Kok dagdienst

24 - 30 uur per week 

Bij ons proef en beleef je een vleugje vroeger op de Veluwe. In restaurant 'De Eetkamer' kunnen onze gasten aanschuiven om a la carte te dineren met een verrassende kaart die elk seizoen vernieuwd wordt. Per seizoen worden er ook diverse specials op de kaart gezet. Denk hierbij aan een heerlijke stoofpot in de Winter, verse asperges in de Lente of een bijzonder wildgerecht in het naseizoen.

’s Middags verzorgen we heerlijke lunches van een kleine kaart met diverse lekkere gerechten zoals bijvoorbeeld een nostalgisch 12-uurtje, een salade of een sandwich. De gerechten worden met liefde bereidt en bestaan voornamelijk uit dagverse en regionale producten. Onze locatie leent zich verder uitstekend voor het verzorgen van diverse vergaderbijeenkomsten, waar de (zakelijke) gasten een lunchbuffet kunnen nuttigen. Vanwege enorme groei aan zakelijke gasten zijn wij op zoek naar een enthousiaste kok die graag overdag wil werken.

De functiebeschrijving:
Heb jij een passie voor koken en gastvrijheid? Als kok in de dagdienst bij Villa Vennendal zorg je dat de verwachtingen van onze gasten worden overtroffen. Je krijgt energie van het bedenken van de leukste en lekkerste lunchmenu’s en bent graag bezig met je vak en eten in het algemeen. De werkzaamheden bestaan onder andere uit:

◊    Het bereiden van lunchgerechten voor particuliere (lunchkaart) en zakelijke gasten (lunchbuffet)
◊    Zorgen voor uitgifte van gerechten
◊    Na de lunch je collega's ondersteunen bij voorbereidende mise en place werkzaamheden voor de avond
◊    Uitpakken van leveringen
◊    Voorraad bijhouden en bestellingen controleren
◊    HACCP toepassen
◊    Meedenken over de (lunch)menu’s en suggesties aanleveren
◊    Schoonmaken van de werkomgeving, keukenmachines en materialen

Functie eisen:

◊    Relevante opleiding
◊    Een proactieve houding
◊    Enthousiast, sociaal en leergierig
◊    Goede communicatieve vaardigheden
◊    Zelfstandig kunnen werken
◊    Interesse in het vak
◊    Teamplayer, maar ook goed zelfstandig kunnen werken


Ben jij die gemotiveerde, creatieve kok? Wil je graag overdag werken (van ± 11 uur tot 17 uur)? En ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Stuur je motivatie/CV naar Elisa Piekaar (Hotelmanager) via elisa@villavennendal.nl. Wij maken graag kennis met jou!