Restaurant & Bistro in Nunspeet bij hotel Villa Vennendal

Bij Villa Vennendal proef en beleef je een vleugje vroeger op de Veluwe. Tante Griet is inmiddels met pensioen, maar ‘Grandma’s kitchen’ is niet verdwenen.

In restaurant 'De Eetkamer' kunt u aanschuiven voor een verrassingsmenu van de Chef. U kunt kiezen tussen een 3, 4 of 5-gangen diner. Laat u verrassen en meenemen in de creativiteit van onze Chefkok en zijn team.

Bij Tante's Bistro bent u iedere dag van harte welkom voor het befaamde kippetje van Tante; een heerlijk nostalgisch gerecht volgens het recept van tante Griet! Daarnaast serveren wij diverse plate gerechten van het seizoen. Denk hierbij aan een heerlijke stoofpot in de Winter, verse asperges in de Lente of een bijzonder wildgerecht in het naseizoen.

Onze nostalgische gerechten worden met liefde voor u bereidt en bestaan voornamelijk uit dagverse en regionale producten. Of u nu plaats neemt in restaurant 'De Eetkamer of in Tante's Bistro, bij beiden kunt u genieten van onze gastvrijheid gecombineerd met de heerlijkste dranken en spijzen in een sfeervolle ambiance.

Lunch & Borrel  

's Middags kunt u bij ons terecht voor een heerlijke lunch van de kleine kaart met lekkere gerechten zoals bijvoorbeeld een nostalgisch 12-uurtje, een salade of sandwich. Of neem plaats in onze gezellige Huisbar voor een borrel. 

De gunstige ligging van het hotel nabij de A28 maakt Villa Vennendal ook de ideale plaats voor een zakenlunch of tussenstop. Neem plaats in het restaurant, de Bistro of op het terras aan de vennen en laat u volledig in de watten leggen door onze gastvrije medewerkers! 

website2

 

 

Sitemap | © Villa Vennendal | Design & realisatie TenZer

Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.