Gastbeoordelingen

Villa Vennendal scoort gemiddeld een 8.2 uit 2158 beoordelingen.
Ligging 8.9
Service 8.6
Prijs / kwaliteit 8.1
Eten 8.2
Kamers 7.5
Zwembad 7.5
Hygiëne 8.3

Goed hotel met uitstekende keuken.

Gezellig hotel in bosrijke omgeving waar van alles te doen is. Uiterst vriendelijk personeel en de keuken is top.
Op vakantie geweest met partner 16-7-2019

Fantastisch

Mooi authentiek hotel met prachtige ligging
Op vakantie geweest met partner 13-7-2019

Niet nog een keer

De kamers zijn klein en absoluut een vier sterren hotel onwaardig. De bedden zijn van lage kwaliteit. Zeker geen goed boxspring (ik heb nog steeds spierpijn). Er zijn veel kamers die direct aan een terras liggen. Als daar een grote groep gaat zitten, en die pech hadden wij, dan zit je vol in het lawaai van anderen. Het hele verblijf was een grote teleurstelling en ik kan het zeker niet aanraden.
Op vakantie geweest met partner 7-7-2019

Heerlijk relaxed in een schitterend hotel

prettige ontvangst in een sfeervol hotel,goede keuken en prima kamers. Vooral de ligging is een groot pluspunt voor het hotel
Op vakantie geweest met partner 7-7-2019

Fantastisch

Fantastisch hotel prachtige omgeving centraal naast centrum, geweldig personeel. deze zomer al 2x geweest en elk jaar weer.
Op vakantie geweest met oudere kinderen 7-7-2019

Niet meer

Boek geen all in want bij ieder drankje moet je het uileggen personeel weet het niet en moet het gaan vragen heel vervelend die discussie op een vol terras. Het eten was van goede kwaliteit maar we moesten twee avonden na het voorgerecht anderhalf uur wachten op het hoofd gerecht nadat ik er wat van heb gezegd kreg ik een kruisje achter mijn naam ik weet niet wat het betekent maar het hielp wel. Jammer was ook dat we de vierde avond exact het zelfde menu kregen als de eerste dag. Dus niet langer dan drie dagen. Het personeel was erg vriedelijk maar er mist organisatie .
Op vakantie geweest met partner 1-7-2019

Heerlijk relaxen

Een heel gastvrij hotel in een prachtige omgeving
Op vakantie geweest met oudere kinderen 25-6-2019

Wij raden het aan.

Het is ons goed bevallen het verblijf in het hotel.
Op vakantie geweest met partner 13-6-2019

FANTASTISCH!!!

We hebben een heel prettig verblijf gehad. Zeer goede service. Hier kan menig hotel in Nederland een voorbeeld aan nemen. Leuke uitstapjes kunnen maken aangezien het trein- en busstation op 5 minuten loopafstand van het hotel ligt. Het ontbijt en diner was in alle opzichten ZEER GOED VERZORGD!!! We komen zeker nog eens terug om in de directe omgeving te gaan fietsen.
Op vakantie geweest met partner 12-6-2019

Top !!

Prachtige ligging ! Ideaal om mooie fietstochten te maken ! Super vriendelijk personeel ! Zeer lekker eten !!
Op vakantie geweest met partner 11-6-2019

Fantastische drie dagen!

We hebben genoten van het vriendelijke personeel, het goede ontbijt, prima diner en de gezellige, huiselijke sfeer. Slechts 1 opmerking: kamer niet voorzien van airco, maar gelet op de temperatuur voor ons nu geen probleem.
Op vakantie geweest met partner 10-6-2019

Fantastisch

mooi hotel , vriendelijk personeel , heel mooie omgeving , het eten was uitstekend , mooie kamer , goed ontbijt alles was dik in orde
Op vakantie geweest met partner 10-6-2019

Volgende keer weer

Voordelen: - Personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam - Locatie is goed bereikbaar met OV - Mooie omgeving - Leuke zwembad - Goed eten - Snelle lift - goed schoon gemaakt Nadelen: - Mogen best wel meer stopcontacten ( in onze kamer waren alle stopcontacten aan een kant van de kamer, er was zelfs geen lamp die ik even eruit kon trekken ) - Zwembad zou meerdere dieptes mogen hebben, nu is de hele zwembad 1,40 diep. - eten was goed alleen mocht de keuze wat uitgebreider. - Lift is best wel aan de smalle kant.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 4-6-2019

Goed verblijf gehad!

Zeer gast vriendelijk personeel. Word een stapje extra voor de gasten gedaan! Mooi hotel, mooie omgeving.
Op vakantie geweest met partner 3-6-2019

Fantastisch.

Een heerlijke week half pension in dit fantastische hotel.
Op vakantie geweest met partner 2-6-2019

In 1 woord: Geweldig!

Een prachtige villa op een fantastische locatie!! Heerlijk eten en vriendelijk personeel! Ik heb een fantastische tijd gehad, en vond het jammer dat de midweek voorbij vloog.
Op vakantie geweest met partner 1-6-2019

Prachtige ligging

Het Hotel van binnen word er niet beter op ..Sober.. Wij komen hier al vanaf 2004 De wandelpaden om en bij het Hotel word niks aangedaan takken liggen overal verspreid Rommel onkruid zie je overal groeien.. De bankje (s) die er staan zijn verrot en kapot.. Wel mooi dicht bij het station Prachtige omgeving. Vanuit het Hotel ben je zo in de bossen met geweldige fiets en wandelpaden..
Op vakantie geweest met partner 31-5-2019

Heel aangenaam !

Sfeervol en gezellig hotel in het groen
Op vakantie geweest met partner 31-5-2019

Fantastisch!

Wat oudere gasten. Verder een prachtige ambiance op alle gebied! Alleen jammer dat er geen gelegenheid is om 'smorgens een kop koffie of thee te drinken op de kamer. Een waterkoker met wat zakjes koffie /thee zou nóg leuker zijn!
Op vakantie geweest met partner 28-5-2019

Prima. Ik beveel het iedereen aan.

Het is een mooi hotel. We hadden een prachtige kamer. Het ontbijt was uitgebreid en lekker. Het diner had aparte gerechten. Het personeel was heel erg behulpzaam en vriendelijk. Een echte aanrader.
Op vakantie geweest met partner 26-5-2019

Fantastisch

Mooi hotel, vriendelijk personeel zowel aan onthaal als in restaurant en bar. Propere kamers. Het ontbijt was uitgebreid en het diner 's avonds was heel lekker en verzorgd gedresseerd op het bord. Een echte aanrader !
Op vakantie geweest met partner 21-5-2019

Fijn gastvrij verblijf. Goede prijs/kwaliteit

Mooi gelegen hotel met heel veel verschillende ruimtes zodat je rustig kunt zitten of ergens waar wat meer reuring is. Gezellig ingericht met in veel ruimtes een piano of vleugel Super vriendelijk personeel, mooie goed onderhouden tuin, lekker eten. Kamers en hotel schoon. Hotelgasten zijn over het algemeen wel 50-plus. Tijdens ons verblijf was er een bruiloft maar hebben we totaal geen (geluids)overlast van ervaren. Op loopafstand van het dorp Nunspeet.
Op vakantie geweest met partner 20-5-2019

Kan beter

Laatste kamer geboekt,was romantische kamer dus duurder in prijs. Het was een kale kamer wel met open haard een bosje rozen met een fles wijn had wel leuk geweest.
Op vakantie geweest met partner 19-5-2019

Fantastisch

Het hotel ligt in mooie omgeving. Zeer vriendelijk personeel. Het ontbijt is prima, genoeg keus. Met half pension is het dagmenu avonds echt n aanrader.
Op vakantie geweest met partner 13-5-2019

Geweldig!

geweldige omgeving zeer mooi hotel met geweldig ontbijt,fietsen gehuurd perfect geregeld allemaal. Komen in de toekomst zeker nog eens terug.
Op vakantie geweest met partner 10-5-2019

Fantastisch

Prachtige omgeving met vele mogelijkheden voor fietsers, wandelaars en liefhebbers van kunst. De kamers waren goed en schoon, het eten heerlijk en de bediening en ander personeel buitengewoon vriendelijk en beleeft!
Op vakantie geweest met partner 8-5-2019

Voor herhaling vatbaar. Aanrader voor deze prijs.

Prachtige omgeving voor wandelen en fietsen. Iedereen even vriendelijk . Wel wat verouderd hotel maar dit heeft ook zijn charme. Ontbijt en diner in het restaurant prima ondanks er twee volledige groepen per bus op bezoek waren ging alles vlotjes. Kamers netjes en proper. Klein negatief puntje : eitjes en spek bij ontbijt waren koud.
Op vakantie geweest met partner 8-5-2019

Geweldig

Heerlijk rustig midden in de natuur en op loop afstand van Nunspeet centrum, ook goed met het openbaar vervoer te bereiken.
Op vakantie geweest met partner 7-5-2019

Fantastisch! In een woord

Eten super!! Kamers niet groot maar smaakvol ingericht en zeer schoon == vriendelijk personeel met een groep van 45 pers was alles super goed geregeld goed ontbijt zelfs kon de groep om 6=30 ontbijten = geweldige service alles was aanwezig voor het geld top = en een gezellig hotel een absolute aanrader
Op vakantie geweest met partner 6-5-2019

We komen zeker nog eens terug.

Vriendelijk personeel. Mooie accommodatie en fijn zwembadje. Kamer was wel wat gehorig, maar heel schoon.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 3-5-2019

We gaan hier zeker weer naar toe!!

Het is een knus hotel, wat verouderd, maar hierdoor ook heel gezellig, kleine slaapkamer maar netjes en een super kleine douche
Op vakantie geweest met partner 30-4-2019

Fantastisch

een prachtige omgeving om te wandelen en te fietsen
Op vakantie geweest met partner 26-4-2019

Het waren 2 fantastische dagen.

Een heerlijk comfortabel hotel voor zowel ouderen als jonge mensen. Die combinatie is uitstekend. Voor ieder wat wils.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 9-4-2019

Super Geweldig.

De Veluwe is zowiezo geweldig verveelt nooit. En zeker niet als je te gast bent in Villa Vennendal. Een geweldig verblijf gehad. Zou er zeker nog meer keren heen gaan. Een aanrader voor een ieder die naar Nunspeet gaat. Vandaaruit kan je alle kanten op. Het heeft ons Hart gestolen dat is zeker. Zie uit naar de volgende keer. En heerlijk Gegeten in het gezellige Restaurant we zaten in de serre erg gezellig. Vr Gr Fred en Yvonne Melchers.
Op vakantie geweest met partner 8-4-2019

Zeker voor herhaling vatbaar

Kamer was inderdaad niet al te groot, maar schoon en alles aanwezig. Alleen de drempel naar de badkamer is lastig door de lichte verhoging. Personeel was geweldig aardig en behulpzaam. Eten, zowel ontbijt als diner lekker, verzorgd.
Op vakantie geweest met partner 8-4-2019

Zie bovenstaand

Kamer voor drie personen was klein en gehorig. Kamer ook erg eenvoudig voor 4*
Op vakantie geweest met partner 7-4-2019

Verblijf was prima en voor herhaling vatbaar

Prima, overigens wel 2 klachten: diner op zaterdag had als voorgerecht iets vissigs. Wij eten geen vis; alternatief was er niet. We bestelden iets a-la-carte dat goedkoper was dan het voorgerecht; toch moesten we daarvoor extra betalen. Klacht 2 betreft de planning in het restaurant; die is chaotisch ze delen maar wat uit.
Op vakantie geweest met partner 7-4-2019

Voor een goede nachtrust sla je dit hotel over.

Schappelijke prijs voor overnachting + ontbijt Houdt hierbij wel rekening met: te harde bedden, gehorige kamers, te warme temperatuur door het gehele hotel. Hotel heeft zijn authenticiteit weten te behouden en daardoor zijn charme. Voor ons was dit in ieder geval een eenmalige ervaring.
Op vakantie geweest met partner 7-4-2019

Geweldige omgeving en vele manieren om je te verma

Gezellig fam hotel met super goeie service!
Op vakantie geweest met partner 5-4-2019

Voor herhaling vatbaar!

Een fantastische locatie met zeer vriendelijk en gastvrij personeel.Het gebouw is ook echt een oud landgoed en daarom zo indrukwekkend. We zullen daar ongetwijfeld wel weer eens naar toe gaan.
Op vakantie geweest met partner 4-4-2019

Super

Heerlijk knus hotel, aanrader ook het menu in het restaurant.
Op vakantie geweest met partner 28-3-2019

Zeker voor herhaling vatbaar

Wij waren met z'n 5en en hadden een Sunny Sunday arrangement, 2 nachten incl. ontbijt en menu van de chef. Werkelijk fantastisch! Prima ontbijtbuffet, heerlijk drie-gangendiner! 's middags gezellig bij de open haard gezeten met een heerlijk drankje. Bediening erg vriendelijk. Omgeving prachtig om te wandelen of te fietsen. Nunspeet is een gezellig dorp.
Op vakantie geweest met partner 27-3-2019

Geweldig verblijf voor herhaling vatbaar

Ik heb heerlijke dagen gehad. Hotel is heel erg gezellig aan gekleed. Mooie kamers, lekker ontbijt, fijn zwembad, sfeervolle serre, vriendelijk personeel, goede bedden, comfortabele zitjes in het barretje. Gunstige ligging op loopafstand bij station, in centrum, in het bos. In zomer nog verblijf geboekt met 2 personen meer, weet zeker dat we het dan ook weer heel erg fijn zullen hebben.
Op vakantie geweest met partner 26-3-2019

Heel goed een echte aanrader

hebben een fantastisch verblijf gehad heel vriendelijk personeel en lekker ontbijt en diner was heel goed . kunnen het zeker aanbevelen.we komen zeker terug
Op vakantie geweest met partner 25-3-2019

Prima hotel, leuk verblijf, wel verbeterpunten.

Prima verblijf. Vriendelijk personeel. Voor mij gemiddeld een 8. Enkel aandachtspuntjes. - vloer van de harde vloerbedekking in de kamer was niet schoon; - afdekking van de gangvloerbedekking op de 1e verdieping tbv onderhoud zat niet goed vast, waardoor struikelgevaar; - de pistolets bij het ontbijt waren oudbakken. Taai en droog.
Op vakantie geweest met partner 25-3-2019

Karakter hotel

Leuk karakterhotel met veel aandacht voor details in de aankleding. In ieder hoekje is iets nieuws te ontdekken. Ligging is mooi tussen bos en dorp zodat je alle kanten op kunt op loopafstand. Dichtbij de spoorweg maar geen last van gehad. Kamers zijn leuk ingericht ze zijn wel erg gehorig en de twee eenpersoons bedden schuiven erg uitelkaar. Bedden zelf zijn lekker zacht en beddengoed heerlijk fris. Ontbijt netjes voor een kort verblijf maar voor de sterren wat beperkt. De mensen van het hotel zijn enorm attent en gastvrij; van de receptie tot de schoonmaakmedewerkers . Heerlijk verblijf gehad.
Op vakantie geweest met partner 19-3-2019

Goed en netjes

Goed ontvangst, bediening, eten, sfeer. Echter op badkamer geen geen haakjes of stang om badlinnen te drogen, zeer slechte afzuiging , gevolg na douche beurt raam/deur openen om vochtige lucht te verwijderen. Zwembad, vergaande glorie.
Op vakantie geweest met partner 11-3-2019

Fantastisch

Een heerlijk verblijf. Zeer dicht bij het centrum. De ontvangst was zeer hartelijk. De kamer netjes, wel wat verouderd. Het diner was echt zeer goed, net zoals het ontbijt. De bediening was echt héél erg hartelijk. Niets op aan te merken.
Op vakantie geweest met partner 11-3-2019

Nooit meer, schandalig!

Je moet geen comfort verwachten als je hier naar toe gaat. Prijs/kwaliteitsverhouding is echt belachelijk. Er is geen koffiezetapparaat, geen minibar, extreem kleine tv, extreem gehorig, kamers zijn vergane glorie, douches zijn nog met een douchegordijn.. De lift is bespottelijk, je past er nauwelijks in en krijgt er claustrofobie van. Ontbijt is middelmatig, fruit is gewoon uit een blik en geen verse sap, de eieren waren niet te eten. Krijg je ook nog een blaadje mee dat je niet eten/drinken mag consumeren op de kamer..Ik weet het niet hoor maar als je op hotel gaat verwacht je wel comfort en geen gevangenis gevoel. Dit nooit meer! Enige positieve is de omgeving. Personeel is ook echt niet geïnteresseerd in het geven van een warm welkom gevoel of informatie. Ze moeten er maar zelf een keer gaan slapen, weten ze ook is hoe het is voor de gasten.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 10-3-2019

Voor herhaling vatbaar

Fantastisch hotel met vriendelijk personeel en een prima keuken, koffie en vooral cappucino kan beter.Badkamer wat aan de kleine kant. We gaan zeker nog eens terug maar dan in de zomer.
Op vakantie geweest met partner 7-3-2019

Aanbiedingen

Sitemap | © Villa Vennendal | Design & realisatie TenZer

Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.