Gastbeoordelingen

Villa Vennendal scoort gemiddeld een 8.2 uit 2111 beoordelingen.
Ligging 8.9
Service 8.6
Prijs / kwaliteit 8.1
Eten 8.2
Kamers 7.5
Zwembad 7.5
Hygiëne 8.3

Goed en netjes

Goed ontvangst, bediening, eten, sfeer. Echter op badkamer geen geen haakjes of stang om badlinnen te drogen, zeer slechte afzuiging , gevolg na douche beurt raam/deur openen om vochtige lucht te verwijderen. Zwembad, vergaande glorie.
Op vakantie geweest met partner 11-3-2019

Fantastisch

Een heerlijk verblijf. Zeer dicht bij het centrum. De ontvangst was zeer hartelijk. De kamer netjes, wel wat verouderd. Het diner was echt zeer goed, net zoals het ontbijt. De bediening was echt héél erg hartelijk. Niets op aan te merken.
Op vakantie geweest met partner 11-3-2019

Nooit meer, schandalig!

Je moet geen comfort verwachten als je hier naar toe gaat. Prijs/kwaliteitsverhouding is echt belachelijk. Er is geen koffiezetapparaat, geen minibar, extreem kleine tv, extreem gehorig, kamers zijn vergane glorie, douches zijn nog met een douchegordijn.. De lift is bespottelijk, je past er nauwelijks in en krijgt er claustrofobie van. Ontbijt is middelmatig, fruit is gewoon uit een blik en geen verse sap, de eieren waren niet te eten. Krijg je ook nog een blaadje mee dat je niet eten/drinken mag consumeren op de kamer..Ik weet het niet hoor maar als je op hotel gaat verwacht je wel comfort en geen gevangenis gevoel. Dit nooit meer! Enige positieve is de omgeving. Personeel is ook echt niet geïnteresseerd in het geven van een warm welkom gevoel of informatie. Ze moeten er maar zelf een keer gaan slapen, weten ze ook is hoe het is voor de gasten.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 10-3-2019

Voor herhaling vatbaar

Fantastisch hotel met vriendelijk personeel en een prima keuken, koffie en vooral cappucino kan beter.Badkamer wat aan de kleine kant. We gaan zeker nog eens terug maar dan in de zomer.
Op vakantie geweest met partner 7-3-2019

Uitstekend verblijf in een prachtige omgeving

Prachtig gelegen hotel met liefst 5 ha. grond. Zeer gastvrij, van receptie, bedienend personeel tot de huishoudelijke dienst. Prima ontbijt en diner. Goede kamer en bedden ! Wel erg dicht bij het N.S.Station. Gelukkig hadden wij een kamer gevraagd, zo ver mogelijk van het spoor !
Op vakantie geweest met partner 5-3-2019

Romantisch en sfeervol hotel

Gezellig sfeervol hotel. Kamers goed maar oud en klein. Krappe badkamer zonder ventilatie. Alles wel schoon en netjes. Het zeer goede eten in het restaurant maakt veel goed en daar hebben we dan ook erg van genoten. We waren er voor de tweede keer nu. Centrum Nunspeet is wel leuk, zeker op donderdagochtend, dan is er een grote gezellige markt.
Op vakantie geweest met partner 1-3-2019

Genoten van schone kamer en gezellige zitjes

Prima ontvangst en genoten van heerlijk eten
Op vakantie geweest met partner 1-3-2019

Goed eten , kamer ok, het is te warm

Goed Hotel met vriendelijk personeel,ontbijt uitgebreid en diner was smakelijk. Kamers ,de gerenoveerde zijn ruim en bedden goed , leuk zwembad. In het hotel eetgedeelte en de bar is het benauwd en te warm waarschijnlijk voor de oudere gasten. In de Bar is geen personeel,moesten de drankjes bestellen in de keuken.
Op vakantie geweest met partner 28-2-2019

Hotel redelijk, service minder

Leuk gelegen hotel. Met klein zwembad en sauna. Kamer was ook met verwarming voluit niet goed warm te krijgen in januari. Wij moesten onverhoopt 's nachts vertrekken vanwege ziekenhuisopname familielid. Het vooraf bij de overnachting betaalde ontbijt dus niet genuttigd. Kregen nog wel een rekening nagestuurd voor paar genuttigde drankjes. Niet erg coulant gebaar.
Op vakantie geweest met oudere kinderen 25-2-2019

Gezellig hotel waar je waar krijgt voor je geld!!

Fijn hotel , gastvrij en gezellige ambiance. Goed eten en waar voor je geld. Kamers schoon met kleine badkamer. Daar moet je je niet teveel van voorstellen. Maar de rest maakt heel veel goed. Ik kan het van harte aanbevelen!!
Op vakantie geweest met partner 21-2-2019

Niet nog een keer

Dit weekend was het in de bar en het restaurant veel te warm. Op vrijdag rond 17.00 slechte bezetting van de bar. Mensen zaten ruim 20 minuten te wachten voordat ze iets konden bestellen. Wordt niet altijd adequaat gereageerd op een melding.
Op vakantie geweest met partner 19-2-2019

Gastvrijheid ver onder de maat!

receptiepersoneel ongeinterresseerd. Stonden 5 min. voor de balie terwijl ze gewoon doorgingen met elkaar en werkzaamheden. Pas na de opmerking of we onzichtbaar waren werden we geholpen. In de bar was geen personeel te vinden, moesten zelf op zoek. Wegens ziekte 1 dag eerder weg, maar bij afrekening geen enkele vorm van empathie. Op de vraag of ook de laatste dag in rekening werd gebracht volgde een eenvoudig "ja".
Op vakantie geweest met partner 19-2-2019

Nooit meer

Het hotel is vooral favoriet bij ouderen. De temperatuur is hierop ingesteld. Hier is niet aan te ontsnappen en vreselijk. Bar sluit vroeg omdat het erg gehorig is. Kamers dito en dicht bij het spoor. Personeel vriendelijk. Eenmalig bezoek
Op vakantie geweest met partner 14-2-2019

Fantastisch

Het was heerlijk in villa Vennendal! Lekker eten, heerlijke wijntjes, goede bedden, lekker sfeertje, mooie omgeving, verassend veel winkels en een mooie theatervoorstelling gezien! voor herhaling vatbaar.
Op vakantie geweest met partner 13-2-2019

Slechte bedden

De kamer was klein. Stoel kapot, vloerbedekking gescheurd en zeer slechte bedden. Extra dekens zijn ook niet aanwezig.
Op vakantie geweest met partner 11-2-2019

Een prachtig sfeervol hotel, een aanrader!

Ik had een "Valentijn in de villa" geboekt en dit kan ik iedereen aanraden! want Villa Vennendal is een prachtig sfeervol hotel met zeer vriendelijk personeel en heerlijk eten. Het ligt in een prachtige omgeving en voor mensen zonder auto, vlak bij het station. De "wijnbar"is erg gezellig, waar je ook een kopje koffie kunt drinken of een boek kunt lezen bij de open haard. Er is een bibliotheek waar je boeken kunt lenen en wandel en fietsroutes kunt vinden. Van het zwembad en de sauna hebben we geen gebruik gemaakt maar het zag er allemaal verzorgt uit. Kortom een echte aanrader!
Op vakantie geweest met partner 11-2-2019

Lodge accomodatie top. Restaurant kan beter....

Verbleven in een lodge. Was erg leuk en goed verzorgd. Restaurant minder. Maaltijden beetje fantasieloos en voor kannetje water moest worden betaald, ondanks bestelling van dure wijnen van ons. Buffet bij ontbijt te weinig personeel. Moest 2x iemand zoeken om wat bij te vullen.
Op vakantie geweest met partner 5-2-2019

Geweldig

Prima hotel, vriendelijk en behulpzaam personeel
Op vakantie geweest met partner 4-2-2019

Gemiddeld hotel, leuk voor 1 nachtje

Kamer was prima en schoon bed en kussen goed. Badkamer groot genoeg. Veel mogelijkheden voor een gezellig zitje in de hal en bar. Dichtbij het bos en goed bereikbaar, ook met trein. · Kamer was zéér gehorig, zeker als boven- of naaste buren naar wc gingen of douchten. Moeilijk douchen zonder scherm zodat badkamer erg nat werd. Personeel erg zakelijk, niet heel gastvrij. In restaurant alles strak georganiseerd, iedere keer nieuw bonnetje bij nieuwe bestelling (papierverspilling, waarom niet 1 bon aan einde diner). Bij receptie geen info over wandelingen maar moesten in boek in bibliotheek gaan kijken. Vis (dorade) van dagmenu en specialiteit vd dag was al op........
Op vakantie geweest met partner 4-2-2019

We komen hier zeker terug.

prachtige ligging. centraal maar rustig. Verrassende inrichting. Heerlijk ontbijtbuffet.
Op vakantie geweest met partner 4-2-2019

Precies zoals we verwacht hadden, heerlijk!

Wij hadden wat te vieren en dachten dat Hotel Vennendal zeker een geschikte locatie zou zijn voor een verblijf van twee nachten.
Op vakantie geweest met partner 3-2-2019

Dit hotel is z'n sterren waard.

Met 7 (schoon-) zussen een uitje. Op advies van de receptioniste slapen we in twee lodges. Helemaal goed. Genoeg ruimte om met z'n zevenen in één lodge een gezellige avond te hebben. Na een heerlijk diner in het restaurant gedeelte. Goed ontbijt de volgende ochtend. Een mooi oud, sfeervol hotel met zeer vriendelijk personeel. Je voelt je als gast erg welkom. Op dit moment worden er kamers opgeknapt. Daar hebben we geen last van gehad. Verblijf voor herhaling vatbaar.
Op vakantie geweest met partner 2-2-2019

Nooit meer

Bij ontvangst werd ons direct verteld dat wij het fantastisch zouden hebben. Ik heb daar op gereageerd dat wij dat na twee dagen wel zouden laten weten. Het hotel heeft een mooie ligging zo in de bossen, vlak bij de golfbaan en Nunspeet. Met alle sneeuw had het een idelisch gezicht. Binnen mag er wel eens een upgrade plaats vinden om aan de vier sterren te kunnen voldoen. Een lift uit 1975 is wel eens aan vervanging toe, zeer krap om met een koffer twee personen en op krukken in plaats te kunnen nemen. De kamer was sober ingericht, geen verwarming in de badkamer, verlichting minimaal, tv klein en zeer beperkt in kanaal keuze, en als je een kanaal hebt dan ook sneeuw. Dit is niet meer van deze tijd waar er tv-kanalen via internet worden aangeboden. Dan naar bed, en koud!!! Geen extra dekens meer aanwezig! Deze waren inmiddels al uitgegeven aan gasten. Gelukkig stond er een elektrische radiator op de gang dus deze maar naar binnen gehaald
Op vakantie geweest met partner 29-1-2019

Een adres om terug te komen en on zeker aan te

Ons verblijf in hotel villa vennendal was geweldig. Niets anders dan lof, het hotel was een warm welkom, gezellige ruimtes, knusse kamer en het ontbijtbuffet als zowel het diner was vorstelijk. Het personeel was ook ontzettend aardig. Dus wat ons betreft een dikke 10.
Op vakantie geweest met partner 29-1-2019

Goed verzorgd

Het hotel is zeer gemakkelijk bereikbaar. De omgeving is prachtig (bossen) en Zwolle is dichtbij met musea, historische binnenstad. Het hotel heeft een fijn verwarmd zwembadje. Het personeel is bijzonder vriendelijk en gedienstig en doet er alles aan om het je naar de zin te maken. De bedden zijn prima. Het eten is zeer goed en smakelijk en men houdt goed rekening met dieetwensen. Het hotel is rustiek ingericht, gezellig, maar wel wat gedateerd. De tv is klein.
Op vakantie geweest met partner 25-1-2019

Hier kom ik zeker terug!

Prachtige omgeving, schone kamer
Op vakantie geweest met partner 23-1-2019

Ruimte voor verbeteringen.

Hotel is aan renoveren toe. Kamers zijn verouderd en zeer gehorig. Volgens de receptie wordt hieraan gewerkt. In de badkamer was geen verwarming. Personeel waren behulpzaam en vriendelijk. Het ontbijt was voldoend en het avondeten was goed.
Op vakantie geweest met partner 22-1-2019

We kunnen terugzien op een heel prettig verblijf.

Gastvrij onthaal en uiterst vriendelijke, geïnteresseerde medewerkers. Gezellig ingericht hotel met o.a. mooie huiskamer, waar het goed toeven is.
Op vakantie geweest met partner 21-1-2019

Voor herhaling vatbaar

dit is een leuk hotel midden in de natuur en op loopafstand van station en Nunspeet
Op vakantie geweest met partner 21-1-2019

Prachtige lokatie.....met een paar mitsen en maren

De ligging en entourage is super! Ontbijt en diner zijn eveneens prima. De romantische kamer met open haard is eveneens erg sfeervol. Maar...........deze is uiterst gehorig en daarbij zult u ook even moeten wennen aan het treinverkeer. De kamer beschikt over veel stroompunten(een unicum! ), maar het gemis aan handdoekhanger en de wat zwakke verlichting in de badkamer is dan weer jammer. Door een gemis aan gevoel/aandacht, haalt men er niet aan 4 sterren uit, wat zeker tot de mogelijkheden zou behoren. Voorbeeld: in het zwembad met leuke kleine sauna(geen buiten), zijn zeker 3 tl buizen defect. De superschone en heerlijk ruikende wc heeft 'gouden' deurkrukken, die dan weer veel speling hebben. Het personeel zou ook iets attenter en aandachtvoller mogen zijn, want bleken soms moeilijk te vinden en kwamen niet vanzelf. Absoluut een prachtige lokatie, met alle potentie, maar een absolute topper is het helaas voor mij daardoor niet.
Op vakantie geweest met partner 20-1-2019

Fantastisch

Heel leuk hotel, vriendelijke personeel, in de bar, het restaurant en achter de receptie. Hygiëne is OK, het eten is heel lekker, de kamers zijn mooi en schoon, ook de service is uitstekend. Toen het eten van het diner mij niet zo smaakte, kreeg ik zonder extra kosten een ander gerecht,
Op vakantie geweest met partner 16-1-2019

Geslaagd week end maar met wat min punten

dat de kamers in de dependance erg gehorig zijn.Onze kamer ligt naast de ijzeren trap dus je hoort iedereen die naar boven gaat. De mensen die een etage hoger zitten hoor je ook heel duideljk lopen
Op vakantie geweest met oudere kinderen 14-1-2019

Heerlijk eten en prima prijs kwaliteit verhouding!

Sfeervol authentiek hotel met heerlijk eten midden in bosrijke omgeving.
Op vakantie geweest met oudere kinderen 10-1-2019

Had niet zo gehoeven

Binnenkomst was goed en beloofde veel. Zwembad niet groot maar fijn. Sauna werd aangezet op mijn verzoek. Douchekop schoot eraf bij aanzetten kraan. Was gescheurd. En schaamhaar achter de wc pot. Minder fijn. Diner was heerlijk maar toen ik om een lepel vroeg bij mijn irish koffie met n suikerklontje hoorde ik het personeel achter mijn rug blazen. Dat dat dus helemaal niet zo hoorde en dat er al suiker inzat. Dat was jammer. Ik Brande gewoon mijn mond en wilde even roeren. Verder ziet alles er mooi uit. Moeten alleen een beetje realiseren dat klanten ook gewoon mensen zijn met wensen.
Op vakantie geweest met partner 10-1-2019

Twijfel

Goed maar met kanttekeningen! Wij komen hier al jaren dus kunnen vergelijken. DE logistiek was ver te zoeken. Niemand in de bar voor n drankje en lastig gevonden als je in de keuken daar naar vroeg. Heel lang op ons diner moeten wachten (personeel te kort?) en de rioja was op?? Eten ook minder dan andere jaren, misschien door de drukte. Wij kwamen 9.30 aan het ontbijt en alles was geplunderd of op. Na vraag voor aanvulling kwam er mondjesmaat wat. Eerst in een lodge geslapen die vochtig en muf was later gelukkig in het hotel. misschien toch maar wat anders gezocht volgende keer.
Op vakantie geweest met partner 5-1-2019

Zeker voor herhaling vatbaar, zeer vriendelijk.

Niet modern maar sfeervol , ontspannen verblijven.
Op vakantie geweest met partner 2-1-2019

Sfeervol, keurig hotel maar kamer viel iets tegen

Sfeervol en keurig hotel in een mooie omgeving. Personeel is erg vriendelijk en behulpzaam! We hadden een romantische kamer die helaas wat tegenviel wat betreft romantiek. De kamer was erg gehorig wat betreft geluiden van (boven) buren daarbij koud en het dekbed iets te dun. Verder zou ik zelf kiezen voor een kingsize boxspring in plaats van 2 losse boxsprings op een romantische kamer. Open haard maakte het wel weer wat goed!
Op vakantie geweest met partner 2-1-2019

Zeer aan te raden familiehotel

Geweldig hotel, waarin de nostalgie en gastvrijheid van een goed familiehotel zich vermengt met hedendaagse service en faciliteiten. Zeker aan te raden, wanneer je voor een goeie prijs, een accomodatie zoekt die alles heeft wat je als gast wilt voor een kort verblijf. Mijn complimenten voor het personeel, wat heel hard werkt om het een ieder naar de zin te maken.
Op vakantie geweest met oudere kinderen 30-12-2018

Een fantastisch verblijf vriendelijk personeel

Familieuitje met 6 volwassenen en 4 kinderen waarvan 2 jonger dan 10 jaar
Op vakantie geweest met partner 30-12-2018

Fijn verblijf gehad maar met kanttekening

Romantisch hotel met prachtige ligging. Prima kamer en schoon. Nadeel is dat de kamers heel erg gehorig zijn waardoor we niet al te best geslapen hebben. We hebben twee avonden in het restaurant gedineerd. Het was erg druk en de stress die dat voor het personeel veroorzaakte was duidelijk zichtbaar. Wij kregen een tafeltje midden in het looppad en aangezien er nog andere tafels vrij waren hebben wij om een ander plekje gevraagd. Dat werd niet in dank afgenomen. Uiteindelijk kregen we een tafel 2 plekjes verder waar wij hartelijk voor bedankte maar er kon bij de gastvrouw geen glimlach meer vanaf. Ook werd ons later op de avond nog even uitgelegd dat we indien we een "mooi "tafeltje hadden gewild we dit bij de receptie hadden moeten aangeven zodat daar rekening mee kan worden gehouden... We voelde ons eerder te veel dan welkom. Gelukkig was de bediening de 2e avond vriendelijker. Het eten was overigens prima!
Op vakantie geweest met partner 30-12-2018

Heerlijk !

Prima hotel, gezellige bar met open haard en prima eten. Goede uitvals basis voor wandelingen op de Veluwe!
Op vakantie geweest met partner 29-12-2018

Erg leuk hotel, vriendelijk personeel!

Erg leuk hotel in rustige omgeving dicht bij het centrum
Op vakantie geweest met jonge kinderen 29-12-2018

Geweldig!

Wij hebben de kerst super gevierd in het hotel, alles was goed verzorgd en vooral het personeel was enorm attent en vriendelijk. Wij komen zeker nog eens terug.
Op vakantie geweest met partner 28-12-2018

Geweldig

Geweldige locatie dit is voor herhaling vatbaar. Wij hebben erg genoten van het kerstweekend in een mooie landelijke omgeving. Het personeel is heel erg klant vriendelijke en het diner was voortreffelijk Hulde aan de keuken .En niet te vergeten de boswandeling met Corry was zeer leerzaam. Alleen de charme kamer was zeer gehorig en douchen in bad is niet erg praktisch.
Op vakantie geweest met partner 28-12-2018

Niet zo geweldig als vorig jaar.

Minder persoonlijk dan vorig jaar. Het diner van eerste kerstdag viel tegen, zeker in vergelijking met dat van 2 e kerstdag. Ook het ontbijt was op 2 e kerstdag uitgebreider, alleen jammer dat de luxe producten niet werden aangevuld. Op 2 e kerstdag was de wijnsuggestie voor rode wijn zelfs al op. Vorig jaar was er ook veel meer aandacht voor ons dieet. De kamer was prima maar wel erg gehorig.
Op vakantie geweest met partner 28-12-2018

Een aanrader !

Reuze gezellig hotel, overal zitjes, open haardjes, prima kamers, lekker eten en....wat vooral opviel....een reuze enthousiaste crew die alles met humor regelde !!!!
Op vakantie geweest met partner 27-12-2018

Mwah, écht geen 4 sterren!

Viel helaas dit jaar tegen! Onze wensen(geen vis in het menu en zwangere vrouw) meerdere malen aangegegeven(bij boeken, daarna nog een keer telefonisch en bij inchecken) en alsnog tijdens eten werd er geen rekening mee gehouden. Jammer en zorgde voor veel gedoe tijdens het eten! Kamer was gehorig, naast het spoort, douche was k-k-koud en toen je er wat van zei werd er wel een melding gemaakt, maar geen excuses. Personeel was erg traag. Happy hour bijvoorbeeld had je maar tijd om 1 drankje te bestellen. Duurde 25 minuten voordat het drankje kwam en toen die op was, was happy hour al voorbij. Bij uitchecken was de rekening echt een rommel. Stonden bijvoorbeeld flessen wijn op die we nooit gehad hedden. Gelukkig wel goed opgelost! 2017 was top, 2018 was echt een tegenvaller. Snap dat het door drukte soms chaotisch kan zijn, maar was in 2017 niet anders en toen was het 100% top. Voor 2019 toch maar weer opzoek iets anders!
Op vakantie geweest met partner 27-12-2018

Het viel behoorlijk tegen

Gisteren een leuk kerstdiner gehad met een groot gezelschap. Helaas ging alles niet zoals voorspelt. Bijzondere eetwensen waar geen rekening mee werd gehouden, gerechten die niet veel smaak hadden(geen keuzemenu), een oude hotelkamer met vieze douche die koud water gaf en kapot was waar zo'n vies oud gordijntje in wappert, geluid vanuit de keuken tot erg laat nog en verkeerde rekeningen. Kortom dit is niet wat we ervan hadden verwacht. Jammer! Leuke locatie, maar kwaliteit was dit keer echt niet goed!!
Op vakantie geweest met partner 27-12-2018

Had er meer van verwacht, gezien reviews

Naast het spoor. Nostagische ambiance. Goeie gordijnen. Lekker donker.
Op vakantie geweest met partner 27-12-2018

Fantastisch

Super sfeervol hotel. Met de kerst hier geweest wat super gerege was. Hotelkamer keurig netjes en allemaal verschillende. Onze douche was aan de iets kleine kant. Maat zeker voor herhaling vatbaar
Op vakantie geweest met partner 26-12-2018

Aanbiedingen

Sitemap | © Villa Vennendal | Design & realisatie TenZer

Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.