Vergaderen en overnachten bij Villa Vennendal op de Veluwe

Landgoedhotel Villa Vennendal op de Veluwe beschikt over negen vergaderzalen met wifi, diverse kamertypes met enkele boxspring bedden, een restaurant en wellness. Villa Vennendal is omringd door bos, maar toch centraal gelegen nabij uitvalswegen (de A28) en Centraal Station Nunspeet. Kortom, ideaal om te komen vergaderen en overnachten.

Kamertypes en faciliteiten comfortabel overnachten Villa Vennendal

Alle kamertypes zijn sfeervol, comfortabel en van alle gemakken voorzien. De ambiance van buiten komt terug in het interieur. De kamers beschikken over onder meer een bureau, zitplaats en flat-screentelevisie. De badkamers zijn voorzien van douche en/of bad en toilet. Kortom, de plek voor de ideale overnachting na een drukke vergaderdag.

Wanneer u verblijft in onze kamers of lodges kunt u uiteraard gratis gebruik maken van alle faciliteiten, zoals het wifi-netwerk, een heerlijk ontbijt en onze wellness: zwemmen in het tropische binnenbad en ontspannen in de sauna.

Vergaderen en overnachten op de Veluwe

De centrale ligging maakt Villa Vennendal de ideale plek voor vergaderen en overnachten. Meetings worden gehouden in één van onze vergaderzalen met verschillende capaciteiten, waarbij een congres of vergadering tot 250 personen mogelijk is. De zalen zijn allen ingericht met kleurrijke stoelen en houten tafels van massieve boomstammen.

Er is veel mogelijk op het gebied van een zakelijke lunch, drankjes en versnaperingen. Vergaderfaciliteiten als een flipover en beamer zijn ook binnen handbereik.

Groepsuitjes op de Veluwe

Naast vergaderingen en overnachtingen verzorgen wij aangename zakelijke onderbrekingen, ofwel leuke groepsuitjes. Ook kunt u golfen op de naastgelegen 27-holes golfbaan van Nunspeet.

Onbezorgd vergaderen en overnachten? Villa Vennendal veraangenaamt uw verblijf graag middels diverse vergaderarrangementen inclusief overnachting(en), ontbijt, lunch en diner.