Gastbeoordelingen

Villa Vennendal scoort gemiddeld een 8.2 uit 2080 beoordelingen.
Ligging 8.9
Service 8.7
Prijs / kwaliteit 8.1
Eten 8.2
Kamers 7.5
Zwembad 7.6
Hygiëne 8.3

Geslaagd week end maar met wat min punten

dat de kamers in de dependance erg gehorig zijn.Onze kamer ligt naast de ijzeren trap dus je hoort iedereen die naar boven gaat. De mensen die een etage hoger zitten hoor je ook heel duideljk lopen
Op vakantie geweest met oudere kinderen 14-1-2019

Heerlijk eten en prima prijs kwaliteit verhouding!

Sfeervol authentiek hotel met heerlijk eten midden in bosrijke omgeving.
Op vakantie geweest met oudere kinderen 10-1-2019

Had niet zo gehoeven

Binnenkomst was goed en beloofde veel. Zwembad niet groot maar fijn. Sauna werd aangezet op mijn verzoek. Douchekop schoot eraf bij aanzetten kraan. Was gescheurd. En schaamhaar achter de wc pot. Minder fijn. Diner was heerlijk maar toen ik om een lepel vroeg bij mijn irish koffie met n suikerklontje hoorde ik het personeel achter mijn rug blazen. Dat dat dus helemaal niet zo hoorde en dat er al suiker inzat. Dat was jammer. Ik Brande gewoon mijn mond en wilde even roeren. Verder ziet alles er mooi uit. Moeten alleen een beetje realiseren dat klanten ook gewoon mensen zijn met wensen.
Op vakantie geweest met partner 10-1-2019

Twijfel

Goed maar met kanttekeningen! Wij komen hier al jaren dus kunnen vergelijken. DE logistiek was ver te zoeken. Niemand in de bar voor n drankje en lastig gevonden als je in de keuken daar naar vroeg. Heel lang op ons diner moeten wachten (personeel te kort?) en de rioja was op?? Eten ook minder dan andere jaren, misschien door de drukte. Wij kwamen 9.30 aan het ontbijt en alles was geplunderd of op. Na vraag voor aanvulling kwam er mondjesmaat wat. Eerst in een lodge geslapen die vochtig en muf was later gelukkig in het hotel. misschien toch maar wat anders gezocht volgende keer.
Op vakantie geweest met partner 5-1-2019

Zeker voor herhaling vatbaar, zeer vriendelijk.

Niet modern maar sfeervol , ontspannen verblijven.
Op vakantie geweest met partner 2-1-2019

Sfeervol, keurig hotel maar kamer viel iets tegen

Sfeervol en keurig hotel in een mooie omgeving. Personeel is erg vriendelijk en behulpzaam! We hadden een romantische kamer die helaas wat tegenviel wat betreft romantiek. De kamer was erg gehorig wat betreft geluiden van (boven) buren daarbij koud en het dekbed iets te dun. Verder zou ik zelf kiezen voor een kingsize boxspring in plaats van 2 losse boxsprings op een romantische kamer. Open haard maakte het wel weer wat goed!
Op vakantie geweest met partner 2-1-2019

Zeer aan te raden familiehotel

Geweldig hotel, waarin de nostalgie en gastvrijheid van een goed familiehotel zich vermengt met hedendaagse service en faciliteiten. Zeker aan te raden, wanneer je voor een goeie prijs, een accomodatie zoekt die alles heeft wat je als gast wilt voor een kort verblijf. Mijn complimenten voor het personeel, wat heel hard werkt om het een ieder naar de zin te maken.
Op vakantie geweest met oudere kinderen 30-12-2018

Een fantastisch verblijf vriendelijk personeel

Familieuitje met 6 volwassenen en 4 kinderen waarvan 2 jonger dan 10 jaar
Op vakantie geweest met partner 30-12-2018

Fijn verblijf gehad maar met kanttekening

Romantisch hotel met prachtige ligging. Prima kamer en schoon. Nadeel is dat de kamers heel erg gehorig zijn waardoor we niet al te best geslapen hebben. We hebben twee avonden in het restaurant gedineerd. Het was erg druk en de stress die dat voor het personeel veroorzaakte was duidelijk zichtbaar. Wij kregen een tafeltje midden in het looppad en aangezien er nog andere tafels vrij waren hebben wij om een ander plekje gevraagd. Dat werd niet in dank afgenomen. Uiteindelijk kregen we een tafel 2 plekjes verder waar wij hartelijk voor bedankte maar er kon bij de gastvrouw geen glimlach meer vanaf. Ook werd ons later op de avond nog even uitgelegd dat we indien we een "mooi "tafeltje hadden gewild we dit bij de receptie hadden moeten aangeven zodat daar rekening mee kan worden gehouden... We voelde ons eerder te veel dan welkom. Gelukkig was de bediening de 2e avond vriendelijker. Het eten was overigens prima!
Op vakantie geweest met partner 30-12-2018

Heerlijk !

Prima hotel, gezellige bar met open haard en prima eten. Goede uitvals basis voor wandelingen op de Veluwe!
Op vakantie geweest met partner 29-12-2018

Erg leuk hotel, vriendelijk personeel!

Erg leuk hotel in rustige omgeving dicht bij het centrum
Op vakantie geweest met jonge kinderen 29-12-2018

Geweldig!

Wij hebben de kerst super gevierd in het hotel, alles was goed verzorgd en vooral het personeel was enorm attent en vriendelijk. Wij komen zeker nog eens terug.
Op vakantie geweest met partner 28-12-2018

Geweldig

Geweldige locatie dit is voor herhaling vatbaar. Wij hebben erg genoten van het kerstweekend in een mooie landelijke omgeving. Het personeel is heel erg klant vriendelijke en het diner was voortreffelijk Hulde aan de keuken .En niet te vergeten de boswandeling met Corry was zeer leerzaam. Alleen de charme kamer was zeer gehorig en douchen in bad is niet erg praktisch.
Op vakantie geweest met partner 28-12-2018

Niet zo geweldig als vorig jaar.

Minder persoonlijk dan vorig jaar. Het diner van eerste kerstdag viel tegen, zeker in vergelijking met dat van 2 e kerstdag. Ook het ontbijt was op 2 e kerstdag uitgebreider, alleen jammer dat de luxe producten niet werden aangevuld. Op 2 e kerstdag was de wijnsuggestie voor rode wijn zelfs al op. Vorig jaar was er ook veel meer aandacht voor ons dieet. De kamer was prima maar wel erg gehorig.
Op vakantie geweest met partner 28-12-2018

Een aanrader !

Reuze gezellig hotel, overal zitjes, open haardjes, prima kamers, lekker eten en....wat vooral opviel....een reuze enthousiaste crew die alles met humor regelde !!!!
Op vakantie geweest met partner 27-12-2018

Mwah, écht geen 4 sterren!

Viel helaas dit jaar tegen! Onze wensen(geen vis in het menu en zwangere vrouw) meerdere malen aangegegeven(bij boeken, daarna nog een keer telefonisch en bij inchecken) en alsnog tijdens eten werd er geen rekening mee gehouden. Jammer en zorgde voor veel gedoe tijdens het eten! Kamer was gehorig, naast het spoort, douche was k-k-koud en toen je er wat van zei werd er wel een melding gemaakt, maar geen excuses. Personeel was erg traag. Happy hour bijvoorbeeld had je maar tijd om 1 drankje te bestellen. Duurde 25 minuten voordat het drankje kwam en toen die op was, was happy hour al voorbij. Bij uitchecken was de rekening echt een rommel. Stonden bijvoorbeeld flessen wijn op die we nooit gehad hedden. Gelukkig wel goed opgelost! 2017 was top, 2018 was echt een tegenvaller. Snap dat het door drukte soms chaotisch kan zijn, maar was in 2017 niet anders en toen was het 100% top. Voor 2019 toch maar weer opzoek iets anders!
Op vakantie geweest met partner 27-12-2018

Het viel behoorlijk tegen

Gisteren een leuk kerstdiner gehad met een groot gezelschap. Helaas ging alles niet zoals voorspelt. Bijzondere eetwensen waar geen rekening mee werd gehouden, gerechten die niet veel smaak hadden(geen keuzemenu), een oude hotelkamer met vieze douche die koud water gaf en kapot was waar zo'n vies oud gordijntje in wappert, geluid vanuit de keuken tot erg laat nog en verkeerde rekeningen. Kortom dit is niet wat we ervan hadden verwacht. Jammer! Leuke locatie, maar kwaliteit was dit keer echt niet goed!!
Op vakantie geweest met partner 27-12-2018

Had er meer van verwacht, gezien reviews

Naast het spoor. Nostagische ambiance. Goeie gordijnen. Lekker donker.
Op vakantie geweest met partner 27-12-2018

Fantastisch

Super sfeervol hotel. Met de kerst hier geweest wat super gerege was. Hotelkamer keurig netjes en allemaal verschillende. Onze douche was aan de iets kleine kant. Maat zeker voor herhaling vatbaar
Op vakantie geweest met partner 26-12-2018

Goede prijs-kwaliteit verhouding

3 persoonskamer was prima en het eten op kerstavond zeer goed!
Op vakantie geweest met oudere kinderen 25-12-2018

Toparragement

Super leuk verblijf zoals altijd. De gerechtjes waren terug super verzorgd en het personeel heel vriendelijk. misschien moeten de gasten verwittigd worden bij het ontbijt als de aanvangstijd van het Diner vroeger start en ook op Kerstavond kan het beter gecommuniceerd worden dat er een optreden is van een dameskoor om 18h00, wat trouwens heel mooi en leuk was.
Op vakantie geweest met partner 25-12-2018

Super verblijf voor een uitgesproken vakantiegevoe

Heerlijk verblijf gehad. Heel vriendelijk en attent personeel. Heerlijk ontbijt en diner! Echt een aanrader voor iedereen.
Op vakantie geweest met partner 23-12-2018

Geweldig

Als je van authentiek houd ben je hier op de juiste plaats.Je proeft de nostalgie van weleer De ligging en rust aan het bosrand. De knusse open haarden met talloze gezellige zitjes, heerlijk onderuitgezakt met een likeurtje , wijntje of wat dan ook. Relax in het zwembad Mooie kamer. Geweldig vriendelijk personeel Lekker eten..... Kortom, dit is wat wij zochten
Op vakantie geweest met partner 23-12-2018

Tot volgend jaar

Dat je er vaker heen wil voor rust en een prettig verblijf
Op vakantie geweest met partner 21-12-2018

Super en voor herhaling vatbaar

Aangenaam, gezellig vertoeven overal in het hotel. Ontbijt en 3 gangen menu is een waar genoegen. Super vriendelijk personeel.
Op vakantie geweest met partner 17-12-2018

Fantastisch

Perfecte locatie waarvandaan je uren kan wandelen. Ontbijt en diner zijn ook heerlijk.
Op vakantie geweest met partner 17-12-2018

Erg goe d

Het hotel ziet er goed uit met veel ruimtes om te eten of gewoon te relaxen in een oude leren stoel! Ontbijt is ook heel uitgebreid.
Op vakantie geweest met partner 15-12-2018

Een mini vakantie op maat.

Onthaasten!! en alleen maar genieten. Kies voor de charme kamer de cosy room is erg klein.
Op vakantie geweest met partner 5-12-2018

Even helemaal niets moeten...heerlijk!

Wij zijn hier 5 dagen geweest, voor een combi van relaxen, werken en studie (bij de open haard!) wat ons heel goed is bevallen. Heerlijk ontbijtbuffet en 3 gangen diner in het sfeervolle restaurant. Wij zaten in een fijne lodge op het terrein, met een lekker bed en badkamer met bad. De medewerkers zijn vriendelijk en attent: ik was even naar de lobby gelopen, toen ik terugkwam stond er een latte van het huis tussen mijn studieboeken. Voor herhaling vatbaar dus!
Op vakantie geweest met partner 29-11-2018

Het was fijn om daar te zijn .

Wij hebben heerlijke dagen gehad. Het was er gezellig , we hebben heerlijk gegeten en geslapen
Op vakantie geweest met partner 28-11-2018

Wel aardig

Hotel aan rand van het bos 100 mtr van het station Nunspeet. En vlakbij snelweg. Mooie wandelpaden gelijk bij hotel. Beetje oudbollig hotel personeel heel vriendelijk. Kamers gehorig, douchen in bad niet heel praktisch alles wordt nat. Kamer oudbollig en je moet buitenom naar je kamer. Beetje aan elkaar geknutseld hotel ivm uitbreiding op uitbreiding.
Op vakantie geweest met partner 25-11-2018

Zeker voor herhaling vatbaar!

Een prima hotel, zeer gunstig gelegen. Je kunt het hotel zonder problemen bereiken met de trein. Het ligt dicht bij het dorp en toch midden in de natuur... Daarnaast is er ontzettend veel te doen in de directe nabijheid; voor jong en oud!
Op vakantie geweest met partner 24-11-2018

Het is er goed toeven

Het is er goed toeven, De keuken mag alerter zijn bij de bereiding en presentatie van de gerechten, zodat het effect van bediening aan tafel echt een verassing is. Wat extra kennis van de geschonken wijnen is zeker wenselijk. Het hele hotel straalt rust uit maar heeft ook de ruimte om te onthaasten waarbij de bediening van hot naar haar vliegt waardoor schoonheidsfoutjes gemaakt worden, ook worden die zeer goed opgelost, uiteraard ten kosten van de bedrijfsvoering. Maar dat is gelukkig niet mijn pakkiean. Het open haard arangement was prima. Een aanrader voor iedereen die geen sterren keuken verwacht.
Op vakantie geweest met partner 23-11-2018

Prima

De hotelkamers in de villa zijn gedateerd: koud, niet al te ruim en de badkamer heeft geen verwarming. Het ontbijt is prima en het diner uitstekend. Aan het personeel kan menig horecabedrijf een voorbeeld nemen: iedereen is uitermate klantgericht en vriendelijk zonder te overdrijven.
Op vakantie geweest met partner 23-11-2018

Perfect

Alleen maar genieten. Kamer perfect. Restaurant zeer goed. Vriendelijke medewerkers. Mooie omgeving. Wat wil je nog meer?
Op vakantie geweest met partner 22-11-2018

Meer dan waar voor het geld.

Prima hotel. Zoals bij alle hotels tegenwoordig: neem verlichting mee als je wilt lezen.
Op vakantie geweest met partner 21-11-2018

Super accomodatie waar we zeker terugkomen

We zaten in de lodge met tuinview. Heerlijk genieten van de openhaard en het bad met jetstreams! Ontbijt was basis maar voldoende. Diner zeer goed verzorgt. Heerlijk genoten!
Op vakantie geweest met partner 21-11-2018

Prettig, charmant hotel met vriendelijk personeel.

Twee nachten in een romantische kamer inclusief tweemaal een drie gangen diner.
Op vakantie geweest met partner 21-11-2018

Echt genoten!

Prachtige omgeving vooral nu in de herfst centraal gelegen vlakbij station en dorp!Heerlijk fietsen en wandelen!ec
Op vakantie geweest met partner 17-11-2018

Tot de volgende keer!

Zeer prettige locatie met kinderen, veel begrip en vlak naast grote speeltuin, pannenkoekenrestaurant etc.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 17-11-2018

Geweldig

Goed verzorgd, vriendelijk en kundig personeel Geweldige omgeving, nette kamer, makkelijk bereikbaar
Op vakantie geweest met partner 16-11-2018

Zeker een plek om terug te keren!

Het is een rustiek hotel met heel goed eten, vriendelijk personeel en gelegen in een bosrijke omgeving met de heide binnen fietsafstand.
Op vakantie geweest met partner 15-11-2018

Aan te bevelen Hotel echt landelijk

aankomst receptie was goed-hotelkamer was goed op extra kussens na- restaurant prima-eten geweldig-verzorging[bediening] uitstekend- sfeer in het hotel is uitstekend-de omgeving feeerik.
Op vakantie geweest met partner 15-11-2018

Prima verblijf

Vijf minuten loopafstand vanaf het station en het VVV, tien minuten loopafstand vanaf het centrum, mogelijkheid om direct de bossen in te kunnen (twee/drie fietsknooppunten naast het hotel), nog geen vijf (auto)minuten vanaf de snelweg.
Op vakantie geweest met partner 14-11-2018

Prima hotel en schoon. Perfect ontbijt

Super mooi gebied om te wandelen
Op vakantie geweest met partner 13-11-2018

Heerlijk verblijf

Prima hotel! Vriendelijk personeel. Lekker ontbijt en heerlijk diner met keuze 3-gangenmenu. Kamers kraaknet.
Op vakantie geweest met partner 13-11-2018

Fantastisch - voor herhaling vatbaar

huisje 78 was heel fijn! Het was schoon en warm. We hebben heerlijk gegeten in het restaurant. De fietsverhuur was ook prima geregeld. De fietsen van Stella waren prettig. Kortom: we hadden eenheil fijn verblijf in Villa Vennendal!
Op vakantie geweest met partner 12-11-2018

Villa Vennendal, een echte aanrader om te onthaast

Aangenaam, cosy en gezellig familie hotel. Prachtig gelegen aan de veluwe rand. Uiterst vriendelijke personeel, prima kamers, bedden en heelijke keuken.
Op vakantie geweest met partner 12-11-2018

Je bent hier welkom, personeel is heel hartelijk

Wij waren hier voor de tweede keer. Vanwege de sfeer in het hotel en de ligging. De inrichting van de kamers is passend. Persoonlijk vind ik douchen in een ligbad voor ouderen niet veilig, dat zou ik graag veranderd zien, maar we komen hier zeker weer terug!
Op vakantie geweest met partner 12-11-2018

Sfeervol en ontspannen

Sfeervol ingericht en erg vriendelijk personeel
Op vakantie geweest met partner 12-11-2018

Aanbiedingen

Sitemap | © Villa Vennendal | Design & realisatie TenZer

Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.