Gastbeoordelingen

Villa Vennendal scoort gemiddeld een 8.3 uit 1920 beoordelingen.
Ligging 9.0
Service 8.7
Prijs / kwaliteit 8.3
Eten 8.3
Kamers 7.5
Zwembad 7.7
Hygiëne 8.4

Om nog eens te doen

Leuk hotel in.een erg mooie streek vlakbij knooppunten. Ideaal voor fietsers. Lekker eten.
Op vakantie geweest met partner 18-7-2018

Zeer middelmatig

We hadden het tuinhuis met 5 personen , het huis is niet erg goed onderhouden de twee foetuils waren kapot en zaten totaal niet, de buitenkant zat vol met spinnenwebben, de vitrage was erg vuil en het gordijn wat gewassen was , was heel erg gekreukt, ik heb meer negatieve recensies gelezen over dit huis en ik hoop echt dat het volgend jaar beter is , want dan willen we wel terug komen want de ligging is ideaal. Ik vind het niet gastvrij dat we er pas om 3 uur in mochten terwijl het huis al klaar was, toen we er om 3 uur in gingen was het terras een rotzooi. Dit is na een klacht later schoon gemaakt.
Op vakantie geweest met partner 18-7-2018

Heerlijk kunnen fietsen. hotel straalt rust uit.

Goed hotel en goede service. Prachtig gelegen bij de Veluwe.
Op vakantie geweest met partner 17-7-2018

1 x was voldoende

Goede en schone kamer Bediening onpersoonlijk, vooral jong en naar het leek onervaren mensen die allen hun best deden. We leenden 4 elektrische fietsen. 1 daarvan niet aan de stroom hing. Wij terug naar balie > geen probleem we konden we 80 tot 100 km fietsen . Onderweg bleek accu in ene meer dan half leeg. Vervolgens hier met z’n allen rekening gehouden (Alleen in 1 gefietst). Accu laatste 3 km toch leeg. In het hotel werd bij terugbrengen aangegeven dat deze fiets stuk was en niet meegegeven had mogen worden. Helaas kwam er vanuit receptie geen enkele tegemoet koming en dat is jammer. Het heeft tot gevolg dat je9 niet met een fijn gevoel vertrekt
Op vakantie geweest met partner 16-7-2018

Slechte eenpersoonskamer

Let op met het boeken van een eenpersoonkamer! Een van de drie eenpersoonskamers heeft een bedstee (90 cm) in plaats van de twijfelaar die op de site staat. Dat is een zeer kleine kamer, mini douche en het is er erg warm. Lokatie wel prachtig.
Op vakantie geweest met partner 15-7-2018

We hebben het enorm naar onze zin gehad.

Alles prima!! Zeer vriendelijk ontvangen.
Op vakantie geweest met partner 14-7-2018

Goed en netjes

Ontbijt goed kamers gedateerd
Op vakantie geweest met partner 14-7-2018

Erg goed

We hebben het erg naar onze zin gehad. Nette en schone kamer. Ontbijt en diner zoals het hoort. De Spaanse avond was ook erg goed met heerlijke tapas en lekkere paëlla.
Op vakantie geweest met partner 13-7-2018

Fantastisch

In 1989 hier voor het eerst geweest samen met me ouders. Op de zwart/witte tegels die in het eetgedeelte liggen nog een mooi knuffel kikkertje gewonnen 👍🏻 En afgelopen weekend weer terug gekomen maar dan samen met me moeder. In 1 woord fanatastisch, geweldig hotel, lief en spontaan personeel. Eten was heerlijk. De kamer was heerlijk koel (kamer 10) en we hebben heerlijk geslapen en genoten van de natuur en de rust. Het ontbijt is ook lekker en uitgebreid. Tip probeer wat beter alles bij gehouden qua bijvullen. Nunspeet is een leuk gezellig dorpje. TIP ga een Vespa huren in Nunspeet (wel van te voren reserveren) mooie routes doormiddel van een track systeem. Ik en me moeder komen zeker nog een keer terug 👍🏻 Personeel vennendal bedankt voor de gastvrijheid top !
Op vakantie geweest met partner 8-7-2018

Mooie omgeving, slaapkamer minder

Hele mooie locatie en omgeving. Groot minpunt..van tevoren stond er dat er een 3 gangen menu was a la cart maar eenmaal daar hadden ze een 3 gangen menu en alleen uit het hoofdgerecht kon je kiezen voor vlees of vis. Voor en nagerecht kon je niet kiezen. Erg gehorige kamers en feest snachts. Zachte matrassen en klein badkamertje.
Op vakantie geweest met partner 7-7-2018

Prima service

Ik maak altijd reclame voor dit hotel alleen een koffiezetapparaat ontbreekt nog in de kamer
Op vakantie geweest met partner 7-7-2018

Viel ons erg tegen

prachtige ligging van het hotel
Op vakantie geweest met partner 6-7-2018

Op zich goed, maar kan beter!

Er was geen koelkast op de kamer en ook geen airco. Dat was NIET fijn! Kamer was schoon en we hebben prima geslapen in een heerlijk bed. Eten was prima en de aanwezigheid van een Spaans zingende gitarist was een absolute treffer. Helemaal top! Tip: betegel de fietsenstalling, die ‘s avonds op slot gaat!! Nu constateerden we dat de fietsenstandaards steeds in het mulle zand weg zakten, hetgeen door veel gasten als een groot nadeel werd ervaren. Leg er tegels in en los dit probleem daarmee op. Alles bij elkaar vonden we het geen vier- maar een drie sterren hotel met de potentie om snel en zonder veel moeite alsnog naar een hoger niveau kan worden getild.
Op vakantie geweest met partner 5-7-2018

Zeer goed om nog eens terug te gaan.

Het hotel is mooi gelegen en niet ver van het centrum. Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Het eten is zeer goed en voldoende. De kamers zijn ruim en hebben behoorlijke bedden. Het enig minpunt is de badkamer, daar is weinig bergruimte om het toiletgerief te plaatsen en ook de verlichting is maar triestig, hier zou "Ledverlichting" beter zijn. Verder was alles prima in orde. Cools F
Op vakantie geweest met partner 29-6-2018

Zeer te vrede

Prima ligging vlak bij de bossen en dorp
Op vakantie geweest met partner 28-6-2018

Dicht bij centrum en toch rustig in het groen.

Mooie ligging in de Veluwe. Dicht bij het centrum maar toch rustig. Het hotel geeft je een vertrouwelijk gevoel, precies een beetje thuiskomen bij vrienden of familie. Nette kamers. Enig minpuntje was de TV, een beetje aan de kleine kant en beeldkwaliteit kon beter, zeker in de periode van het WK2018.
Op vakantie geweest met partner 24-6-2018

Geweldig

Het personeel is geweldig. Het hotel heeft een fraaie ligging en Nunspeet is vlakbij.
Op vakantie geweest met partner 24-6-2018

Wij komen volgend jaar terug

Voor de derde keer was het weer uitstekend. Lekker eten
Op vakantie geweest met partner 22-6-2018

Voor herhaling vatbaar

goede ligging, kamers waren schoon, goede bediening en goed ontbijt. minpunten: we hadden 2 aparte bedden waarvan een matras doorgezakt was en de afzuiging in de douche werkte niet
Op vakantie geweest met partner 21-6-2018

Betere middenmoot

Mooi hotel met goede ligging'ideaal voor fietsers.Kamer en badkamer best in orde en proper MAAR....verlichting is meer dan ondermaats !!!Voor dames . Treinstation in de buurt maar na een fietstocht weinig last van.Ontbijt prima,maar diner naar Belgische norm aanvaardbaar maar ook niet meer
Op vakantie geweest met partner 21-6-2018

Value for money great location! 4 sterren

Zeer goede aanbieding bij touroperator gevonden Ruime kamers goed ontbijt niets op aan te merken
Op vakantie geweest met partner 20-6-2018

Voor herhaling vatbaar.

Mooi hotel, zeer vriendelijk personeel, lekker eten en een super high wine genoten.
Op vakantie geweest met partner 18-6-2018

Nooit meer

Niet echt bijzonder , sauna die het niet doet en geen airco op de kamer waardoor het zeer warm is in de kamers aan de zonkant . Ook moet je constant op zoek naar de serveersters als je wat te drinken wilt bestellen en de stoelen op het terras zitten echt vreselijk . Ook het eten viel enorm tegen, de paella was gewoon droog gekookte rijst met een enkele mossel er tussen . Ook zijn de prijzen voor het drinken zeer hoog . De tv staat erg van het bed en de tv is klein. Daardoor kun je bijna het beeld niet zien. Dit hotel is een echt senioren hotel.
Op vakantie geweest met partner 17-6-2018

Het was redelijk

Er wordt een toeslag berekend voor een romantische kamer, maar dit is nergens terug te zien. Ook ligging van deze kamers was niet echt makkelijk te bereiken. Je bagage moest je een steile trap opsjouwen.
Op vakantie geweest met partner 17-6-2018

Dit was mijn 3e keer en kom zeker terug.

Personeel heel vriendelijk en service prima. Vond kamer klein maar je bent er weinig. Lekker dicht bij centrum en wandelgebied.
Op vakantie geweest met partner 12-6-2018

Sfeer was goed maar teleurstelling overheerst.

Op het eerste gezicht prachtig hotel. Cozy kamer geboekt was erg oudbollig en mag gemoderniseerd worden. Zelf zuchten van buurman in badkamer waren duidelijk waarneembaar. Ook het betalen van water aan tafel vind ik bekrompen. Bij aankomst werd gemeld dat sauna stuk was echter geen restitutie bij afrekening ontvangen. Mede dit hotel gekozen vanwege welness,dus voelde me best bekocht.
Op vakantie geweest met partner 11-6-2018

Balen Landgoedhotel Vennendal is vergane glorie!

Balen, Ik had het Hotel via veiling geboekt. Zocht een Hotel in de omgeving van Zwolle. Koos bewust voor het Landgoedhotel Vennendal omdat ze een Welness (Sauna hebben) Ik rij hier graag wat KM voor om. Bewust voor Landgoedhotel Vennendal gekozen omdat ik in het verleden goede ervaringen mee heb gehad. Helaas was vorig jaar de sauna stuk (op het laatste moment dus men kon mij hiervoor niet op de hoogte stellen). Gearriveerd bij de incheckbalie zag de receptioniste dat ik ongeveer een jaar geleden ook bij het Hotel was geweest. Ik bevestigde dit met de opmerking dat toen helaas de sauna stuk was. Reactie receptioniste.....!!!!! Dat is nu ook weer zo!!!!!!!! Blijkbaar was de Sauna weer stuk!!!!!!! Ik baalde hiervan omdat ik extra omgereden was en ook extra betaald heb (juist oor de Welness). Als compensatie voor het ongemak mocht ik een consumptie gratis bij de bar afhalen. Erg vervelend en wel erg toevallig dat de sauna was
Op vakantie geweest met partner 10-6-2018

Geweldig

Heerlijk hotel in de bossen, rustige omgeving . Vriendelijke, enthousiaste medewerkers, heerlijk gegeten echt super. Lekker gezwommen Fijne kamer met terras Zeker om nog eens terug te komen
Op vakantie geweest met partner 8-6-2018

Superfijn

Mooi gelegen in bosrijke omgeving. Genoten van de rust en het terras van de Lodge. Personeel is zeer vriendelijk en doet er een stapje bij om het ons naar de zin te maken. Geeft gevoel van echt welkom zijn.
Op vakantie geweest met partner 8-6-2018

Mooi hotel , matig eten

Het hotel ligt mooi tussen de bomen en ziet er romantisch uit. Kies een z.g. romantische kamer met balcon. Mooi uitzicht. Jammer dat het eten zo matig is.
Op vakantie geweest met partner 31-5-2018

Het was helemaal top!

Fijn hotel, vriendelijk personeel, prachtige liging. Kamer goed in orde, schoon e.d . Heb er 2 nachten een heerlijk verblijf gehad.
Op vakantie geweest met partner 30-5-2018

Leuk voor 2 dagen

Zowel het hotel als de lodge ligt in een bosrijke omgeving. Wij hadden een lodge geboekt, dit is geen moderne lodge, maar gedateerd, maar helemaal in de stijl van het oude landgoedhotel zelf; Retro, ouderwets en Brocante. In de lodge hoor je wel de treinen langskomen, maar niet hinderlijk. Heerlijk gegeten en erg vriendelijke bediening.. In de lodge hadden we een laag bed met hele zachte kussens. Ook hadden de bedden geen hoeslakens met elastiek waardoor het laken er niet strak op bleef liggen. Helaas was de sauna kapot. In het hotel zelf is weinig te doen, je moet het vertier buiten zoeken. Je kunt er wel fietsen huren.
Op vakantie geweest met partner 27-5-2018

Erg leuk, personeel was super! Kamers erg gehorig

Personeel , verzorging en service goed
Op vakantie geweest met partner 27-5-2018

Heerlijk weekend weer

Prima hotel waren er al eerder geweest. Arrangement altijd redelijke prijs Ontbijt is oke maar diners zijn altijd heel erg lekker en ook de desserts. Het is geen super modern hotel maar dat vinden wij oke. Zo op de fiets de bossen in. Personeel zeker de bediening in restaurant TOP
Op vakantie geweest met partner 27-5-2018

Heerlijk weekend

Prachtig hotel, heerlijk eten en prima verzorging.
Op vakantie geweest met partner 27-5-2018

Fantastisch

Zeer mooie locatie in een mooie bosrijke omgeving. Zowel hotel als de logde keurig netjes. Het eten was erg goed verzorgd en voldoende keuze. Alle personeelsleden zijn vriendelijke en doen al het mogelijke voor je. Voor herhaling vatbaar.
Op vakantie geweest met partner 26-5-2018

Mooie ligging en goede ontvangst. Lekker ontbijt.

Hartelijke ontvangst ondanks het late uur van aankomst (23.30).
Op vakantie geweest met partner 26-5-2018

De moeite waard!

Mooie ligging in de bossen en toch niet te ver van het centrum. Personeel was super vriendelijk! Vooral Kim en Erik waren kwamen heel vlot over. Dicht bij het station indien je niet met de auto kan komen. Grote parking beschikbaar. Lekker ontbijt en avondmaal. Niks op aan te merken.
Op vakantie geweest met partner 22-5-2018

Super rustige en bosrijke plek, nabij het centrum.

Goed: Ontzettend behulpzaam personeel. Slecht: (tweede Pinksterdag) Het bijvullen van de ontbijt desk. Dit komt niet omdat er niet genoeg is om bij te vullen, maar omdat er maar 1 personeelslid mee belast wordt !! Dit kan echt niet !!!
Op vakantie geweest met oudere kinderen 21-5-2018

Prachtig kado!!

Mooie ligging, en super vriendelijk personeel!!
Op vakantie geweest met partner 21-5-2018

Prima

Mooi hotel in prachtig gebied. Prima bedden en lekker ontbijt
Op vakantie geweest met partner 21-5-2018

Fantastisch

Erg mooie plek, zeer bosrijk en toch dicht bij het centrum van Nunspeet. Zeer voorkomende medewerkers, zeer vriendelijk en behulpzaam! Bij een evenement in het hotel komen de reguliere gasten op de tweede plaats qua ruimte om te verpozen. Dan duurt het serveren langer.
Op vakantie geweest met partner 21-5-2018

Geweldig!!

super netjes, fijne bedden, heerlijk ontbijt.
Op vakantie geweest met partner 19-5-2018

Prijs/kwaliteit is niet in verhouding

Bedden lagen lekker. Restaurant zag er gezellig uit. Wij hadden de romantische kamer geboekt om de open haard. Toen wij savonds laat terug kwamen in het hotel, bleek dat je hout verplicht bij de receptie bij moest kopen. Deze zat dicht, dit vind ik raar voor de prijs van de kamer. Gezien de staat van de kamer en het ontbijt, vond ik dit hotel niet 4 sterren waardig.
Op vakantie geweest met partner 19-5-2018

Goed.

Ontvangst zeer hartelijk en professioneel. Kamer type charme iets te eenvoudig. Bedienend personeel heel voorkomend en attent. Woensdagavond duurde het uitserveren van het eten te lang, gaf wat onrust onder sommige gasten.
Op vakantie geweest met partner 17-5-2018

Fantastisch

Alles.. Het blijft voor ons een prachtige plek wij komen heerlijk tot rust....Wij rijden geen auto meer en het ligt dicht bij het Station...dus....Dit was voor ons de 31 ste keer... geweldig
Op vakantie geweest met partner 14-5-2018

Aanrader! Geweldig! Zeker doen!

Zeer goed: eigenlijk alles Niet goed: de hoofdkussens eeen beetje hard, was nog een extra rugkussen bij geleverd wat ik er onder heb gedaan. Maar we zijn zeer tevreden over het hotel. Personeel is heel erg vriendelijk en service gericht. Het eten was uitzonderlijk luxe en lekker. De kamers waren steilvol ingericht en ruim en gewoon prettig om in te zitten.
Op vakantie geweest met partner 13-5-2018

Valt in de top 10

prachtige ligging, goed hotel, zeer vriendelijke bediening, zeer kleine charme-kamer. prima restaurant, desserts gewoon goed.
Op vakantie geweest met partner 12-5-2018

Geweldig.

Onze dochter trouwde hier. Een prachtige locatie, geweldige service en heel attent en vriendelijk personeel! Er is zeer veel mogelijk en het feest was dan ook fantastisch. Zelf hadden we er twee overnachtingen bij geboekt; een mini-vakantie. Absoluut een aanrader.
Op vakantie geweest met partner 12-5-2018

Goed voor twee dagen

Het eten was goed kamers gedateerd voor een 4 sterren hotel erg sober in het hotel weinig te doen .
Op vakantie geweest met partner 12-5-2018

Aanbiedingen

Sitemap | © Villa Vennendal | Design & realisatie TenZer

Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.