Vergaderen in het groen op onze vergaderlocatie op de Veluwe

vergaderlocatie villa vennendal nunspeet veluweDe vergaderlocatie van Villa Vennendal in Nunspeet is de ideale plek voor een vergadering op de Veluwe. Niet alleen omdat wij centraal in het land liggen nabij de A28 en Centraal Station Nunspeet, maar ook omdat we in een bosrijke omgeving liggen. U kunt vergaderen in het groen op een inspirerende vergaderlocatie op de Veluwe.

Naast de unieke ligging zijn alle vergaderruimtes voorzien van alle wenselijke vergaderfaciliteiten. Van wifi tot beamer, van koffie & theefaciliteiten tot gratis parkeerruimte. Door de uitstekende faciliteiten en onze gastvrijheid zal het u en uw collega’s aan niets ontbreken wanneer u gaat vergaderen op de Veluwe.

bijzondere vergaderlocatie in nunspeet op de veluweDe voordelen van vergaderlocatie Villa Vennendal:

Diverse vergaderzalen en vergaderruimtes

Vergaderlocatie op de VeluweOf u nu komt vergaderen met een kleine groep van 5 personen of op zoek bent naar een grote vergaderlocatie voor 250 personen, Villa Vennendal biedt altijd een passende vergaderruimte. De vergaderzalen zijn uitgerust met flexibele wanden en kunnen daardoor multifunctioneel worden ingedeeld.

Tevens zijn de vergaderruimtes zo ingericht dat u door de grote raampartijen altijd uitzicht heeft op de natuur. In de aankleding van de vergaderruimtes hebben wij getracht het buiten binnen te halen. Door het gebruik van natuurlijke elementen, sfeervolle aankleding en comfortabele meubelen kunt u inspirerend vergaderen op de Veluwe. Immers, als u zich thuis voelt kunt u beter de informatie tot u nemen en dus efficiënter en effectiever vergaderen.

 

Maak kennis met vergaderlocatie Villa Vennendal

Wat Villa Vennendal echt uniek maakt is onze ongekende gastvrijheid. Ons ervaren en professionele team staat voor u klaar om er voor te zorgen dat het u aan niets zal ontbreken. Onze keukenbrigade kan voor u een smakelijke lunch, diner of kleine versnapering bereiden. En wilt u even een aangename onderbreking van de vergadering, reserveer dan een (buiten)activiteit in de directe omgeving.

Voor meer informatie over de vergaderlocatie in Nunspeet kunt u te allen tijde contact met ons opnemen. Uiteraard bent u van harte welkom om onze vergaderzalen te bekijken en de mogelijkheden door te nemen.

Vraag een offerte aanNeem contact opDownload onze brochure

Sitemap | © Villa Vennendal | Design & realisatie TenZer

Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.