Gastbeoordelingen

Villa Vennendal scoort gemiddeld een 8.3 uit 2028 beoordelingen.
Ligging 9.0
Service 8.7
Prijs / kwaliteit 8.2
Eten 8.3
Kamers 7.5
Zwembad 7.6
Hygiëne 8.3

Prima verblijf

het verblijf was heerlijk goed eten fijne service aleen charme kamers aan de kleine kant voor deze meerprijs
Op vakantie geweest met partner 7-11-2018

Voor één keer vanwege de ligging.

Ontvangst receptie mag wat klantvriendelijker. Persoonlijk vond ik het wat onprofessioneel. Veel prietpraat met andere collega. Na het vragen van extra's op de kamer of meer informatie over fiets- en wandelroutes, werd daarop vrij vlak gereageerd. Het zou mooi zijn als er wat meer enthousiasme en verbondenheid met de klant zou zijn. Deze dames hebben het vak niet zo goed 'begrepen'. Diner in restaurant was zeer smakelijk, goed verzorgd en is er personeel die het vak goed verstaan . Ook bij het ontbijt/lunch was de vrouw vd keuken enthousiast, verbonden met de klant en werkt vanuit haar hart. Ze herkend je, spreekt alle klanten persoonlijk en vriendelijk aan en zij geeft je het gevoel dat je welkom bent. Ook de floormanager verstaat zijn vak goed. Charme hotelkamer is eenvoudig, goed bed, voldoende schoon en zeer gehorig. Intree hotel/lobby zitgedeelte is erg koud, doordat de deuren automatisch openschuiven. Dit mag worden verbeterd.
Op vakantie geweest met partner 5-11-2018

Gezellig

Heel gemoedelijk, deze sfeer, interieur mag behouden worden!
Op vakantie geweest met partner 5-11-2018

Dé plek om te ontspannen

Ik verbleef in het hotel omdat daar een bijeenkomst van mijn vakgroep werd gehouden. Mijn kamer bood alles wat ik wenste, een comfortabel bed, mooie doucheruimte/toilet, een bureau om aan te werken en geweldadige rust. Het eten was zonder meer uitstekend, en het personeel verdient een pluim: behulpzaam, vakkundig, en altijd even vriendelijk. Ik ga ik zeker weer naar toe!
Op vakantie geweest met partner 4-11-2018

Fantastisch

wat een sfeervol hotel in een woord fantastisch personeel geweldig zo als die het werk verrichten zo hoort dat zelf 52 jaar in horeca gezeten dit was een verademing
Op vakantie geweest met partner 4-11-2018

Fantastisch

Een hele fijn omgeving. Rustgevend Sfeervol - nostalgische inrichting.
Op vakantie geweest met partner 4-11-2018

Fabeltastisch en een aanrader

3 dagen en twee nachten lekker verwend door vriendelijk en vrolijk personeel. Van af het moment van binnenkomst kregen wij een warm welkom gevoel en dit is ons de hele tijd bijgebleven. Als het aan ons ligt komen wij zeker nog eens terug
Op vakantie geweest met partner 3-11-2018

Geweldig

Met 4 vriendinnen op reis het hotel was toppie een opmerking!!! zwembadranden zouden wat schoner kunnen
Op vakantie geweest met partner 3-11-2018

Voor herhaling vatbaar

de romantische kamer is een aanrader
Op vakantie geweest met partner 1-11-2018

Wij voelden ons verwend tijdens dit weekend.

Onze mobiliteit is enigszins beperkt. Wij hebben een fijn weekend beleefd. Dank zij de rollator hebben we leuke wandelingen kunnen maken, want ook de weers-omstandigheden werkten mee. De maaltijden hebben wij als heerlijk ervaren en de vriendelijkheid van het voltallige personeel is te prijzen.
Op vakantie geweest met partner 31-10-2018

Zeker goed om nog eens terug te gaan

Heel tevreden, mooi hotel, vriendelijk personeel, mooie schone kamers en schoon sanitair, bedden wat minder
Op vakantie geweest met partner 31-10-2018

Gastvrijheid ten top

Wat je echt moet weten is dat ze bij dit hotel nog echt weten wat gastvrijheid betekent. Een arrangement met overnachtingen incl ontbijt en diners voor een vriendelijke prijs, maar op elk moment van de dag straalt het welkomstgevoel er van af.
Op vakantie geweest met partner 28-10-2018

Zeker een aanrader

Was hier samen met mijn zus. Hebben het prima naar onze zin gehad, we vonden alleen het avondeten niet zo goed. Wij hadden liever meer keuze gehad
Op vakantie geweest met partner 28-10-2018

Voor herhaling vatbaar

Mooie centrale ligging, heel leuke, nette lodge middenin het bos.
Op vakantie geweest met partner 28-10-2018

Fantastisch hotel een echter aanrader

Uitstekend hotel met kleine kamers en weinig kastruimte. Uitstekende keuken met enthousiaste en goede bediening, Menu is voor 3 dagen bij langer verblijf kun je voor een alternatieve menu kiezen. Klein zwembad en sauna voor max. 4 personen. Verder een goede uitgangspunt voor wandelingen en fietsroutes.
Op vakantie geweest met partner 28-10-2018

Fantastisch

Rustig hotel met vriendelijk personeel. Heerlijk eten
Op vakantie geweest met partner 27-10-2018

Voor herhaling vatbaar

mooie omgeving prima hotel
Op vakantie geweest met partner 24-10-2018

In het 3 daagse verblijf zeer actief geweest.

Qua ligging is het hotel Vennendal prima gelegen , ten opzichte van de natuur , ten opzichte van het plaatsje Nunspeet en omgeving , zowel voor de fietsers als voor de wandelaars een prima verblijfadres. De kamers ( cosy) zijn niet al te groot , en in de badkamer valt het nog aanwezige plastic douchegordijn wel op.
Op vakantie geweest met partner 22-10-2018

Wij hebben genoten.

Wij hebben een arrangement bij dit Landgoed geboekt en wij zijn zeker niet teleurgesteld. De communicatie vooraf met de dames van de receptie, via email, verliep uitstekend en op mijn talloze vragen en verzoeken kreeg ik onmiddellijk antwoord. Het contact met het personeel was uitermate vriendelijk en correct. De ligging van dit landgoed is prachtig, de tour met Boswachter Corry een eye-opener! De plaats Nunspeet viel ons weliswaar erg tegen. Wel vinden wij dat het Landgoed een 'opfrisser 'nodig heeft. De kamers zijn klein en gedateerd, vooral de badkamer vonden wij zeker op de tweede verdieping erg tegenvallen. Jammer, want het geheel ademt een sfeer van rust en gezelligheid uit. Het restaurant is erg gezellig en ademt een huiselijke sfeer.. Het diner zowel als het ontbijt waren heerlijk. Het zwembad zowel als de tennisbaan een BONUS!
Op vakantie geweest met oudere kinderen 21-10-2018

Een heel goed verblijf gehad. We zijn verwend.

Badkamer niet echt goed toegankelijk. Een douche in een bad is toch wel gevaarlijk, vooral omdat er geen steunmogelijkheden zijn en de kans op vallen wel degelijk aanwezig is als je mobiliteit te wensen overlaat. Voor de rest een hele goede kamer en verblijf.
Op vakantie geweest met partner 19-10-2018

Ieder jaar weer genieten van Hotel en omgeving

Fijn en gezellig hotel met zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Het terrasmeubilair mag van mij vervangen worden, het zit voor geen meter. Gezien de steeds grotere belangstelling voor het fietsen wordt de overdekte stalling wel wat te klein. De
Op vakantie geweest met partner 16-10-2018

Erg goed!

Diner reserveren, bijzonder vriendelijk, heerlijk diner!
Op vakantie geweest met partner 13-10-2018

Prima komen zeker weer

Een prima hotel goed personeel vriendelijk Dineren een feestje vooral het toedekken aan tafel ligt prachtig om te fietsen en golfen prijs verhouding goed gr wassenaar
Op vakantie geweest met partner 13-10-2018

Fantastisch

prachtige omgeving uitstekend hotel
Op vakantie geweest met partner 13-10-2018

Prachtig verblijf, midden in de bossen

Bedden zeer goed, lekker eten en vriendelijk personeel
Op vakantie geweest met partner 12-10-2018

Perfect verblijf voor enige dagen

Heerlijk eten, zéér vriendelijk team en prachtige omgeving om te fietsen of wandelen en dicht bij centrum
Op vakantie geweest met partner 12-10-2018

Zeer goed bevallen

Mooi hotel op een top locatie,goed restaurant,gezellige bar,goede sfeer. Menukaart kan iets uitgebreider naar onze mening.
Op vakantie geweest met partner 9-10-2018

Kan niet wachten om terug te gaan... lodge, rust

We moesten naar een beurs, waren al moe. Arrangement genomen. Lodge, diner, ontbijt. Heerlijk geslapen. Ontbijt in lodge laten brengen. Wat een fijne mensen werken daar. Het leuke mollige meisje dat bediende, maakte ons vrolijk. De lieve dames, die in de ochtend het ontbijt kwamen brengen. Top. Heerlijk zwembad. Na veel Sheraton hotels, is zo'n simpel rustig verblijf een super verademing. Dit type hotel heeft de toekomst. Gewoon en relaxt...
Op vakantie geweest met partner 9-10-2018

Zeker voor herhaling vatbaar !

Fijne sfeer en mooie ligging . Verlichting in de kamer matig .
Op vakantie geweest met partner 7-10-2018

Prima

Goede en vriendelijke ontvangst. We hadden een bungalow geboekt, maar kregen een familielodge. Was een huisje voor het hotel. Prima huisje, de bedden en kussens waren niet aangenaam, die dienen te worden vervangen. Prima diner en heerlijk ontbijt. Ontbijt was zeer uitgebreid.
Op vakantie geweest met oudere kinderen 7-10-2018

Niet gauw meer

ons verblijf was van 3-10 tot 5-10 we hebben een goed verblijf gehad maar het kon beter 1e dag prima 2e dag niet over te spreken s,avond met het eten je had net het voorgerecht gehad je was nog niet goed uitgegeten of ze haalden het bord alweer weg dat was het zelfde met het hoofdgerecht en nagerecht ze hielde je in de gaten en zo gauw je het bestek neer lag weg borden en alles kwam met een sneltrein niet leuk je zit er voor de gezelligheid niet om opgefokt te worden
Op vakantie geweest met partner 6-10-2018

3 dagen leuk

Vooral met boswachter Ko mee. Er zijn veel zitjes in het gebouw, de bediening moet dit gemeld worden anders krijg je niks. Soms lang wachten op je bestelling. Ontbijt graag tot 11 uur, het is vaknatie.
Op vakantie geweest met partner 6-10-2018

Leuk Hotel, prima voor een wat ouder echtpaar

We waren er al eens eerder geweest, wat goed was bevallen. Dit keer in een apart twee persoonshuisje, lodge genoemd. Hoewel niet super de luxe, toch geweldig leuk, midden in het bos.
Op vakantie geweest met partner 5-10-2018

Voor herhaling vatbaar

Lodges niet bereikbaar rechtstreeks met hotel. Dus 's morgens en' s avonds om te eten jas meenemen. Ook als je wil zwemmen zeker geen badjas vergeten. Personeel was heel vriendelijk
Op vakantie geweest met partner 5-10-2018

Gezellig hotel maar de kamer vraag om vervanging

gezellig en knus hotel. Kamer met een gerenoveerde badkamer is prima maar de bedden zijn niet zo goed. Erg zacht waardoor ze ver doorzakken en je rugklachten krijgt. Het personeel is heel aardig en voorkomend. Lekker gegeten. Het personeel achter de receptiebalie zou wat hoger kunnen gaan zitten. Nu zijn ze zo verloren en diepweg achter de balie.
Op vakantie geweest met partner 3-10-2018

Heel goed

Iets meer bergruimte op de kamer en badkamer was beter geweest. De informatie aangaande de wandelingen kan ook beter bv op kaarten tonen hoe de wandelingen lopen. Voor de rest super verblijf mooie locatie heel vriendelijk en behulpzaam bekwaam personeel. Voor herhaling vatbaar.
Op vakantie geweest met partner 3-10-2018

Zeker nog eens te herdoen, mooi driedaagse gehad.

Top ligging om de natuur te verkennen. Vlotte en zeer vriendelijke bediening. Nette kamer, en een zeer goede keuken. Kortom een gezellige tijd gehad, zeker voor herhaling vatbaar.
Op vakantie geweest met partner 2-10-2018

Heerlijk op en top ontspannen!

Uitstekende schone mooi onderhouden kamer. Prima bed. Authentiek karakter/elementen, terrasje met openslaande deuren. Kleine maar brandschone badkamer, prima douche en mooi in stijl betegeld. (Alleen geen ventilatie/afzuiger in douche). Gezellig zitje en tv hoekje. Het ‘Villa gevoel op de Veluwe’(arrangement) is zeker gelukt, het hele pand sfeervol verlicht met kaarsjes en herfstsferen. Vriendelijk en vrolijk personeel!
Op vakantie geweest met partner 2-10-2018

Het landgoedhotel is een unieke belevenis; chapeau

uitstekende sfeer bij entreehal; waxine lichtjes en open haard. receptionistes, alleen dames; grote complimenten. uitstekende keuken; hulde voor de koks. leuke boswachters Ko en Corry; bos, natuur en paddestoelen. een fantastisch weekend met onze jaarclub gehad; hulde.
Op vakantie geweest met partner 2-10-2018

Niet het bruidshuisje

We hadden het bruidshuisje geboekt. Bij een bruidshuisje denk ik eerlijk gezegd aan een luxe huisje, waar de champagne voor je klaar staat, je slaapkamer er romantisch uit ziet enz. Het was een gewoon huisje, waar de spinnenwebben nog door het hele huisje zaten. Heel jammer! Doordat het ‘bruidshuisje’ heet, krijg je hoge verwachtingen van zo’n huisje en dat viel ons erg tegen ...
Op vakantie geweest met partner 29-9-2018

Prima reunie gehad

de kamer was goed en het eten was prima wij waren met een groep vrienden (9) en hadden De Salon gekregen als 'privé ruimte' ...de bediening daar was niet attent
Op vakantie geweest met partner 27-9-2018

Goed en vriendelijk hotel met enkele minpuntjes

Uitstekend arrangement, incl boswandeling met "Ko". Ook het ontbijt en het diner was op en top verzorgd. Zeer vriendelijk personeel Mooi zwembad, kleine maar lekker warme sauna, leuk terras en bar. Wat viel tegen. De kamer was echt niet meer van deze tijd. Krakend bed, kleine douche en toiletruimte, waar ook nog een wastafel tussen was gefrommeld. Oorzaak waarschijnlijk een erg late boeking, waardoor er geen andere kamers meer waren. Sauna was (officieel) alleen in badkleding te betreden, (iets dat niemand deed)
Op vakantie geweest met partner 27-9-2018

Gezond rustig tussendoortje

heerlijk om te fietsen villa vennendal rustig gelegen vriendelijk personeel
Op vakantie geweest met partner 26-9-2018

Prima

goed en verzorgt hotel.aardig personeel. 1 minpunt,maar 2 stopcontacten en niet eens in de buurt van het bed. Voor de rest toppie!
Op vakantie geweest met partner 25-9-2018

Heel goed en mooie omgeving

Mooi hotel en leuke voorzieningen
Op vakantie geweest met partner 19-8-2018

Leuk voor een weekendje

Mooie locatie en vriendelijk personeel Prima hotel, alleen het eten en drinken zijn duur
Op vakantie geweest met partner 25-9-2018

Fantastisch

Vriendelijk en behulpzaam personeel. Uitstekende ligging om de omgeving te verkennen. Op loopafstand van het station. Goed eten. Kamer en bed waren uitstekend. Iets comfortabelere zitstoelen op de kamer zou fijn geweest zijn maar dat mag de pret niet drukken. Verder was alles prima in orde en verzorgd. Alles bij elkaar een fantastische midweek gehad in Villa Vennendal en een verblijf hier is zeker aan te bevelen.
Op vakantie geweest met partner 24-9-2018

Een heerlijk ontspannend verblijf.

Vergeet de wandelschoenen en/of de fietsuitrusting niet.
Op vakantie geweest met partner 24-9-2018

Geweldig

na het diner kun naar de bar gaan voor koffie of een afzakkertje moet je wel geduld hebben er is want er bijna geen bediening
Op vakantie geweest met partner 23-9-2018

Prachtig, komen zeker terug!

Prachtige lokatie in een authentieke stijl en een steenworp vanaf station en centrum. Het ontbijt was prima en het diner was voortreffelijk!! Jammer dat er geen koffie en thee faciliteiten op de kamer waren, je moet alsmaar de portemonnee trekken want ook eigen meegebrachte consumptie en etenswaren op de kamer is niet toegestaan.
Op vakantie geweest met partner 22-9-2018

Aanbiedingen

Sitemap | © Villa Vennendal | Design & realisatie TenZer

Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.