Gastbeoordelingen

Villa Vennendal scoort gemiddeld een 8.2 uit 2200 beoordelingen.
Ligging 8.9
Service 8.6
Prijs / kwaliteit 8.1
Eten 8.3
Kamers 7.5
Zwembad 7.5
Hygiëne 8.3

Erg goed

Wij komen al jaren in Nunspeet , 2 x per jaar. In Mei op een andere locatie in Nunspeet en in September, weer in Villa Vennendal, dat bevalt ons altijd goed. Zeer vriendelijke service, mooie kamers, prachtige ligging, mooi groot terras, een heel sfeervol Hotel !!
Op vakantie geweest met partner 16-9-2019

Logeren in deze Villa is een geschenk

Nunspeet en haar omgeving stelt je instaat rust en ontspanning te combineren. De authentieke sfeer van de Villa, prachtige ligging en ruim aanwezige faciliteiten zijn zeker een bezoek waard maar er is meer: de verzorging is uitstekend, al bij de aankomst voel je de gastvrijheid en een fietstocht door de omgeving is "de kers op de taart". Kortom ieder die nog niet van deze accommodatie heeft genoten kan aangeraden worden daar spoedig toe over te gaan
Op vakantie geweest met partner 16-9-2019

Mooie ligging hotel in natuur, maar wel druk

Hotel ligt op mooie plek, ook fijn dichtbij station. Kamer eenvoudig, goede afstemming van kleur en accenten, rustig, goede bedden. Sanitair voldoende. Eten prima, maar veel te druk, jammer dat groepen niet in aparte ruimtes zaten en daardoor veel lawaai en rondrennend personeel vlak langs je tafel. Overdag iets nuttigen was niet echt georganiseerd, het leek het werk vh personeel meer te storen. Restaurant overdag niet beschikbaar om even lekker krantje te lezen. Tip aan hotel: meer up to date tijdschriften en boeken; wandel en fietsroutes prima!
Op vakantie geweest met partner 15-9-2019

Gaan we nog wel een keer heen :+)

De gemiddelde leeftijd van de gasten is wat hoger, maar er heerst een enorm ontspannen sfeer in het restaurant (goed ontbijt, en diner)en in het hotel.2 nachten geweest, echt van genoten. Mooie plek ook, je fietst zo de Veluwe op.
Op vakantie geweest met partner 15-9-2019

Het was voor ons allen een geweldige ervaring !

Dat ze in een hotel komen met een zeer sfeervolle ambiance en met bijzonder behulpzaam en vooral zeer vriendelijk personeel.
Op vakantie geweest met partner 14-9-2019

Ideaal voor mensen die de rust willen opzoeken.

Heerlijke overnachting gehad in een familie lodge. In het hotel was het erg rustig, dat vonden wij wel een beetje jammer. Goede service: bij aankomst kregen wij te horen dat we een gratis upgrade van kamer kregen en dat bij slecht weer de vooraf gereserveerde fietsen van de rekening gehaald werden (als wij toch van het fietsen wilden afzien)
Op vakantie geweest met partner 9-9-2019

Gehorig en komen hier niet weer .

Speciale gelegenheid 35 jaar getrouwd.Iets anders dan anders dit hotel gekozen ,samen met onze kinderen en schoonkinderen hier overnacht.Lokatie mooi personeel vriendelijk.Hotelkamer niet echt speciaal.Enorm gehorig nog echt nooit zo erg mee gemaakt je kunt alles van de buren horen.Boven en naast. Weinig slaap gehad. Dit ook bij receptie aangegeven over gehorigheid zij hadden dit probleem niet eerder gehoord. Erg vreemd we hadden vier kamers niet bij elkaar en hadden allemaal het zelfde probleem.Dochter kon letterlijk horen dat de bovenburen s nachts het erg gezellig hadden in bed!!Onze badkamer was niet schoon zat vuil recht tegenover toilet wat daar echt niet hoorde te zitten en water liep aan buitenkant bad naar buiten. Echt spijtig dit had een speciale overnachting moeten worden voor ons gezin.Al veel hotels overnacht maar dit niet eerder gehad. Ontbijt uitstekend maar wij gaan hier niet weer naar toe.
Op vakantie geweest met oudere kinderen 8-9-2019

Fantastisch

Hele fijne bediening gezellige sfeer
Op vakantie geweest met partner 4-9-2019

Voor herhaling vatbaar.

Geweldige keuken. Heeeel vriendelijk personeel. Mooie kamers. Wat moet ik nog meer zeggen, In een woord geweldig!!!!
Op vakantie geweest met partner 3-9-2019

Tot ziend daar

De kamer was zoals was aangegeven, goed
Op vakantie geweest met partner 3-9-2019

Fantastisch!!

Prachtige omgeving, en je kunt er heerlijk eten. Dus je hoeft niets buiten de deur te zoeken. Mooie fietsroutes, en verhuren er supergoede fietsen. De vriendelijkheid van het personeel is top.
Op vakantie geweest met partner 1-9-2019

Het verblijf was meer dan fantastisch.

Ik ben zelden in een hotel geweest waar ik me ZO heb thuis gevoeld. Alles was meer dan goed. De hele ambiance was geweldig en ik heb diep respect voor de organisatie achter het verblijf in Vennendal
Op vakantie geweest met partner 1-9-2019

Fijn voor herhaling vatbaar

Gewoon gezellig niets moet alles kan!
Op vakantie geweest met partner 1-9-2019

Voor herhaling vatbaar

Fietsweekend met familie.
Op vakantie geweest met partner 27-8-2019

Het was fantastisch.

We werden goed ontvangen, de kamers waren schoon,eten was goed,het personeel,was zeer vriendelijk.
Op vakantie geweest met partner 26-8-2019

Voor herheling vatbaar.

Het was voor onze de eerste keer en we hebben hiervan genoten, ontzettend fijn hotel en je voelde je welkom en het personeel was heel vriendelijk.
Op vakantie geweest met partner 25-8-2019

Het was heerlijk even er tussen uit.

het hotel ligt op een top locatie heel centraal voor het openbaar vervoer. het winkelcentrum vlak bij. fietsen te huur.bij het hotel. prima geregeld
Op vakantie geweest met partner 24-8-2019

Fantastisch hotel, prachtig gelegen en heel schoon

We hebben ontzettend genoten, en we voelden ons heel welkom! Bedankt voor jullie gastvrijheid!
Op vakantie geweest met partner 22-8-2019

Ontspannend

10 minuten lopen vanaf station Nunspeet, je komt er tot rust vanwege de mooie Veluwe. Het ontbijt en diner was heerlijk en als je van zwemmen houd kun je relaxen in het zwembad. Lopend kun je Nunspeet ontdekken. Wij hebben ervan genoten.
Op vakantie geweest met oudere kinderen 21-8-2019

Zalig genieten in een heel ontspannen sfeer

Net terug van een zalig weekendje in Villa Vennendal. Het is een rustig en sfeervol hotel. Ok, het heeft inderdaad een heel rustieke uitstraling maar dat is nu net het grote pluspunt in vergelijking met sommige moderne en kille hotels. Het personeel is enorm vriendelijk. Ook een pluim voor de keuken. Ik moet een medisch dieet volgen en de kok heeft samen met mij het menu volledig doorgenomen en aangepast aan mijn dieet. We hebben heerlijk gegeten en de sancerre wijn was fantastisch lekker 😉 Dit hotel is een aanrader voor wie echt wil genieten !
Op vakantie geweest met partner 21-8-2019

Topverblijf!

Heel vriendelijk en attent personeel, lekker diner en ontbijt en mooie ligging. Kamers prima. Arrangement is een aanrader!
Op vakantie geweest met partner 20-8-2019

Verblijf was PRIMA.

Prima hotel. Goed verzorgd van ontbijt tot diner. hadden kamer met terras. Stoelen op terras mogen iets comfortabeler. Tevens was opbergruimte in badkamer zeer summier.
Op vakantie geweest met partner 20-8-2019

Voor nog eens een weekend te komen

Dat het personeel zeer gedienstig en vriendelijk was
Op vakantie geweest met partner 19-8-2019

Fantastisch en voor herhaling vatbaar

Dat het een goed hotel is met goed en vriendelijk personeel. Een prachtige ligging vlakbij uitvalswegen en lekker in het bos
Op vakantie geweest met partner 18-8-2019

Verblijf in Lodge van Vennendal is een aanrader.

Hotelovernachting in Lodge was goed, alles netjes schoon behoudens wat spinnenwebben. Op de badkamer zouden enkele haakjes handig zijn voor het ophangen van kleding. Ontbijt in hotel was goed verzorgd en voldoende, maar het was veel te druk, aansluiten bij de koffieautomaat en het ontbijtbuffet.
Op vakantie geweest met oudere kinderen 17-8-2019

Hartelijkheid en genieten!

Wij zijn in 2017 getrouwd in Villa Vennendal, dat was fantastisch! Naast het heerlijk eten en de prachtige locatie (binnen & buiten) vonden we het personeel ook zo ontzettend vriendelijk en betrokken, met oprechte persoonlijke aandacht en mensen die het zichtbaar leuk vinden om er te werken. Ze hebben van onze dag echt een droomdag gemaakt! Wij zijn net ( augustus 2019) weer 3 daagjes teruggegaan, hoogzwanger, bij wijze van "babymoon". En we hebben opnieuw genoten van de mooie locatie (met veel aandacht is het hotel versierd en ingericht) en het heerlijke eten, maar vooral weer van de WARMTE van alle medewerkers van het hotel. Hoewel ze regelmatig bruiloften verzorgen werden we meteen herkend en namen meerdere medewerkers uitgebreid de tijd voor een praatje. Wat een heerlijke sfeer!
Op vakantie geweest met partner 17-8-2019

Leuk voor 1x te hebben meegemaakt

Leuk en sfeervol hotel. Ideaal om te wandelen en te fietsen op de Veluwe. Ook is er een treinstation op loopafstand dit bied mogelijkheden voor bijv een dagje Zwolle-Harderwijk-Amersfoort en zelfs Groningen(wat ik heb gedaan)
Op vakantie geweest met partner 16-8-2019

Misschien een beetje klein maar wel erg fijn

Mooi hotel, prachtig gelegen. Kamer is niet erg groot (in het oude gebouw, comfort 2-persoons kamer) maar wel erg sfeervol ingericht. En erg schoon. Badkamer is ook wel klein. Maar alles is er wel. Bovendien heb je een deur en een terrasje met een Frans bistro meubelsetje. In de kamer staan 2 fatsoenlijke stoelen waar je lekker even op kunt zitten en nog een bureaustoel. Vaak is dit 1 fijne stoel met een oncomfortabele bureaustoel. Het ontbijt is prima. Je kunt 's avonds erg leuk zitten in de serre of op het prachtige terras. Alles is erg verzorgd en netjes,
Op vakantie geweest met partner 15-8-2019

Gezellig knus hotel met goede service

Ligt vlak bij spoorweg. Wij hadden kamer aan andere kant dus geen last hiervan gehad. Kamer met balkonnetje of terras is aan te raden. Temperatuur in zwembad veel te hoog.
Op vakantie geweest met partner 15-8-2019

Wil je naar de Veluwe ga dan naar Villa Vennendal!

Villa Vennendal is een prachtig hotel in een prachtige omgeving, zeker in augustus, omdat dan de hei in bloei staat. Vriendelijk personeel, een gevarieerd ontbijt en heerlijk(!) diner. En heel veel mogelijkheden om te doen in de omgeving, waaronder natuurlijk fietsen (goede fietsen te huur bij hotel) en wandelen. Ik heb echt genoten en kom zeker nog een keer terug.
Op vakantie geweest met partner 15-8-2019

Fantastische locatie en vriendelijk personeel.

Prachtig gelegen hotel met een aantrekkelijke sfeer en prima parkeergelegenheid. Fijne ruime kamers met voldoende faciliteiten. Ondanks vlak bij een spoorlijn, heb je daar weinig tot geen last van. In de morgen een uitgebreid ontbijt gehad en 's avonds van een heerlijk 3-gangen diner genoten uit een fijne keuken. En heel vriendelijk en behulpzaam personeel. Bierliefhebbers, probeer eens de "Veluwse Schavuit", een heerlijk donker biertje. Een uitstekende uitvalsbasis voor fiets- en wandel-liefhebbers (fietsen ter plaatse te huur) aan de rand van de Veluwe. Wij zijn niet voor niets al voor de 3e keer gast geweest.
Op vakantie geweest met partner 15-8-2019

Heerlijk

Prima verblijf, accommodatie en een heerlijk ontbijt buffet en diner wordt er geserveerd. Als enige tip misschien een plankje voor de schone handdoeken in de badkamer. En de kluis in de kast wat hoger plaatsen indien mogelijk.
Op vakantie geweest met partner 14-8-2019

Gezellig landhuis-hotel in bosrijke omgeving.

Verblijf al meerdere jaren telkens enkele dagen in de Villa. Kamers zijn goed, je krijgt er een totaal pakket aan service, dit is ook de reden dat we telkens teruggaan.
Op vakantie geweest met partner 12-8-2019

We hebben een paar fantastische dagen gehad.

Prima hotel met zorgzaam personeel, goede sfeer. We waren verrast over de keuken. goede verzorgde maaltijden. Een puntje: voor ons had een inloopdouche prettiger geweest. zonder hulp konden we niet uit het bad komen. we misten een handgreep. we vonden het een beetje onveilig.
Op vakantie geweest met partner 11-8-2019

De plek voor een paar dagen weg,

Zeer fijn hotel met een gezellige warme sfeer en een attente vriendelijke bediening Het eten was uitstekend zeker een adres waar je graag weer eens naar toe gaat TOP!!!!!
Op vakantie geweest met partner 9-8-2019

In een woord geweldig, voor herhaling vatbaar

Geweldig hotel met zeer betrokken en gedienstig personeel
Op vakantie geweest met partner 8-8-2019

Goed verblijf zeer kleine kamer en douche en balk

ligging prima mooie omgeving
Op vakantie geweest met partner 7-8-2019

Fantastische ligging....

Kleine douche, smalle wc door douche, verouderd, gehorig hotel. Vriendelijk personeel, goede bediening. Prima ligging in de natuur. Royale parkeerplaatsen.
Op vakantie geweest met partner 7-8-2019

Prima

Leuk hotel prima ligging vlakbij centrum en station. Kamer vonden we klein ,maar netjes in de lak, de douche om in te komen ging moeilijk vanwege douche deur, Je moet niet al te dik zijn. Bedden waren prima. Wij hadden kamer 34, dat wel een balkon had maar geen uitzicht.Jammer.keken op dak van een gebouwtje. Eten was uitstekend, ontbijtbuffet goed. Diner ook prima,bediening erg vriendelijk. Kon uit 2 menu's kiezen. Verder overdekte fietsenstalling ook voor e-biks.om op te laden. Mooie routes om te fietsen/wandelen, kan direct het bos in. Komen graag terug ,maar niet in een van die kamers zonder uitzicht. Wil ik dan wel van te voren weten.
Op vakantie geweest met partner 7-8-2019

De omgeving is heel erg mooi

wat verouderd hotel, wel sfeervol en heeft supermooie omgeving. Het ontbijt is echt basic verwacht dus geen uitgebreid buffet. De kamers zijn gehorig, stoffig en is echt aan renovatie toe. Dit wisten wij van tevoren en hebben ons hier niet aan gestoord. Het zwembad is klein en heeft ook een onderhoudsbeurt nodig. Kinderen vonden het zwembad geweldig dus dan is het goed. De medewerker bij de receptie was aardig en gaf je de informatie die je nodig had. ruime parkeerplaatsen. Overnachting was voor maar 1 nacht dus een geschikt hotel voor doorreizigers o.i.d.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 2-8-2019

Voldoende, maar duidelijke verbeterpunten noodzaak

Prima ligging nabij centrum en station. Ruime parkeergelegenheid en overdekte stalling voor de fietsen. Mooie tuin met aangenaam terras. Bediening wel vriendelijk maar m.n. op terras erg traag; men had meer oog voor indekken voor de andere dag en stofzuigen dan de gasten op het terras; kwestie van leiding geven ? Wij hadden een sobere charmekamer (waar de charme op sloeg is me nog steeds een raadsel) met een zeer krappe douche; muren en kozijnen/plinten kunnen wel een goede lik verf gebruiken. Ontbijt was goed en diner voldoende. Bedden voldoende, hoofdkussen minder. Zouden we nog eens teruggaan? In een ruimere kamer met betere douchevoorziening waarschijnlijk wel.
Op vakantie geweest met partner 1-8-2019

Perfecte kamer en avondlunches.

Arrangement “onder de wol”. Twee overnachtingen met half pension.
Op vakantie geweest met partner 22-7-2019

Goed hotel met uitstekende keuken.

Gezellig hotel in bosrijke omgeving waar van alles te doen is. Uiterst vriendelijk personeel en de keuken is top.
Op vakantie geweest met partner 16-7-2019

Fantastisch

Mooi authentiek hotel met prachtige ligging
Op vakantie geweest met partner 13-7-2019

Niet nog een keer

De kamers zijn klein en absoluut een vier sterren hotel onwaardig. De bedden zijn van lage kwaliteit. Zeker geen goed boxspring (ik heb nog steeds spierpijn). Er zijn veel kamers die direct aan een terras liggen. Als daar een grote groep gaat zitten, en die pech hadden wij, dan zit je vol in het lawaai van anderen. Het hele verblijf was een grote teleurstelling en ik kan het zeker niet aanraden.
Op vakantie geweest met partner 7-7-2019

Heerlijk relaxed in een schitterend hotel

prettige ontvangst in een sfeervol hotel,goede keuken en prima kamers. Vooral de ligging is een groot pluspunt voor het hotel
Op vakantie geweest met partner 7-7-2019

Fantastisch

Fantastisch hotel prachtige omgeving centraal naast centrum, geweldig personeel. deze zomer al 2x geweest en elk jaar weer.
Op vakantie geweest met oudere kinderen 7-7-2019

Niet meer

Boek geen all in want bij ieder drankje moet je het uileggen personeel weet het niet en moet het gaan vragen heel vervelend die discussie op een vol terras. Het eten was van goede kwaliteit maar we moesten twee avonden na het voorgerecht anderhalf uur wachten op het hoofd gerecht nadat ik er wat van heb gezegd kreg ik een kruisje achter mijn naam ik weet niet wat het betekent maar het hielp wel. Jammer was ook dat we de vierde avond exact het zelfde menu kregen als de eerste dag. Dus niet langer dan drie dagen. Het personeel was erg vriedelijk maar er mist organisatie .
Op vakantie geweest met partner 1-7-2019

Heerlijk relaxen

Een heel gastvrij hotel in een prachtige omgeving
Op vakantie geweest met oudere kinderen 25-6-2019

Wij raden het aan.

Het is ons goed bevallen het verblijf in het hotel.
Op vakantie geweest met partner 13-6-2019

Aanbiedingen

Sitemap | © Villa Vennendal | Design & realisatie TenZer

Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.