdt goed rekening met dieetwensen. Het hotel is rustiek ingericht, gezellig, maar wel wat gedateerd. De tv is klein.
Op vakantie geweest met partner 25-1-2019

Aanbiedingen

Sitemap | © Villa Vennendal | Design & realisatie TenZer

Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.