Unieke blokhut huren Veluwe

Wilt u een luxe blokhut huren op de Veluwe? Bij het sfeervolle viersterrenhotel Villa Vennendal in Nunspeet kunt u bijzonder overnachten in een originele blokhut. Zo verblijft u in midden in de natuur, maar geniet u toch de faciliteiten en aangename luxe van een hotel.

De houten blokhutten liggen verscholen tussen de bomen op het mooie landgoed van ons hotel. U kunt bij Villa Vennendal zowel een knusse 2-persoons blokhut als gezellige ruime 6-persoons familie lodge op de Veluwe huren.

Blokhut huren op de Veluwe met uitstekende faciliteiten

Eén van onze blokhutten met uitstekende faciliteiten op de Veluwe huren heeft talrijke voordelen. De unieke lodges zijn comfortabel ingericht en bovenal zeer sfeervol. U overnacht op een aangename boxspring en wordt ontwaakt door enkel het gefluit van vogels. Sla de tuindeuren open en geniet op uw privé terras van rust en natuur.

Huurt u een blokhut in het schitterende plaatsje Nunspeet, dan kunt u er zelfs voor kiezen heerlijk te ontbijten in ons sfeervolle hotel. Zo begint u de dag onbezorgd en vol energie.

Blokhut in een bijzondere omgeving

Onze blokhutten liggen in een wel heel bijzondere omgeving. De lodges op de Veluwe liggen geheel vrijstaand en midden in het bos op ons privé landgoed. U heeft het gevoel dag en nacht buiten te zijn. Voor zowel een zakelijk verblijf als familie- of vriendenweekend is het huren van een blokhut op de Veluwe een volstrekte aanrader. Gezellig, luxe en bovenal comfortabel. Wanneer u de tuindeuren opent wandelt u rechtsreeks de prachtige natuur in. De lodges bevinden zich eveneens nabij het gezellige centrum van Nunspeet.

Wilt u ook een blokhut huren op de Veluwe bij Villa Vennendal?

Eerst meer weten over een blokhut huren op de Veluwe bij Villa Vennendal, neem dan contact met ons op. Of boek online direct een bijzonder verblijf in onze blokhut!