Gastbeoordelingen

Villa Vennendal scoort gemiddeld een 8.2 uit 2364 beoordelingen.
Ligging 9.0
Service 8.5
Prijs / kwaliteit 8.1
Eten 8.5
Kamers 7.5
Zwembad 7.4
Hygiëne 8.1

Fantastische plek, goed onderhouden en helemaal in

Een heerlijk verblijf met goed personeel dat vriendelijk en professioneel werkte. Ontbijt en diner waren perfect ondanks de alcohol-beperking na 20 uur. Kamer was erg fris toen we binnen kwamen. Douche prima.
Op vakantie geweest met partner 16-11-2020

Heerlijk weekend met mijn gezin!

Ik kom hier al jaren! Goede kamers, lekker eten, vriendelijke bediening. Minpuntje: tijdens ontbijt wordt geen rekening gehouden met de niet varkensvlees eters: daardoor wordt ontbijt wat eentonig! Tijdens diner wordt er wel rekening gehouden, trouwens. Ligging is ook prima, dorpje is aan te lopen en je loopt zo het bos in. Treinstation ook vlakbij.
Op vakantie geweest met oudere kinderen 16-11-2020

Prima verblijf op mooie rustige lokatie

Mooie lokatie. De ramen in de slaapkamers mogen wel een keer in ramen met dubbel glas vervangen worden. Enkel glas en het vele condens vocht is niet meer van deze tijd. Verder prima ontbijt en diner.
Op vakantie geweest met partner 10-11-2020

Superleuk!

We hadden een fijne 3 persoonskamer, de kamer zag er netjes uit. Er miste 1 beschermkapje op een stopcontact bij de televisie, met kleine kinderen zou dit gevaarlijk zijn geweest. Diner was prima verzorgd, fijne en aardig bediening. Ontbijtbuffet was prima in orde, voldoende keus. Een aanrader!
Op vakantie geweest met partner 9-11-2020

Romantische nachtje weg

Romantische sfeer, prachtig gebied, lekker fietsen, goede service.
Op vakantie geweest met partner 9-11-2020

Slechte nacht/dag gehad

Veel Overlast erg gehorig je hoort letterlijk de buurman zijn tanden poetsen.. Dronken mensen gehele nacht die lawaai maakten Avond eten was weinig keuze en bij aangeven dat we geen vis eters waren werd er wat moeilijk gedaan .. Eten zelf was lauw en beetje smakeloos Ontbijt was mega slecht 85% was op en werd erg langzaam aangevuld en was koud en brood vrij droog.. Kamer 15.- euro per persoon meer voor betaald ivm meer luxe en groter en romantische kamer .. Helaas klein vies en was een behoorlijke tegen valler . Bij uitchecken dit allemaal aangegeven maar niks aan te doen en vervolgens krijg je de rekening onder je neus van de overige kosten.. Jammer maar helaas voor ons zeker geen 2e x weer in dit hotel
Op vakantie geweest met partner 8-11-2020

Heerlijk weekend gehad

8 november waren wij hier, fijn hotel, gezellig landelijk, nette kamer, heel lekker gegeten. Prachtige omgeving en we hadden supermooi weer.
Op vakantie geweest met partner 8-11-2020

Fijn en mooi verblijf. Zeker een aanrader.

Was een mooi verblijf in een rustige omgeving. Ideaal om te wandelen ook. Lekker eten en goede service. Enkel liepen er insecten op de kamer en was de wc niet doorgespoeld bij aankomst.
Op vakantie geweest met partner 6-11-2020

Heerlijk hotel in een mooie omgeving!

Een heerlijk hotel met een fijne sfeer en een goede keuken. Onze kamer was sfeervol. Het hotel ligt centraal in een mooie omgeving. Een aanrader!
Op vakantie geweest met partner 4-11-2020

Teleurgesteld

Kamers sober douche klein. Ontbijt sober diner was goed personeel vriendelijk. Maar grote teleurstelling dat ik niet kon zwemmen sauna volgeboekt helaas. Dit klopt niet ik weet zeker dat andere dubbel gingen dat is niet netjes. Ge.ien ieder uur 4 gasten mochten en er zijn maar 30 gasten in het hotel dus reken maar uit niet netjes teleurgestelde gast
Op vakantie geweest met partner 4-11-2020

AANRADER!!

Een heerlijk weekend gehad in dit knusse, gezellige hotel. We hadden een romantische kamer met openhaard en voorzien van prima bedden. In de ochtend een lekker uitgebreid ontbijtbuffet en s' avonds een zalig diner. Het personeel is zeer vriendelijk, behulpzaam en denkt mee. De ligging is super om te fietsen en wandelen en op loopafstand van het centrum van Nunspeet die verrassend veel winkels heeft. Ondanks de (goed geregelde)voorzorgsmaatregelen mbt Covid 19 een super weekend gehad. Het 5e verblijf hier, tot de volgende keer!
Op vakantie geweest met partner 2-11-2020

Wel oké

Personeel was vriendelijk en het hotel was mooi alleen de kamers zelf een beetje gedateerd en vies, zeker voor een 4 sterren hotel. Op onze kamer lag afval en etensresten onder het bed, dit was wel netjes opgelost door ons een andere kamer te geven. Helaas was het diner niet veel soeps want het was vis of eend als hoofdgerecht. Ontbijt was lekker maar wel weinig keuze. Ik zou hier helaas niet nog eens komen. De omgeving is wel mooi.
Op vakantie geweest met partner 2-11-2020

Aanrader!

De 5e keer dit leuke, knusse hotel bezocht. Ditmaal weer de romantische kamer met open haard. Fijne bedden en heerlijk, uitgebreid ontbijtbuffet en een zalig diner! Super vriendelijk personeel die meedenkt. Prachtige omgeving om te wandelen en fietsen en op loopafstand het centrum van Nunspeet. Deze biedt verrassend veel leuke winkels. Ondanks de (goed geregelde) voorzorgsmaatregelen mbt het Covid 19 virus weer een topverblijf gehad. Tot ziens!!
Op vakantie geweest met partner 2-11-2020

Geweldig.

Prachtige ligging voor wandelingen/fietstochten, zeer goed ontbijt/diner, fijn zwembad/sauna.
Op vakantie geweest met partner 2-11-2020

Heerlijk

Neem je wandelschoenen mee! Want je kunt hier eindeloos wandelen in de natuur. De omgeving is prachtig net als het Hotel met zijn lodges.
Op vakantie geweest met partner 29-10-2020

Heerlijk weekend!

We hadden het Crossen door de bossen weekend geboekt. Het is een heerlijk hotel, relaxt, goede sfeer, mooie omgeving, lekker eten, prima kamers en een fijne lobby/cafe waar je nog wat als groep kan drinken in de avond. Het enige nadeel was, ondanks dat het toegezegd was in het arrangement, er geen mountainbike routes waren. Sterker nog de receptioniste keek ons verbaasd aan toen we er om vroegen. Mijn advies, maak waar wat je aanbiedt bij de reservering. Voor de rest niets dan lof.
Op vakantie geweest met partner 24-10-2020

Geweldig

We hebben een paar dagen in een van de lodges gelogeerd. We hebben ontzettend genoten! Enige min puntje vinden wij dat er weinig foto’s en info te vinden was over deze lodge voor we kwamen. We waren dan ook verrast dat er een wasmachine was, we hebben heerlijk elke dag gezwommen, veel gewandeld en elke dag genoten van een heerlijk ontbijt!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 22-10-2020

Gezellig hotel

Prima hotel. Mooi en gezellig ingericht. Kamer was ruim voldoende. Alles was aanwezig. Personeel vriendelijk en talrijk. Door corona wel wat aanpassingen. Klein minpuntje het zwembad. Geen handdoeken aanwezig en verkleed gedeelte krap. Verder goede mogelijkheden om te wandelen en fietsen. Komen nog een keer terug.
Op vakantie geweest met partner 21-10-2020

Zo gauw we een uitstapje willen bellen we weer.

We hebben wederom een prima ervaring bij Hotel Vennedaal gehad. Het personeel is hulpvaardig en heel aardig. Het eten is uitstekend en wordt mooi en verzorgd opgediend. Daarbij was ook het weer ons nog goed gezind, wat wil een mens nog meer.
Op vakantie geweest met partner 19-10-2020

Prima hotel, mooie omgeving & heerlijk eten!

Prima verzorging, leuke (charme) kamer. Mooie omgeving.
Op vakantie geweest met partner 16-10-2020

Kostenbewust

Lokatie kamer en gebouw prima. Personeel niet al te clever en geen handdoeken en waterkan in sauna/zwembad
Op vakantie geweest met partner 5-10-2020

Heerlijk

Het is een heel fijn, rustig en schoon hotel. Het personeel is erg klantvriendelijk en we hebben ontzettend genoten!
Op vakantie geweest met partner 1-10-2020

Een aanrader.

Mooie ligging. Wij zijn hier meerdere malen geweest. Het personeel is vriendelijk en de keuken is prima.
Op vakantie geweest met partner 25-9-2020

Very charming

Het is een prachtig gelegen landgoed / Villa aan de rand van het bos . Ik vermoed met net opgeknapte kamers. Als je op de B.Grond slaapt is het nogal gehorig van de boven buren ( komt omdat het een oud gebouw is ) Ook in de badkamer zou een extra plankje en wat haakjes voor je handdoek heel nuttig zijn,(dit even terzijde)Kort samen gevat het is een plek met een familie historie met charmante plekjes kruip door ,sluip door. Fantastisch leuk enthousiast personeel. Lekker gegeten ,goede kwaliteit ( mag iets meer garnituur bij voor de grote eter ) De eigenaar mag zich ook een beetje meer laten zien qua gastheer/vrouw schap dat zou het hotel iets meer aankleden en het hotel goed doen. Verder vond ik het een charmante plek om te toeven. Ik kom graag een keer terug.
Op vakantie geweest met partner 25-9-2020

Gezellig hotel restaurant

Prachtig uitgangspunt voor fietstochten over de Veluwe, prima diner en ontbijt en vriendelijke bediening. Jammer dat de hotelkamer wat gedateerd was.
Op vakantie geweest met partner 24-9-2020

Goed, mits verbetering kamers en douches geen gord

Omgeving is schitterend, de kamer iets minder, enkel glas in de ramen is minder omdat het vochtig is, een douche gordijn in 2020 een hele kleine douchebak kan echt niet meer. Eten was fantastisch, alleen de bediening moet iets beter luisteren als er wordt gevraagd wilt u er frieten bij en je zegt nee, staat het wel op de bon. Eerste avond waren ze het dessert vergeten, en de tweede avond een andere tafel terwijl de andere gasten aan dezelfde tafel zaten, onze tafel was verder niet bezet die avond, jammer. Ik denk persoonlijk dat de kamers wel een goede update nodig hebben iets moderner, zoals ik in de wandelgangen hoorde, andere vertrekken authentiek laten maar de moderne. Verder was het een goed verblijf en zeer vriendelijk personeel. Het kluisje in de kamer hoger zetten, want de meeste mensen zijn toch op leeftijd, hij zit nu onder in de kast, moeten mensen op de knieën liggen om bij het kluisje te komen.
Op vakantie geweest met partner 24-9-2020

Fantastisch en voor herhaling vatbaar.

Prachtige ligging, zeer klantvriendelijk, Heerlijk eten .Corona regels worden strikt nageleefd en goed uitgangs punt voor mooie fietstochten. De Stella fietsen zijn een min puntje slechte trap ondersteuning
Op vakantie geweest met partner 24-9-2020

Gezellig maar erg gedateerd

Wij verbleven in de lodges deze waren klein maar wel prima te doen! Er is helaas geen zitje aanwezig. Koelkast is ook niet aanwezig De kamer was erg gedateerd. Ook is het verstandig je eigen tuinstoelen mee te nemen want er staat alleen een bistrosetje. De schoonmaak kan een stuk beter! Verder een gezellig hotel met vriendelijk personeel! Het ontbijt en diner in het restaurant waren top! Gereisd met partner in september, 2020
Op vakantie geweest met partner 23-9-2020

Armoedige kleine badkamer en coranaregels slecht

Mooie locatie en eten is goed, maar verder oude meuk, douchehoek van 70x70 cm in een badkamer van ca. 2 m2 , schimmel op de wanden, vies , oude sanitair. Kamers zijn ook klein. Coranaregels tijdens het ontbijt een aanfluiting, geen pijlen hoe je moet lopen, erg slecht. Drankjes erg duur. Nee , nooit meer.
Op vakantie geweest met partner 22-9-2020

In een woord geweldig

Wij hebben heerlijk genoten. voor ons zelf geen problemen. Mooie kamer netjes en schoon. Heel gezellig en behulpzaam personeel. Min puntje is voor rolstoelen iets slechter bereikbaar sommige punten. En moeten douchen in bad is voor ouderen niet geheel ongevaarlijk.
Op vakantie geweest met partner 21-9-2020

Fantastisch familiehotel

We hebben een heerlijk zonnig weekend gehad met onze vrienden. Heerlijk gegeten zowel diner als ontbijt. Mooie omgeving en leuke steden. Het is een fantastisch familiehotel,mijn grootouders kwamen hier al in de jaren 60 vd vorige eeuw ook met vrienden.
Op vakantie geweest met partner 20-9-2020

Aanrader

Prachtige locatie, fijne ontvangst, kamer netjes maar sober, vloerbedekking op de vloer vind ik persoonlijk niet hygiënisch . Lag veel stof onder het bed. Bedden lagen heerlijk. Diner was voortreffelijk! Het ontbijt was goed verzorgd. Ik kom hier zeker nog een keer terug.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 19-9-2020

Mooi Verrassend plekje in de bossen

Ik was blij verrast met dit hotel , kamer prima , had een balkon op de achterkant Heerlijk bed , en een zitje +bureau. TV met groot scherm . Douche straal heerlijk . Had avondeten erbij , heerlijk gegeten Zwembad met sauna en soort van zonnebank door te reserveren bijna geheel voor mezelf . Mooie aangelegde tuin , kun je ff rondlopen Auto op eigen terrein bijna voor de deur In hotel veel plekjes om te zitten , ook buiten Minder ; Ontbijt erg basis( daarom geen 10 voor het eten) , jammer , wel lekkere koffie Geen airco / geen horren Fietsen buiten
Op vakantie geweest met partner 16-9-2020

Mooi hotel, heerlijk ontbijt

Kamers goed, bedden prima. Prijs kwaliteit goed. Pluspunt; prima fietsenstalling en mooie fietsroutes gratis te verkrijgen. Mooie omgeving om fietsen of wandelen en vlak bij Veluwemeer.
Op vakantie geweest met partner 15-9-2020

Goed Hotel

Simpele, maar schone kamers. Vriendelijk personeel en gezellige eetzaal. Goede ligging tov. diverse plaatsen en mooie fietsroute,s. Prijs/kwaliteit uitstekend. zou er zeker nog teruggaan.
Op vakantie geweest met partner 12-9-2020

Geweest

Weer terug, Een toplocatie voor fietsen en wandelen . Zeer vuile kamers ,gelijk gemeld ....andere dag nogmaals. We kregen als antwoord sorry maar er werd niks mee gedaan ! Bij uitschenken weer gemeld en weer alleen sorry .....zo raar ! Eens maar nooit meer !
Op vakantie geweest met partner 11-9-2020

Prima

Kamers schoon en prima bedden.
Op vakantie geweest met partner 11-9-2020

Fantastisch

Een fijn hotel met lieve, gastvrije en zorgvuldige medewerkers. De omgeving is daar heel mooi. De kamers zijn prima, geen luxe maar gewoon goed en voldoende. De badkamer is niet meer van deze tijd, douchen in een bad kan niet meer en zeker niet met zoveel ouderen. Er miste ook een douchewand waardoor alles kletsnat werd. Het eten was heel goed alleen als bijgerecht waren wij uitgekeken op de patat. De problemen die wij met de fietsen hadden zijn op een zeer correcte manier opgelost. Het enige minpuntje wat wij hadden was dat wij de bar niet zo's gezellige uitstraling vonden hebben. Kortom: TOP locatie voor een hele goede prijs en zeker voor herhaling vatbaar !!!
Op vakantie geweest met partner 11-9-2020

Middelmoot hotel, is niet wat het lijkt.

Het hotel zegt dat het 4 sterren is. Bij aankomst kregen we de sleutel en liep er iemand mee naar de kamer. Op de eerste verdieping in de vleugel. Geen lift aanwezig. Kamer was donker, muffig. Bad, maar douchen moest in het bad. Geen douche gordijn of scherm, dus na het douchen erg glad op de vloer, alles werd nat. Erg gevaarlijk! Geen extra kussen of dekens aanwezige na vragen kregen we dit pas de volgende dag nadat we het nog een keer hadden gevraagd. Maar 1 extra haakje voor je handdoeken aanwezig. Handdoeken waren dun en oud. Bedden sliepen prima. Weinig mogelijkheden voor je jas etc, Geen koffie en thee faciliteiten aanwezig. Het eten bij het ontbijt was prima, wel eentonig, elke dag hetzelfde. Diner, 3 gangen was prima, smaakte goed. Bediening in het restaurant was heel goed.Schoonmaak mag beter, gebruikte tandenstokers en cocktail prikkers in de vensterbank in het restaurant,Vieze bekleding van de stoelen. Smoezelig geheel.
Op vakantie geweest met partner 11-9-2020

Fantastisch

Zeer mooi en gezellig Hotel. Met een groep vrienden geweest. Zeer vriendelijke en gastvrije ontvangst. Uitstekende verzorging door zowel de bediening alsmede de verrassende maaltijden van de kok. Voor herhaling vatbaar. als geheel een uitstekende verzorging. Hartelijk dank ook namens mijn mede reisgenoten.
Op vakantie geweest met partner 8-9-2020

Villa Vennendal Terug in de tijd met comfort

De Villa Vennendal biedt gastvrijheid met een hoofdletter. Iedereen staat voor je klaar met een lach. Het eten is heerlijk en de keuze uit de wijnen voldoende. In de gezellige bar kan je vooraf een aperitief drinken. De romantische kamer biedt naast een open haard openslaande tuindeuren. De sauna en het zwembad zijn netjes en schoon. Wij hebben geweldig genoten. De omgeving is prachtig.
Op vakantie geweest met partner 6-9-2020

Alles bij elkaar een goed verblijf

De geboekte lodge viel wat tegen, het rook er muf, voelde klammig en was behoorlijk stoffig. De bedden lagen prima. Het hotel en de lodges liggen in een prachtige omgeving. Een goede startplek voor een mooie fietstocht. De bediening was vriendelijk en behulpzaam. Het ontbijt bood voldoende keuze. Avondeten en wijnen waren heerlijk.
Op vakantie geweest met partner 6-9-2020

Super verblijf op de Veluwe.

Vriendelijke ontvangst. Duidelijke coronaregels en na leving. Super lekker en verrassend gegeten 3 gangen van de kok. Mooie schone kamers. Maar in toekomst gewoon direct bij Villa Vennnendal boeken i.p.v. voordeeluitjes dan zit er gratis 1 fietshuur bij ! Helaas nu niet . Voor 3 personen 90€ helaas serieus geld . Verder top verblijf Voor herhaling vatbaar.
Op vakantie geweest met partner 3-9-2020

Uitgebreid ontbijt, en het diner is een verrassing

Erg sfeervol hotel in een prachtige omgeving, vriendelijk personeel.
Op vakantie geweest met partner 2-9-2020

We hebben weer heerlijke dagen gehad.

In 1018 zijn we ook in het hotel geweest, ook met diner. We hadden toen een fantastische kaasplank, we mochten deze op het terras nuttigen. O.a daarom kwamen we nu terug. We waren er 3 nachten met half pension. De eerste avond vroegen we dus weer om die fantastische kaasplank. Dat kon niet. Maar ze houden hun best doen. We hebben er nooit meer iets van teruggehoord. Best jammer. Verder was er een ochtend dat er niet voldoende toiletpapier was, er lag geen extra rolletje. Een van ons moest toen in de andere toiletten een rol bijhalen. Dit kan niet, vinden we!
Op vakantie geweest met partner 26-8-2020

Fantastisch

Ik heb met leden van mijn gezin mijn verjaardag gevierd in dit sfeervol hotel. Ik werd heel sympathiek geholpen bij de verschillende aanpassingen die nodig waren vanwege de Corona crises en de behoeften van jonge ouders. De Charme kamers waren heel comfortabel en alles was fris en schoon. Toen wij er waren was het weer, gelukkig, wat afgekoeld want anders was airco beslist geen luxe geweest. Ik, als oudere gast, had wat moeite met de hoge instap van het bad. Wij hadden een mooi zaaltje tot onze beschikking voor onze maaltijden. Dit hebben wij zeer gewaardeerd. De avond maal was voortreffelijk, hulde aan de kok. Het ontbijt was goed, lekker vers brood en gesorteerd beleg. Wij maakten graag gebruik van het terras waar het goed vertoeven was. De bediening was inderdaad wat traag. Enkele leden van het gezin maakten, op afspraak, gebruik van het zwembad. Conclusie een heerlijk hotel voor een verblijf in een mooi omgeving. Een aanrader.
Op vakantie geweest met partner 26-8-2020

Mooi en relaxed hotel

Mooi en relaxed hotel op een mooi stukje nederland. De kamers waren netjes en schoon. Helaas 2 enkele bedden en niet 1 dubbel. Het eten was niet heel goed. Soep uit een pakje, Ossenhaas met rare kruidencombi. Wel te eten maar niet kwalitatief. Het zwembad is klein, erg tropisch maar wel lekker voor een dip. Een uurtje in het zwembad is genoeg. De sfeer en de service was heel goed. Vriendelijk personeel en erg netjes.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 26-8-2020

Super uitje een echte aanrader

vriendelijk en zeer betrokken personeel. Leuke locatie. Een echte aanrader. Zeer goed en gevarieerd diner. Ontbijt was ook zeer goed. In een woord een aanrader
Op vakantie geweest met partner 25-8-2020

Het was weer heel fijn.

We hebben een paar heerlijke dagen gehad. zorgzaam personeel. Hulde aan de kok. We verbleven in een lodge, wat erg leuk is. Jammer dat er geen douche is, de instap in het bad wordt voor ons wat moeilijk. En een koekkastje zou prettig zijn. We komen terug.
Op vakantie geweest met partner 22-8-2020

Wij hadden er meer van verwacht.

De locatie van de villa is fantastisch, inrichting sfeervol , het eten overheerlijk. De bediening op het terras was in 1 woord waardeloos, we hebben ruim 3 kwartier op ons drankje moeten wachten. Tafels werden niet afgeruimd en dag 2 werd er maar 1 drankje gebracht, toen het 2e drankje kwam, was de rand van het glas helemaal vies. Ook mensen om ons heen waren aan het klagen dat het zo lang duurde. De badkamer was erg klein, de douchecabine erg krap. Op onze kamer deed de tv en de fohn het niet. Er werd ons toen aangeboden om te verhuizen naar een romantische kamer, dat was wel netjes. Maar 4 sterren is het zeker niet waard. Of ik nog eens bij jullie zou boeken? Denk het niet!
Op vakantie geweest met partner 17-8-2020

Aanbiedingen

Sitemap | © Villa Vennendal | Design & realisatie TenZer

Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.