Sla uw slag op de golfbaan

golfbaanDe mooiste golfbaan van Nederland ligt in Nunspeet. Met 27 holes, een breed scala aan natuur en een prachtige green is het Rijk van Nunspeet een echte aanrader. Als golfliefhebber bent u hier ongetwijfeld helemaal op uw plek.

Mogelijkheden

De golfbaan biedt u met haar 3 lussen van 9 holes veel diversiteit. Door steeds twee lussen te combineren, kunt u 3 verschillende rondes van 18 holes spelen.

De drive range is gedeeltelijk overdekt en heeft 2 verdiepingen. Zo heeft u dagelijks meer dan genoeg gelegenheid om te oefenen.

Naast golfen voor het plezier kunt u op het Rijk van Nunspeet flink aan uw techniek werken. Het beschikt namelijk ook over een 6 holes par-3 baan.

Arrangementen

Een partijtje golf op de mooie baan van het Rijk van Nunspeet is uitstekend te combineren met een verblijf in Landgoedhotel Villa Vennendal. Ons golfarrangement is dan een echte aanrader. Lees hier meer over de mogelijkheden.

Sitemap | © Villa Vennendal

Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.