Medewerker bediening dagdienst

24 - 38 uur per week (uren in overleg) 


Ter versterking van het Bedieningsteam zijn wij op zoek naar een ervaren Medewerker Bediening voor de dagdienst. Ons hotel beschikt onder andere over circa 75 hotelkamers, een restaurant, een gezellig terras bij de vennen, een Wintertuin, Huisbar en zwembad met sauna en 6 multifunctionele zalen. De grootste conferentiezaal biedt plaats tot 150 personen.

Wat ga je doen?
Je komt te werken in een enthousiast team, waarbij de samenwerking en oprechte gastvrijheid voorop staan. Je zorgt voor een goed overzicht (structuur) en een duidelijke rolverdeling in het team. Je streeft naar een professioneel ontvangst van de gasten bij het ontbijt, de lunch in ons restaurant en in de zakelijke ruimtes, zodat zij zich welkom voelen. Je bent verantwoordelijk voor de bediening van onze ontbijt- en lunchgasten en het netjes houden van het restaurant en de zakelijke ruimtes.. Daarnaast zorg je ervoor dat er voldoende voorraad bij het buffet aanwezig is en bied je hulp aan collega’s waar dat nodig is. Naast het verzorgen van de gasten, behoort ook het opruimen en schoonmaken van de locatie aan de hand van HACCP voorschriften. In samenwerking met andere collega’s zorg je ervoor dat de gast een heerlijk verblijf heeft bij Landgoedhotel Villa Vennendal.

Wie zoeken wij?
Je hebt een gastvrije en professionele werkhouding. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en bent een enthousiast persoon. Je kan goed onder tijdsdruk werken en werkt graag in teamverband. Daarbij ben je flexibel met betrekking tot werkdagen en uren. Je vindt het geen probleem om in het weekend en op zon- en feestdagen te werken. Tevens heb je bij voorkeur minimaal 2 jaar soortgelijke werkervaring opgedaan of heb je een horeca gerelateerde opleiding afgerond. Je spreekt zowel Nederlands als Engels.

Wat doen wij voor jou?
Je kunt je ontplooien in een veelzijdige functie binnen ons enthousiast hotelteam. Je ontvangt een salaris conform het horeca Arbeidsvoorwaardenreglement en krijgt ruimte voor eigen initiatief binnen een gezellig familiebedrijf.

Zit gastvrijheid in je bloed en ben jij een echte teamplayer? Join our family! 

SOLLICITEREN