Gastbeoordelingen

Villa Vennendal scoort gemiddeld een 8.2 uit 2227 beoordelingen.
Ligging 8.8
Service 8.5
Prijs / kwaliteit 8.0
Eten 8.2
Kamers 7.4
Zwembad 7.5
Hygiëne 8.2

We zijn verwend in Vennendal.

Het is een oud hotel met goed gemoderniseerde ietwat kleine kamers. Prima bed, goede tv en goede badkamer. Alles heerlijk fris en gezellig ingericht. Van receptie, restaurant tot schoonmaak- allemaal uiterst vriendelijk en correct personeel. Heerlijk ontbijt en prima driegangenmenu. Dit alles voor een leuke arrangementsprijs waardoor we graag een volgend keer weer terug zullen komen. De bossen waarde zo inloopt het bezoekerscentrum van de Veluwe en het gezellige dorp met station allemaal om de hoek.
Op vakantie geweest met partner 12-11-2019

Heerlijk.

Een heerlijk hotel in een prachtige omgeving. Een prima keuken en gastvrij personeel. De kamer die wij hadden was wat aan de krappe kant met een kleine badkamer. Helaas geen thermostaat kraan. We hebben verder heerlijk genoten vooral van de gelegenheid om met Ko de boswachter een heerlijke tocht in het bos te maken.
Op vakantie geweest met partner 7-11-2019

Niet voor herhaling vatbaar

Beetje gedateerd. Douche met douchegordijn, niet van deze tijd. erg krap. Hele kleine tv met slecht beeld. Eten was redelijk.
Op vakantie geweest met partner 1-11-2019

Een tweede thuis.

Tot nu toe logeerde ik er ongeveer vijf keer. Telkens voelde ik dat ik welkom ben. Het personeel is geweldig. De sfeer is ontspannen. Ik slaap er goed. En dat is veelzeggend. En ik houd van het, oude, gebouw met die vele doorkijkjes. Ik beveel dit hotel van harte aan!
Op vakantie geweest met partner 30-10-2019

Prima prijs-kwaliteit . Prachtige ligging

We zijn drie nachten in Villa Dennendal geweest. Wij hebben genoten van een arrangement. De prijs- kwaliteitsverhouding was prima. De accommodatie was prima, het ontbijt voldoende en de drie gangen diners waren smakelijk. De kamers zijn eenvoudig en goede bedden. De sauna was niet erg warm; wellicht een tip deze bij voldoende bezetting op tijd aan te zetten. Een aandachtspunt vonden wij de slechte bediening in de bar. Een goede barman/vrouw zal de bar zeker gezelliger maken en jullie omzet vergroten!
Op vakantie geweest met partner 28-10-2019

Prima verblijf!

Sfeervol en heerlijk eten
Op vakantie geweest met partner 28-10-2019

Mooie locatie slechte prijs / kwaliteit

Ik was met kinderen 2 nachten in herfstvakantie. Leuk hotel mooie locatie. Aardige bediening. Hotel-hond Pip is lief!! Kamers wel erg gedateerd - zeer eenvoudig ontbijt en diner - en betalen voor karaf water vind ik ongekend slecht
Op vakantie geweest met oudere kinderen 26-10-2019

Goed maar oudbollig

Prima service, goed eten. Hotel heeft een aparte sfeer door de niet samenhangende iets oudbollig ingericht . Alles is aan elkaar gebouwd, waardoor je via diverse gangetjes kunt lopen, waardoor je het idee hebt door een doolhof te lopen. Badkamer zou een opknapbeurt mogen gebruiken. Maar alles was wel zeer schoon.
Op vakantie geweest met partner 24-10-2019

Fantastisch hotel, zoals hotels moeten zijn

Heerlijk genieten van een ontspannen sfeer en mooie ambiance
Op vakantie geweest met partner 23-10-2019

Fantastisch is voor herhaling vatbaar

ik ben er voor de 4e keer rustige bosrijke omgeving ,vriendelijk personeel het voelt als mijn 2e huis
Op vakantie geweest met partner 22-10-2019

Fantastisch

Heel goed goede ligging fijne kamers.
Op vakantie geweest met partner 20-10-2019

Voor herhaling vatbaar.

Mooi en schone kamer . maar het bad is glad daar kan een antislip mat in . Voor de rest prima.
Op vakantie geweest met partner 11-10-2019

Matig

We zijn een midweek geweest, douche zit lichte schimmel in de voegen er is geen planchet om iets op te zetten bij binnenkomst loop je bijna tegen het bed,maar het eten is prima
Op vakantie geweest met partner 9-10-2019

Zeer goed.

Het is een gezellig hotel en de bediening is vriendelijk en behulpzaam.
Op vakantie geweest met partner 8-10-2019

Het was voor alle 8 personen geweldig en heerlijk.

Ik (Cor) met vrouw en 6 vriendinnen, hebben 3 geweldige dagen gehad en wij waren allemaal voor 100 % tevreden. Er was slecgt weer opgegeven maar dat waren in die 3 dagen een paae druppel. Verder ETEN heerlijk, Personeel vriendelijk , Kamer en slapen goed en Zwemwater lekker warm, dit moet alleen wat meer schoongemaakt worden vonden de dames, dit alleen voor advies. Personen van 76 tot 86 jaar, in de auto terug, werd er gezongen ( Zullen we het weer een keertje overdoen ). Met vriendelijke groet" De Gezellige Bridgers", Cor,Griet,Bep,Gerda,Aal,Nel, Aaf en Tinie
Op vakantie geweest met partner 3-10-2019

We komen zeker nog terug...

1,5 jaar geleden hoogzwanger een lang weekend in Villa Vennendal doorgebracht en toen al zeer tevreden en zeker van plan om terug te komen. Nu, anderhalf jaar verder, en vergezeld van een dochtertje, met hetzelfde gezelschap inderdaad teruggeweest. Villa Vennendal is een ontzettend mooi gelegen, kleinschalig, familiehotel. Het personeel is ontzettend vriendelijk en gastvrij en we werden door een aantal ook nog herkend. De diner's die we ons als zeer goed herinnerden, hebben niets aan kwaliteit afgedaan en waren dit keer weer zeer lekker. Ook het ontbijtbuffet hier is erg goed en vrij uitgebreid.
Op vakantie geweest met partner 2-10-2019

Toppie

Aangenaam en gezellig, de slaapkamer (gelijkvloers)was ruim en men had een terrasje. Dicht bij fietsknooppunt, ideaal om de voorgestelde fietstochtjes te starten. Voor het ontbijt en het diner een dikke duim . Personeel vriendelijk en gedienstig. Ligt in de mooie natuur. Echt een adresje om te onthouden en zeker terug te gaan om te relaxen. 1 minpuntje in de badkamer, geen handdoek staaf, waar men de kleine en grote badhanddoeken te drogen kan hangen + een voetmatje.
Op vakantie geweest met partner 2-10-2019

Voor herhaling vatbaar.

Plezierig, ligt heel mooi.
Op vakantie geweest met partner 28-9-2019

Heerlijk twee daagjes weg!

Gezellig hotel met zeer vriendelijk personeel. De bedden zijn uitstekend. Voor herhaling vatbaar. Dit keer geen gebruik gemaakt van zwembad.
Op vakantie geweest met partner 26-9-2019

Prima

prima hotel eten was goed de kamer was op zich goed alleen het bed is aan vernieuwing toe als ook de douchekop verder hebben we met plezier verbleven en voor herhaling vatbaar
Op vakantie geweest met partner 26-9-2019

Dit doen we dus nooit meer.

Het zijn hoofdzakelijk oude mensen die hier verblijven. Je moet ontzettend veel van sla houden en van vergane glorie. De eerste kamer die we kregen was ronduit smerig. De tweede was schoon alleen ontbreekt het aan van alles. Geen plancet op de badkamer waar je je spulletjes op kwijt kunt, geen handdoekrek, alleen een zielig tiger haakje maar er zitten geen lussen aan de handdoeken. Geen nachtkastje maar een plankje. En dan 4,95 euro durven rekenen voor een flesje Amstel radler. Ik vraag me af hoe ze aan die 4 sterren komen. Het enige goede: het personeel is vriendelijk.
Op vakantie geweest met partner 26-9-2019

Fantastisch!

Het verblijf was zeer aangenaam. Mooie ligging en nette en gezellige kamer. Het eten was héél lekker. Het personeel was héél vriendelijk. Wij komen terug.
Op vakantie geweest met partner 25-9-2019

Helemaal top!

Zoals iedere keer weer geweldig en wat een hartelijk ontvangst ook weer! Alles klopte weer, kamer uitstekend, eten uitstekend, personeel ontzettend aardig. Ook meteen weer voor de kerst geboekt!! Dat gaat ook weer fantastisch worden zoals ieder jaar. Aan de inzet van de mensen van Villa Vennendal ligt het niet!! Bedankt weer voor een heerlijk weekend!!
Op vakantie geweest met partner 23-9-2019

Een super verblijf voor herhaling vatbaar.👍

Wij hadden een 5 daags half pension arrangement. Het was super, het hotel qua ligging en accommodatie. Zowel het ontbijt en diner was perfect in orde. Het personeel was vriendelijk, attent en behulpzaam. In overleg werd er met persoonlijke wensen rekening gehouden. De overdracht van persoonlijke wensen door het personeel was echt super. Je hoefde verder niets meer uit te leggen.😍👍
Op vakantie geweest met partner 22-9-2019

Op en top genieten!

Prachtige locatie, midden in de mooie natuur. Zeer vriendelijk personeel en gezellige inrichting. Een heerlijk hotel met Engels country house gevoel!
Op vakantie geweest met partner 21-9-2019

Het was okee.

Een prettig verblijf voor de juiste prijs. Gezellig, rustig, goed eten en slapen. Schoon. Fijne bedie ning en vriendelijke mensen. Soms wel lang wachten op de maaltijd in de eetzaal.
Op vakantie geweest met partner 20-9-2019

Genoten van het totale plaatje van villa vennendal

Het hotel ligt mooi gelegen in de bossen bij Nunspeet Het heeft een warme huiselijke uitstraling het personeel is bijzonder gastvrij en servicegericht ook ontvangst is heel hartelijk de kamers zijn ook netjes en prima in orde We hadden een arrangement En zowel het ontbijt als het diner zijn prima in orde. Met name Lisa heeft ons zeer prettig bediend en was bijzonder goed in het maken van een heerlijke, echte Irish wiskey zoals die hoort te zijn!
Op vakantie geweest met partner 19-9-2019

Erg goed

Wij komen al jaren in Nunspeet , 2 x per jaar. In Mei op een andere locatie in Nunspeet en in September, weer in Villa Vennendal, dat bevalt ons altijd goed. Zeer vriendelijke service, mooie kamers, prachtige ligging, mooi groot terras, een heel sfeervol Hotel !!
Op vakantie geweest met partner 16-9-2019

Logeren in deze Villa is een geschenk

Nunspeet en haar omgeving stelt je instaat rust en ontspanning te combineren. De authentieke sfeer van de Villa, prachtige ligging en ruim aanwezige faciliteiten zijn zeker een bezoek waard maar er is meer: de verzorging is uitstekend, al bij de aankomst voel je de gastvrijheid en een fietstocht door de omgeving is "de kers op de taart". Kortom ieder die nog niet van deze accommodatie heeft genoten kan aangeraden worden daar spoedig toe over te gaan
Op vakantie geweest met partner 16-9-2019

Mooie ligging hotel in natuur, maar wel druk

Hotel ligt op mooie plek, ook fijn dichtbij station. Kamer eenvoudig, goede afstemming van kleur en accenten, rustig, goede bedden. Sanitair voldoende. Eten prima, maar veel te druk, jammer dat groepen niet in aparte ruimtes zaten en daardoor veel lawaai en rondrennend personeel vlak langs je tafel. Overdag iets nuttigen was niet echt georganiseerd, het leek het werk vh personeel meer te storen. Restaurant overdag niet beschikbaar om even lekker krantje te lezen. Tip aan hotel: meer up to date tijdschriften en boeken; wandel en fietsroutes prima!
Op vakantie geweest met partner 15-9-2019

Gaan we nog wel een keer heen :+)

De gemiddelde leeftijd van de gasten is wat hoger, maar er heerst een enorm ontspannen sfeer in het restaurant (goed ontbijt, en diner)en in het hotel.2 nachten geweest, echt van genoten. Mooie plek ook, je fietst zo de Veluwe op.
Op vakantie geweest met partner 15-9-2019

Het was voor ons allen een geweldige ervaring !

Dat ze in een hotel komen met een zeer sfeervolle ambiance en met bijzonder behulpzaam en vooral zeer vriendelijk personeel.
Op vakantie geweest met partner 14-9-2019

Ideaal voor mensen die de rust willen opzoeken.

Heerlijke overnachting gehad in een familie lodge. In het hotel was het erg rustig, dat vonden wij wel een beetje jammer. Goede service: bij aankomst kregen wij te horen dat we een gratis upgrade van kamer kregen en dat bij slecht weer de vooraf gereserveerde fietsen van de rekening gehaald werden (als wij toch van het fietsen wilden afzien)
Op vakantie geweest met partner 9-9-2019

Gehorig en komen hier niet weer .

Speciale gelegenheid 35 jaar getrouwd.Iets anders dan anders dit hotel gekozen ,samen met onze kinderen en schoonkinderen hier overnacht.Lokatie mooi personeel vriendelijk.Hotelkamer niet echt speciaal.Enorm gehorig nog echt nooit zo erg mee gemaakt je kunt alles van de buren horen.Boven en naast. Weinig slaap gehad. Dit ook bij receptie aangegeven over gehorigheid zij hadden dit probleem niet eerder gehoord. Erg vreemd we hadden vier kamers niet bij elkaar en hadden allemaal het zelfde probleem.Dochter kon letterlijk horen dat de bovenburen s nachts het erg gezellig hadden in bed!!Onze badkamer was niet schoon zat vuil recht tegenover toilet wat daar echt niet hoorde te zitten en water liep aan buitenkant bad naar buiten. Echt spijtig dit had een speciale overnachting moeten worden voor ons gezin.Al veel hotels overnacht maar dit niet eerder gehad. Ontbijt uitstekend maar wij gaan hier niet weer naar toe.
Op vakantie geweest met oudere kinderen 8-9-2019

Fantastisch

Hele fijne bediening gezellige sfeer
Op vakantie geweest met partner 4-9-2019

Voor herhaling vatbaar.

Geweldige keuken. Heeeel vriendelijk personeel. Mooie kamers. Wat moet ik nog meer zeggen, In een woord geweldig!!!!
Op vakantie geweest met partner 3-9-2019

Tot ziend daar

De kamer was zoals was aangegeven, goed
Op vakantie geweest met partner 3-9-2019

Fantastisch!!

Prachtige omgeving, en je kunt er heerlijk eten. Dus je hoeft niets buiten de deur te zoeken. Mooie fietsroutes, en verhuren er supergoede fietsen. De vriendelijkheid van het personeel is top.
Op vakantie geweest met partner 1-9-2019

Het verblijf was meer dan fantastisch.

Ik ben zelden in een hotel geweest waar ik me ZO heb thuis gevoeld. Alles was meer dan goed. De hele ambiance was geweldig en ik heb diep respect voor de organisatie achter het verblijf in Vennendal
Op vakantie geweest met partner 1-9-2019

Fijn voor herhaling vatbaar

Gewoon gezellig niets moet alles kan!
Op vakantie geweest met partner 1-9-2019

Voor herhaling vatbaar

Fietsweekend met familie.
Op vakantie geweest met partner 27-8-2019

Het was fantastisch.

We werden goed ontvangen, de kamers waren schoon,eten was goed,het personeel,was zeer vriendelijk.
Op vakantie geweest met partner 26-8-2019

Voor herheling vatbaar.

Het was voor onze de eerste keer en we hebben hiervan genoten, ontzettend fijn hotel en je voelde je welkom en het personeel was heel vriendelijk.
Op vakantie geweest met partner 25-8-2019

Het was heerlijk even er tussen uit.

het hotel ligt op een top locatie heel centraal voor het openbaar vervoer. het winkelcentrum vlak bij. fietsen te huur.bij het hotel. prima geregeld
Op vakantie geweest met partner 24-8-2019

Fantastisch hotel, prachtig gelegen en heel schoon

We hebben ontzettend genoten, en we voelden ons heel welkom! Bedankt voor jullie gastvrijheid!
Op vakantie geweest met partner 22-8-2019

Ontspannend

10 minuten lopen vanaf station Nunspeet, je komt er tot rust vanwege de mooie Veluwe. Het ontbijt en diner was heerlijk en als je van zwemmen houd kun je relaxen in het zwembad. Lopend kun je Nunspeet ontdekken. Wij hebben ervan genoten.
Op vakantie geweest met oudere kinderen 21-8-2019

Zalig genieten in een heel ontspannen sfeer

Net terug van een zalig weekendje in Villa Vennendal. Het is een rustig en sfeervol hotel. Ok, het heeft inderdaad een heel rustieke uitstraling maar dat is nu net het grote pluspunt in vergelijking met sommige moderne en kille hotels. Het personeel is enorm vriendelijk. Ook een pluim voor de keuken. Ik moet een medisch dieet volgen en de kok heeft samen met mij het menu volledig doorgenomen en aangepast aan mijn dieet. We hebben heerlijk gegeten en de sancerre wijn was fantastisch lekker 😉 Dit hotel is een aanrader voor wie echt wil genieten !
Op vakantie geweest met partner 21-8-2019

Topverblijf!

Heel vriendelijk en attent personeel, lekker diner en ontbijt en mooie ligging. Kamers prima. Arrangement is een aanrader!
Op vakantie geweest met partner 20-8-2019

Verblijf was PRIMA.

Prima hotel. Goed verzorgd van ontbijt tot diner. hadden kamer met terras. Stoelen op terras mogen iets comfortabeler. Tevens was opbergruimte in badkamer zeer summier.
Op vakantie geweest met partner 20-8-2019

Voor nog eens een weekend te komen

Dat het personeel zeer gedienstig en vriendelijk was
Op vakantie geweest met partner 19-8-2019

Aanbiedingen

Sitemap | © Villa Vennendal | Design & realisatie TenZer

Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.