Medewerker Banqueting & Events

32 - 38 uur per week

Villa Vennendal is een uniek 4 sterren hotel, waar onthaasten en gastvrijheid op nummer 1 staan. De manier waarop wij ons onderscheiden is de fantastische locatie, de sfeervolle ambiance en vooral onze gepassioneerde en uitermate gastvriendelijke medewerkers. 
Het echte verschil maak jij namelijk als gemotiveerde medewerker. Onze grootste wens is dat gasten die het hotel verlaten een mooie en warme herinnering met zich mee dragen van een paar dagen ontspannen of vergaderen op de Veluwe. Bij Villa Vennendal werken ongeveer 60 toegewijde mensen die dag in dag uit bezig zijn om onze gasten een fantastische ervaring te bieden. 
 

Functiebeschrijving
In de zeven multifunctionele zalen van ons mooie landgoedhotel ontvangen wij dagelijks diverse partijen. Van bedrijfsfeesten tot vergaderingen, en van (internationale) congressen tot bruiloften. Geen dag is hetzelfde! 

Als Medewerker Banqueting & Events draag jij bij om een geweldig event neer te zetten voor onze gasten. Samen met jouw collega’s zet jij de zalen in de juiste set-up naar wens van de gast . Als de zaal er tot de puntjes verzorgt uitziet, de gevraagde beamer aanwezig is en de koffie en thee klaar staat ontvang je de gasten. Vragen over missende kabels of andere speciale vragen mag jij oplossen. Tijdens de vergadering of partij zorg je voor eventueel wat hapjes of een gehele lunch of diner.

Voorbereiding is key, en daarom zorg jij ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. Tijdens het event coördineer jij met de rest van het team, zodat alles in goede banen wordt geleid. Indien alles klaar staat voor de volgende dag, help jij jouw collega’s bij het ontbijt, lunch of diner. Jij bent proactief, zelfstandig en kan jouw tijd efficiënt indelen. Daarnaast gaat plannen en organiseren je goed af.


Belangrijkste verantwoordelijkheden en taken

◊     Het klaarzetten en voorbereiden van de mise & place voor alle events, vergaderingen, recepties etc;
◊     Het op de vloer uitvoeren van partijen, middels operationele sheets en checklisten;
◊     Het zetten van de zalen in de gevraagde opstelling en aansluiten van de ICT;
◊     Het serveren van gasten tijdens vergaderingen, feesten, partijen en bruiloften;
◊     Zorgdragen voor en toezien op het schoonhouden van het restaurant en pantry's die gebruikt worden bij de banqueting partijen en schoonmaak (ook na sluitingstijd);
◊     Het goed onderhouden van contact met de gasten en contactpersonen van de banqueting partijen die in huis zijn;
◊     Zorgdragen voor een correcte en vriendelijke omgang met gasten en medewerkers.

Functie eisen en competenties

◊     Opleiding op MBO-niveau op gebied van toerisme en/of middelbare hotelschool;
◊     Ervaring in de horeca of een vergelijkbare functie;
◊     Gastvrije instelling en service gericht;
     Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal en communicatief sterk;
     Proactieve houding en oog voor detail;
◊     Je bent energiek en daarmee inspireer je het team to go all the way voor onze gasten
◊     Je bent flexibel inzetbaar en ook beschikbaar in de avonden, weekenden en op feestdagen.

Je kunt je ontplooien in een veelzijdige functie binnen ons enthousiaste hotelteam! 

Ben jij de gastvrije, vrolijke en energieke collega die wij zoeken? Wij maken heel graag kennis met je!