Hotel met zwembad op de Veluwe

hotel met zwembad veluweOp zoek naar een hotel met zwembad op de Veluwe? Dan zit u goed bij hotel Villa Vennendal in Nunspeet. Tijdens uw verblijf in het hotel kunt u onbeperkt en geheel kosteloos gebruik maken van het verwarmde binnenzwembad. Voor extra ontspanning kunt u ook gebruik maken van de sauna. Kom ook tot rust in ons hotel met zwembad op de Veluwe en geniet!

Even ontspannen in het zwembad van hotel Villa Vennendal

Na een gezellig dagje uit kunt u even ontspannen in het verwarmde zwembad van ons hotel. Een sportief baantje trekken, recreatief zwemmen met de kinderen of gewoon even ontspannen op de ligstoelen, het is allemaal mogelijk. Het zwembad biedt een prachtig uitzicht op de groene tuin van het hotel, waardoor u ook tijdens het zwemmen kunt genieten van de prachtige natuur op de Veluwe.

Hotel met sauna 

Wanneer u even helemaal wilt ontspannen, maak dan gratis gebruik van onze sauna. De sauna van het hotel is gelegen naast het zwembad (badkleding is verplicht, ook in de sauna). 

Meer informatie over ons hotel met zwembad op de Veluwe

Wilt u meer informatie over een overnachting in ons hotel met zwembad op de Veluwe, neem dan contact met ons op of boek direct.

Aanbiedingen

Sitemap | © Villa Vennendal

Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.